Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimnazjum

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahhahahahahahahaahahahahahahah

Niezła z cb patologia skoro w gimnazjum miałes szybkie numerki , widać ze cie rodzice nie kochają i nie edukują seksualnie :D

Mam nadzieje ze kitujesz ( wszystko na to wygląda )

Pozdro :D

Dwa słowa: Ja pierdole.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up&2xUp ogranijcie sie bo jak wparuje tu Global czy inny to bd cienko z wami.

@top

Powiem tak.

1 swoja solowe musisz wygrac jak nic.

Bedzie szacunek dla twojej osoby.

Przegrasz kicha.

Nie woz sie tak jak ja , bo bd nie za ciekawie.

Starsi bd cb zaczepaili i wogole.

Chyba ze masz ludzi przy sobie.

Jak jeden sie pultal do mnie , poszlem po kolege ( w starszym o rok od niego ) odrazu mi sie klanial ( doslownie na kolanach mnie przepraszal )

Jak jarasz , masz tych kozakow po swojej stronie.

Krutko .

Musisz udowodnic na co cie stac.

Opublikowano

Powiem tak.

1 swoja solowe musisz wygrac jak nic.

Bedzie szacunek dla twojej osoby.

Przegrasz kicha.

Jak jeden sie pultal do mnie , poszlem po kolege ( w starszym o rok od niego ) odrazu mi sie klanial ( doslownie na kolanach mnie przepraszal )

Jak jarasz , masz tych kozakow po swojej stronie.

Krutko .

Musisz udowodnic na co cie stac.

haha niezłą macie patologie w szkole, chyba sie za duzo naoglądałeś amerykanskich filmow :O

pizda jesteś jak z każdym problemem lecisz do kolegów, to jest ostateczność

Krutko .

popraw ort.

Opublikowano

Ja jestem drobny ale mam plecy ( tzn dużo starszych kolegów)

Chcieli mi zrobić spłuczke ale to dla jaj koledzy żeby mnie nastraszyć.

To samo co podstawówka tylko więcej przedmiotów. Nie daj sie nastraszyć to jest najważniejsze.

U mnie jest taki koleś co jak się na niego źle spojrzysz to odrazu "solówa?" Oczywiście ja też przez to przeszedłem. Wygrałem !

Opublikowano

Gimnazjum to ścierwo, wszystkim odbija ( szczególnie w 2 klasie ) , każdy chce sie na chwile przypodobać i sprzeda twoją najwiekszą tajemnice, jest bardzo mało normalnych ludzi.

Jak sobie stoisz i jesz kurwa kanapkę to podejdzie jakas łysa pała i powie ''Wpierdol chcesz ?". Starsi się oczywiście znęcają nad młodszymi i nic tego nie zmieni. Jest mnóstwo patologii, w gimnazjum zaczyna się podział na grupy społeczne - takie które miałeś okazję widzieć na Komixxach, dresy , banany , emo , metale , hipsterzy i rozpuszczone dzieciaki.

Nienawidze gimnazjum gdyby nie moi normalni przyjaciele to bym chyba nue wytrzymał.

Gimnazjum to największy błąd i pomyłka polskiego ministerstwa edukacji.

Z tym się nie zgodzę.

Gimnazjum jest zajebiste, masz dużo profesji do wyboru, przykładowo- kujon, konfident, metal itp. Wystarczy wybrać odpowiednią i ma się szacunek u innych -- czyli u wszystkich, wcale nie trzeba się bić żeby być ziomkiem na poziomie.

Szkoła życia , kolego :D

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Z tym się nie zgodzę.

Gimnazjum jest zajebiste, masz dużo profesji do wyboru, przykładowo- kujon, konfident, metal itp. Wystarczy wybrać odpowiednią i ma się szacunek u innych -- czyli u wszystkich, wcale nie trzeba się bić żeby być ziomkiem na poziomie.

