Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv] Dla poważniejszych [No-Hamachi]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj Seba155

Nie obawiaj się cieni ,one świadczą o tym że gdzieś jest Światło .... :D

sygna22t.png

Opublikowano

@up serv sie scrashował jak wejdzie piachu bo jest afk to włączy serv jak dacie jeszcze 10 zł to bedzie dedyk i bedzie serv 24.7 i nie bedzie takich sytuacji jak teraz !

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

kto nie placil na dedyka niech placi bo 10zl zostalo ( oplata nieobowiaskowa ) dane dotyczace zaplaty sa na 18 stronie18 stronie jak sie jeszcze uzbiera te 10zl to mamy dedyka 24/7 B)

ktos wie kiedy bedzi on ?

cze pijachu |:)

pjachu masz czas zeby serw odpalic ( tzn. zeby chodzil sobe ) ?

Opublikowano

darek nie minecraft tyllko do szkoły ze znajomymi spędzić ostatnie chwile w szkole a nie kurde przy minie ;D

no to wysyłać durne sms 10 zł :)

Opublikowano

pracowalem nad nowym pluginem teraz Wasze postacie beda glodowac:)

/hunger

/listfoods

/food

milego zarcia

SERVER ON

DANE DO PRZELEWU SA NA 1szej STRONIE W GŁÓWNYM POŚCIE! ZAPLAĆCIE TE 10zł i LECIMY Z PROFESKĄ!

Opublikowano

@up nie wiem oco ci chodzi pierwszy raz grasz na survie ktoś cie zabił albo może nie znalazłeś węgla wiesz co powinieneś się głęboko zastanowić nad swoim życiem do jakiego celu dążysz bo z takim nasatwieniem daleko nie zajdziesz więc proszę cię nie pisz głupot ...

Opublikowano

Dzis mam jakies problemy z laczem wiec nie wiem czy serwer bedzie online - polecam Wam zaplacic te 10 zl i postawimy juz dedyka nie bawic sie w cos takiego - kazdy z Was mowil, ze dorzuci sie na serwer zeby byl 24/7 a jak poki co 3 osoby to zrobily, serwer jest dla Was nie dla mnie - mnie osobiscie zaczyna meczyc opiekowanie sie Wami, zwracanie uwagi abyscie nie przeklinali, nie bugowali, tylko byli ogarnieci! Myslalem, ze mam doczynienia z powaznymi osobami, kazdy chcial zrzutki - specjalnie zalatwialem forme SMS bo taka preferowaliscie, a teraz musze sie prosic? To nie jest powazne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...