Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimnazjum

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja akurat miałem farta bo miałem kumpli w 3 klasie potem sie jakos zapoznało pól szkoły i luuz.Nikt nie kozaczy bo się cyka.Jednym słowem"jeden za wszystkich wszyscy za jednego":)

takich jak ty nie lubię bo mocni tylko w grupie spotka cie jakiś koleś którego gnębiłeś w ciemnej ulicy 1 na 1 a ty co ? pewnie spierdolisz i na 2 dzień do kumpli jednym słowem leszcz jesteś

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W gimnazjum są różne zabawy typu Słoneczko, czy zakładanie sobie śmietników na głowę.

Lecz moją ulubioną, to szybki numerek na ławce z pierwszą lepszą koleżanką <3

Ewentualnie przynoszę trupa do szkoły i mówię że zombie atakuje.

Kilka razy się młodszym zrobiło spłuczkę w kiblu.

Gimnazjum jest zajebiste.

Nie masz się czego obawiać :)

Polecam.

318778135_0.gif

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

W gimnazjum są różne zabawy typu Słoneczko, czy zakładanie sobie śmietników na głowę.

Lecz moją ulubioną, to szybki numerek na ławce z pierwszą lepszą koleżanką <3

Ewentualnie przynoszę trupa do szkoły i mówię że zombie atakuje.

Kilka razy się młodszym zrobiło spłuczkę w kiblu.

Gimnazjum jest zajebiste.

Nie masz się czego obawiać :)

Polecam.

318778135_0.gif

Hahahahhahahahahahahaahahahahahahah

Niezła z cb patologia skoro w gimnazjum miałes szybkie numerki , widać ze cie rodzice nie kochają i nie edukują seksualnie :D

Mam nadzieje ze kitujesz ( wszystko na to wygląda )

Pozdro :D

63989389769756300986.png

Opublikowano

Cóż ja jak byłem to była spoko ekipa, łatwo się zaklimatyzowałeś, przeleciało szybko :):), czasem brakuje mi tych czasów hehe :P

Opublikowano

@darkweider

Nigdy do nikogo nie kozacze.Myślisz że 6 lat sztuk walki mnie nic nie nauczyło?Poza tym w życiu sam nie zacząłem bujki.Zawsze staram się załagodzić;]

Opublikowano

... jęsli chcesz naprawdę rządzić w szkole przyjdź 1 dnia znajdź największego kozaka w szkole i mu najeb wtedy masz 3 lata spokoju

Albo masz przejebane przez rok może dwa...

Opublikowano

Po co te teorie , "zajeb kozaka to bedziesz miał +100 do zajebistości na 3 lata", gówno prawda. Nawet jeśli, to może Ci się nie udac, a wtedy to przejebane 3 lata. -.-

Żeby "przetrwać" trzeba być sobą, najlepiej nie kozaczyć i nie bić się z NIKIM, jednocześnie być zabawnym i nie zwracać za bardzo na siebie uwagi. Tzn. można być sławnym, tańcząc taniec-pojebaniec na sali gimnastycznej, ale chodzi oto, żeby nie wpierdalać się komuś w drogę.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ja wbilem do szkoly , to pol szkoly za mna stalo.

Tera nikt.

Ale tam ktos zawsze jest.

Nikt mnie nie ruszyl , a ni nie rusza.

Masz gangste = KOX = nie naruszalnosc

Tyle powiem.

A moje Gm nie jest dobre.

Opublikowano

zalezy jak trafisz, najlepiej zaczaj sie z kolegam (6) do kibla, jak jakis wejdzie i bedzie chcial Cie z kocić to wiesz... mnie probowano skocic, nie dali radey. wyjebalem zapalke za okno.

Powiem CI jedo, nie obawiaj sie innych tylko swoich z klasy...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, zależy do jakiego gimnazjum trafisz.

Ja tam z GIM'a w tym roku wychodzę. I powiem, że nie było tak źle.

Była beka, były i przypały. Nie raz mnie dyrektorka wyciągnęła z kibla, jak paliłem. ;D

g0Tef.jpg

Bywalec
Opublikowano

U mnie jednego chcieli skocic,wzięli go do kibla nic nie zrobili a ten wybiegł z płaczem.A on miał tylko od jednej

ściany do drugiej ściany zmierzyć ile to zapałek;/ Później go musieli przepraszać i ten koleś co mu kazał o mało

nie wyleciał z budy... Moja szkoła jest jedną z najostrzejszych szkół (chodzi o nauczycieli)

88498905942410602516.png

Opublikowano

W gimnazjum nie ma nic strasznego

Jak się dasz to masz przejebane

Jak za bardzo kozaczysz dostaniesz wpierdol i masz przejebane

Palisz też masz przejebane bo jak nie będziesz miał fajek albo nie będziesz chciał dać wpierdol

Jesteś donosicielem lepiej się powieś będzie mniej bolało

s2c77Oa.png

Opublikowano

Gimnazjum to ścierwo, wszystkim odbija ( szczególnie w 2 klasie ) , każdy chce sie na chwile przypodobać i sprzeda twoją najwiekszą tajemnice, jest bardzo mało normalnych ludzi.

Jak sobie stoisz i jesz kurwa kanapkę to podejdzie jakas łysa pała i powie ''Wpierdol chcesz ?". Starsi się oczywiście znęcają nad młodszymi i nic tego nie zmieni. Jest mnóstwo patologii, w gimnazjum zaczyna się podział na grupy społeczne - takie które miałeś okazję widzieć na Komixxach, dresy , banany , emo , metale , hipsterzy i rozpuszczone dzieciaki.

Nienawidze gimnazjum gdyby nie moi normalni przyjaciele to bym chyba nue wytrzymał.

Gimnazjum to największy błąd i pomyłka polskiego ministerstwa edukacji.

63989389769756300986.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

W gimnazjum było spoko jak chodziłem, ogarnięte dzieciaki nie tak jak w podstawówce.

Lepiej jest imo.

Opublikowano

na poczatku ostro kocili w 1 klasie i bylo troche przejebane bo podchodzily same byki...

raz przyszedl taki koles z 3 klasy ,ale nie taki byk w chuj lecz ostro postawiony.

tez chcial zebym zapalka lecial ,ale mnie to juz wkurwialo ,a nawet nie wiedzialem kim on jest to mu odmowilem. wtedy on mi zaczal grozic, dostal w ryj ,kiepa poleciala i pozniej zrobil sie spokoj i nikt sie mnie nie czepial

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...