Szkoła życia , kolego :D

co ty o tym możesz wiedzieć kujonie

Opublikowano

co ty o tym możesz wiedzieć kujonie

średnia 3,70 bez nauki , pewnie , kujon , od razu. Z matmy dwója ;p

Ani razu do książki nie zajrzałem żeby się pouczyć.

A to że debilem nie jestem i łapie temat żeby nie oblać roku to moja sprawa.

Masz coś do mnie to zapraszam do FanArtu na dissa, nie offtopujmy tutaj, bo mam na razie czyste konto (0%) i ma tak pozostać =D

Nasraj na apelu 1 dnia, będziesz kozak i nikt Cię nie ruszy.

A tak na serio to nigdy 1-ch klas nie ruszają bo jest przejeb.

niektórych to fantazja porusza :rolleyes:

Może sami napiszcie co robiliście kiedy do Was starsi się rzucali.

@Down

Są ludzie inteligentni i są też debile. Tyle z mojej strony. Coś jeszcze? to do FanArtu.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

średnia 3,70 bez nauki , pewnie , kujon , od razu. Z matmy dwója ;p

Ani razu do książki nie zajrzałem żeby się pouczyć.

A to że debilem nie jestem i łapie temat żeby nie oblać roku to moja sprawa.

uważaj że ktoś uwierzy w średnią 3,70 bez nauki widać że kit wkręcasz

Opublikowano

Wolę Gim niż podstawówkę... Ja na początku trzymałem z kolegami, których większość z klas 2/3 zna i wgl. mnie nie kocili... U nas w klasie jedynie dziewczyną pisali po rękach "kot" itp. :D

@up

Też mam średnią coś koło tego... A też się nie uczę... Po prostu staram się słuchać nauczycieli na lekcjach.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Wolę Gim niż podstawówkę... Ja na początku trzymałem z kolegami, których większość z klas 2/3 zna i wgl. mnie nie kocili... U nas w klasie jedynie dziewczyną pisali po rękach "kot" itp. :D

@up

Też mam średnią coś koło tego... A też się nie uczę... Po prostu staram się słuchać nauczycieli na lekcjach.

ale pewnie do książki czasem zaglądałeś

Opublikowano

uważaj że ktoś uwierzy w średnią 3,70 bez nauki widać że kit wkręcasz

Myślisz ze jak ty tak nie potrafisz to juz wszyscy są tacy tępi ?

Ja tak samo jak kolega wyciągam 3.65 bez nauki. Kompletnie 0 nauki, cały rok opierdalania i na koniec tylko kilka testów zeby podciągnać i koncze z 3.65 i cały rok bez nauki więc NARA CI.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Myślisz ze jak ty tak nie potrafisz to juz wszyscy są tacy tępi ?

Ja tak samo jak kolega wyciągam 3.65 bez nauki. Kompletnie 0 nauki, cały rok opierdalania i na koniec tylko kilka testów zeby podciągnać i koncze z 3.65 i cały rok bez nauki więc NARA CI.

Mam średnia 4.9coś bez uczenia. Słuchanie na lekcji mi wystarcza. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam średnia 4.9coś bez uczenia. Słuchanie na lekcji mi wystarcza. Pozdrawiam.

też kiedyś miałem 9 lat :/

Opublikowano

Nic nie zrobili, mieliśmy konflikt ze starszym rocznikiem. Teraz to dom starości - na przerwach ławka. Lub maraton - do sklepu, zanim wyjdzie nauczyciel.

'bo u nas nie można'.

Opublikowano

Ja tam co roku tak samo... wchodzę, wychodzę... nic nadzwyczajnego. Może dlatego, że mam podstawówkę, gimnazjum i liceum w jednej budzie :P I od 1 klasy ten sam skład ;)

Opublikowano

Gimnzjum ogólnie spoko poznało się dużo ludzi i wgl . :D

Szkoda , że już wychodzę , al miło będziesz wpominał gim mam nadzieje, że ja tez .

Opublikowano

oj dobra kurwa myśle, że mozna już zamknac, to czy beda ciejebac w dupe czy sie z toba zakumplują zalezy w 60% od szkoly a w 40% od ciebie :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...