Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][UG] ZFishBot

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aaa dziękuje ; d

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Popielnik ten injector co wystawiłeś ma dość groźnego wirusa z którym męczyłem się dziś od rana mianowicie sality , wyłączył mi menedżera żądań , rejestr i wszystkie .exe nie chciały się odpalić ,pomogl web cureit

Opublikowano

moze sciagles cos co mialo tego wira ale nie wiem ja go uzywam od roku i nic sie nie dzieje specjalnie dla ciebie dalem 2 injector 4 wiry mniej ma

Opublikowano

mam dokładnie ten sam problem co lukas842684268 tyle że mam w pełni spatchowanego nowiuśkiego metka i za kazdym razem jak włączam przez injectora a dalej przez metin2_start.bat wyskakuje ten komunikat :pojawil się bład uruchamanie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono MSVCR100.dll Ponowanie zaistalowanie Aplikacji może naprawic ten problem

Opublikowano

widac to kit z tego fb bo nie da filmu jak np łowi i tak go uruchamia

Działa ten fb bez problemowo jedynym dobijającym problemem byl ten 1-szy injector który zaraził mi komputer ,FB DZIAŁA NA 110 %.

Opublikowano

widac to kit z tego fb bo nie da filmu jak np łowi i tak go uruchamia

bo mi sie nie chce tego robic a to ze ty nie umiesz wlaczyc najprostrzego fb to twoj problem

Opublikowano

Zgadzam się z UP ;p

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...