Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv] Dla poważniejszych [No-Hamachi]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj : antyk002

[url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/357/Mmmm/mca.png[/img][/url] [url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/335/yyy..+mleko%21/mca.png[/img][/url]
[color=#FF0000][size=5][50][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][100][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x2[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][150][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x3[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][200][/size][/color][color=#00FF00][size=5] Jea x4[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][250][/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][300][/size][/color]

Opublikowano

20110707192824.png - Piotr110 i Sopel - ci dwaj gracze doszczętnie zniszczyli nasz serwer ...

20110707191545.png - Mój domek w Połowie Niszczenia po 10 sekundach

Powiedzcie mi moi mili jak do tego doszło ?

Kiedy mówiłem że Bana96 ( lub Banan69 ) ma chacki nie wierzyliście mi ... A o to prosze

Banan nie jest głównym sprawcą ale to przez niego zaczęło się to wszystko

On prawdopodobnie pokazał swoim kolegom jak używać Chacków / Cheatów na serwerze .. i macie tego konsekwencje

Ostrzegałem i mówiłem że 620tyś i 64 diamenty oraz 37lvl w jeden dzień to cheaty / chacki ..

Ale po co się słuchać , i dzięki temu straciliście serwer , większość graczy jest zbanowana ( w tym ja )

Wszyscy stracili swój dobytek ... Wszyscy !

Ciężka Praca wszystkich graczy POSZŁA NA MARNE

Przez co ? Przez 3/4 s*********w którzy nie powinni wejść na serwer ...

Nie winie Admina / Modów ale zabezpieczenia serwera .. i dzięki tym graczom duża większość graczy nie wejdzie nigdy na to IP

I tak :

-ciężka praca ,

-chęci ,

-zapał,

-i radość z gry graczy.

WYPAROWAŁA

Szykuje się zapewne nowy restart i nowa mapa ... ale większosć starych graczy już nigdy nie wejdzie na ten serwer ...

Do zobaczenia Mieciu03

20110707194558.png - Dawny Fort Berwood

Serwer Jest Doszczętnie ZNISZCZONY !

mca.png

mca.png

mca.png

Polecam

Naciśnij + !

Uszczęśliwisz

mnie tym !

Arcymistrz
Opublikowano

Mieciu kurwa weim mnie zbanowali zeby ja ich nie pobanowal wpierdolili sie na pliki i dali se op

Serwer jest ruina kompletna ruina pjacha nie ma na gg nie moge sie dopisac

Banan i fi jakies cos ma bana ale nieogarniam

Japierdole!!!!!!

Opublikowano

Czy do was kurwa nie dociera że nie ma serwera ??

Nie ma WL i nikt was nie doda ?

Ja pier****

mca.png

mca.png

mca.png

Polecam

Naciśnij + !

Uszczęśliwisz

mnie tym !

Opublikowano

Panowie nie ma co trzeba sie wziac za siebie i naprawic wszystko, u supportu nic nie wywalczylem - mowia 'nie nasza wina' musimy od nowa sie bawic:(

Opublikowano

pjachu moja propozycja jest taka wszystko od nowa mapka i cale ok lvl kasa od nowa co ty na to ? zrobiomy na poczatek jedno miasto adminow max 2/3 MAX ! i to sprawdzonych nie takich jak "lufa"

myślę że to bedzie dobre :) zrobisz nowa prezentacje a te wszytkie do tej pory zamknac tylko ty musisz napisac zeby zamkneli bo jestes autorem tematu

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Dodaj RelaxBoy

@jezeli serv dziala:)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Piachu jeśli masz zamiar prowadzić dalej serv dałbyś mi jakiś kontakt z tobą ani na pw .. ani nic .. na serv nie wbije bo na Wh nie jestem

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Jeżeli byś odbanowywał to odbanuj mają postać :

Mieciu03

i Postaci brata :

Krzysiek303

Nie masz dużo roboty a ja będę miał jak grać w minecraft'a bo mi się singl'e player przejadł :D

mca.png

mca.png

mca.png

Polecam

Naciśnij + !

Uszczęśliwisz

mnie tym !

Opublikowano

OK SERWER WYSTARTOWAL NA NOWO NA NOWEJ MAPIE OD NOWA WSZYSTKO BEDE DODAWAL NIEDLUGO ZROBIE NOWA PREZENTACJE!! WSZYSTKO JEST NOWE I NA MAPIE W CHWILI OBECNEJ NIE MA NIC ALE MOZNA JUZ SOBIE DOROBIC TROCHE "ZL" ZEBY W PRZYSZLOSCI KUPIC DZIALKE ! ZAPRASZAM WSZYSTKICH!

PROSZE ADMINOW TEZ O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU PONIEWAZ POWSTAJE WLASNIE NOWY SERWER!!!

IP stare.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...