Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv] Dla poważniejszych [No-Hamachi]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden dzień nie ma serwera a wy robicie wielkie halo.

Może pjachu miał jakąś ważną sprawę do załatwienia, nie pomyśleliście o tym?

Teraz co 2 post to kiedy będzie serwer włączony?

On tez ma życie prywatne i uszanujcie to.

Powinniście być wdzięczni za to że miał chęci i poświęcił swój czas po ty by zrobić ten serwer.

Opublikowano

proszę o dodanie : Przemek_

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Zdecydujcie sie czy zrzucamy sie na serwer bo ja nie bede go w wiecznosc hostowac, bo ostatnio mam malo czasu na to. Oczywiscie pliki nie zostana utracone i wrzuce je na nowy serw.

Opublikowano

Pjachu ma życie prywatne i zrozum że może nie ma czasu jak będą pieniądze to będzie dedyk i dłużej serwer on.A jak tak bardzo chcesz grać na serwerze to daj z 10zł.

Opublikowano

lufa spokojnie tylko pytam ogarniety admin ... 10 min na servie i dostał adma mniejsza z tym powiem tak nie zachowuj się tak bo ludzi odstraszasz zrozum .. skoro jesteś adminem to skołuj sobie kontakt do pjacha a nie ... spamujesz tutaj

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...