Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][UG] ZFishBot

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli myslisz ze dostaniesz bana to sobie przeloz. zawsze mozna przelozyc i bocic dalej.

No ale chodzi o to, że ja przy włączonym bocie nie zalogowałem się na postać... zanim się zalogowałem to hackshield zamknął mi metina. Więc żadną postacią nie bociłem. Jedynie HackShield wyłączył mi metina.

Opublikowano

Mi dziala i za to + jest maly problem gdy zaznacze by sam zabijal rybki to je zabije ale tez otwiera clamy automatycznie a pod clamammi nic nie jest zaznaczo ne . why ?

Opublikowano

i dopracowany na maxa

duzo lepszy jest z tym ze szybciej zarzuca wedke

dopracowany nie jest

sprobuj lowic kolo jakiegos kolesia, jezeli sie pojawia chmurka nad jakims kolesiem to ten automatycznie wyciaga swoja wedke

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Gram na privie (dragon) i gdy włanczam wyskakuje takie coś:

uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono MSVCR100.dll ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

nie wiem czy mam kamer moda sciągnołem coś ale nie wiem czy to to jeżeli można prosze o link do kamer moda ( nie strone! proszę o link)

Opublikowano

może nie mam patcha lub coś???? albo kamer moda?

wogule bot mi sie nie pokazuje tylko w interiorze jak wpisze metin2.bin to ten error wyskakuje (uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono MSVCR100.dll ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.) i interior sie wyłancza.

Opublikowano

Jak korzystać z bota:

1) Wlacz injector jako administrator <------ jako administrator? nie umiem, normalnie włączam ;p

2) Wpisz nazwe procesu metin2 <------- wpisałem FinaLongju2.exe

3) Wybierz plik .dl <-------- wybrałem .dll tego bota

4) Start metin2 <-------- włączyłem metina na window mode i na full screen

5) Poczekaj kilka sekund, jeśli bot nie pojawia się <-------- nic się nie dzieje, po włączeniu metina wyłącza się injector, bot się nie włącza a metin nie wyłącza

6) Logowanie metin2

7) Ustaw bota

co mam zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...