Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][UG] ZFishBot

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mi wyskakuje taki błąd :

http://www.bankfotek.pl/view/1014857

Po czym uruchamia sie Metin2Mod a FB niestety nie :/

Kiedy nie odpalam Injectora i odpalam samego Moda to nie wyskakuje ten błąd.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tez mam błąd...

po pierwsze

-zrobiłem all z instrukcji

po drugie

-spaczowałem i zainstalowalem od nowa metka

po trzecie

-w injectorze all dobrze napisalem

SS:

http://imageshack.us/photo/my-images/819/fdsgd.png/

trochę się rozmazało w błędzie pisze

metin2client.bin has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience. If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost.

Opublikowano

Mam pytanie czy jak mam zablokowanego hs'a od misekantos i włączę tego bota to są jakieś szanse że nie dostane perma/bana na konto?

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Mam błąd z jakimś MVSCR100.dll czy jakoś tak, pomocy - nie chciało czytać mi się 8 stron.

bbvjkkn.png

Zbieram minusy -!

Opublikowano

Niestety nie działa nadal, np. przy Fishbocie Erpela pokazuje mi się inny błąd, jakoś po niemiecku, tyle, że bot się włącza, ale nie idzie dać start. Proszę pomóż mi, ten nawet się nie uruchamia.

bbvjkkn.png

Zbieram minusy -!

Opublikowano

ja gram na privie tiveria i włączam loguję się na cliencie włączam injectora jako admin wszystko pięknie niby wszystko działa tylko że nie widać nicku postaci daje start i zarówno bot jak i client się wyłącza, a na modzie się nie mogę zalogować, jak wybiore postać ma się ładować do gry a mam tylko czarny ekran;/

HELP!!!

ganjaman.png
Opublikowano

heh... 6h łowienia i ban na 2 konta, nawet małży nei przełożyłem. Mam zablokowanego hs'a, all działa nie ma GM'a i nagle ban...

Opublikowano

Porada: up 2 nie łów w m1 na widoku gm może być niewidzialny i nie pokazać się na radarze! Więc? To nie jest tego wina... A o ile wiem to ten bot chyba nie działa skoro 1 post został usunięty.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...