Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimnazjum

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, czy gimnazjum jest takie straszne jak opisujecie ? Napiszcie swoje "przezycia" xD i co wam tam zrobili :P Piszcie

65994253024037513199.png
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pff, gminazjum co to jest? xD

Nic mi nie zrobili bo każdy sie mnie przestraszył jak wbiłem w dresie.

Mówie ci przyjdź 1 dnia w dresie najki.

Opublikowano

To zależy jaka szkoła.U mnie żadnych spłuczek nie robili ani nic tylko kocili ;P

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

To zależy jaka szkoła.U mnie żadnych spłuczek nie robili ani nic tylko kocili ;P

kocenia to podstawa w każdym gimnazjum się to stosuję ale jęsli chcesz naprawdę rządzić w szkole przyjdź 1 dnia znajdź największego kozaka w szkole i mu najeb wtedy masz 3 lata spokoju

Opublikowano

Hmm, czy gimnazjum jest takie straszne jak opisujecie ? Napiszcie swoje "przezycia" xD i co wam tam zrobili :P Piszcie

teraz jak to tak napisałeś kazdy bedzie kozaczyl ze kazdy sie go bal ruszyc...

nie bój sie, odrazu cie nie wyruchaja...

Opublikowano

Powiem Ci tak.

Najważniejsze jest pierwsze wrażenie.

Jeżeli nie masz kumpli, nie umiesz się bronić, nie masz masy tylko jesteś jakiś '' chuderlak ''.. to będziesz miał niezbyt dobrze..

A będziesz się zaczepiał...

Ja bym takiego już dawno połamał xD

Bo nie powiem że bić się nie umiem .. B)

Opublikowano

łooo gimnazjum (tera kończe) uważam że to najbardziej demoralizujący akt życia xD w szkole średniej już mądrzejesz (nie wiem czy mi sie to udało) i ludzie są już bardziej przyjacielscy, a w gimnazjum raz coś źle powiesz i masz obity pysk : >

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1307386525' post='2620954]

łooo gimnazjum (tera kończe) uważam że to najbardziej demoralizujący akt życia xD w szkole średniej już mądrzejesz (nie wiem czy mi sie to udało) i ludzie są już bardziej przyjacielscy, a w gimnazjum raz coś źle powiesz i masz obity pysk : >

co z tego że masz obity pysk wszystkie rany się goją a przecież zawsze można walnąć rewa

Opublikowano

1. to jest gimnazjum wiec "hahahahah dostał po pysku ahahahaha"

2. zwłaszcza jak jesteś w 1 klasie i podejdzie do Ciebie 3 klasista o 50 cm wyższy ;x

ae1d1005fe.png

Opublikowano

co z tego że masz obity pysk wszystkie rany się goją a przecież zawsze można walnąć rewa

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"

Cały czas to sobie mówie jak coś się dzieje ;)

Opublikowano

U mnie niby palili itp.

Ale normal, jak się zaklimatyzujesz to luźna atmosfera :)

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Jak tak czytam wasze komentarze to jestem za aborcja.

''Ale jestem kozak i wgl podszedłem i podpierdoliłem kurwa ale jestem zajebisty spokój na 3 lata i chuj, masz jakiś problem ?"

Jakbym tak zaczął swoje gim to bym miał przejebane całe , 0 kolegów bo kto by sie chciał trzymać z takim popierdolonym dresem ? chyba tylko inni popierdoleni dresiarze.

Pozdro.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ja akurat miałem farta bo miałem kumpli w 3 klasie potem sie jakos zapoznało pól szkoły i luuz.Nikt nie kozaczy bo się cyka.Jednym słowem"jeden za wszystkich wszyscy za jednego":)

Opublikowano

Ja bym takiego już dawno połamał xD

Bo nie powiem że bić się nie umiem .. B)

oj dobra dobra nie bądź już taki skromny, mistrzu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...