Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv] Dla poważniejszych [No-Hamachi]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodaj zwoti127

Piszę poprawnie po Polsku

GG:43581089

76561198020607078.png

Na serwerach gram pod nickiem - Exultet

Opublikowano

pjachu nic nie chce mówić żle itd no ale wiem że masz prywatne życie wiele spraw ale jak robisz serva to powinieneś choć troche o niego zadbać jest 18 w sobote a serva niema dziwne ... dużo osob ma teraz wolne i pograło by sobie dziś miałeś dać formy platnosci itd nic nie dałes 0 info z twojej strony.. co jest? ...

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

serwer bardzo dobry jak jest on, lecz niestety większość czasu jest off (przynajmniej wtedy gdy mogę grać), a szkoda, lecz żalu nie mam bo admin zastrzegał sobie że włącza kiedy ma czas. Mam nadzieję że zbliżamy do etapu serwera dedykowanego, chętnie też bym coś dołożył lecz kiepsko z finansami.

Opublikowano

sprawdzalem formy platnosci i dla smsa musialbym odprowadzac podatki, wypelniac pity itp. wiec to za duzo roboty a niestety wiekszosc z Was ma 13 lat i nie jest w stanie naklonic rodzicow aby wyslalo pieniadze przelewem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...