Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][UG] ZFishBot

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam panowie

ja jak wpisuje nazwe procesu starter.exe (gram na privie imetin.pl) to jak odpalam metka to mi wyskakuje blad starter.exe - Nie można znaleść składnik

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znalezion MSVCR100.dlll, Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

mam odinstalowac ? bot sie wyłacza po tym błędzie proszę o pomoc

prosze o pomoc i szybkie odpisanie

z gory dzieki.

post-187664-0-31989200-1307309568_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak w screenie przykazało,Miałeś crasha od metin2client.bin.

Spróbuj włączyć ponownie,i napisz po jakim czasie wyskakuje crash.

Opublikowano

2x up tak masz jak czasem odpalal przez moda i mozliwe ze za 1 razem nie wyjdze sprubij ze 3 razy wstrzyknac dll jak nie wyjdze mozesz sprubowac z innym injectorem

Opublikowano

Źle wykonany, łatwo o bana, nie estetycznie i w ogóle i tak już Erpel podbił wszystkie FB'y.

Jeszcze jedno, mi nie działa on poprawnie! Łowie, łowie później patrze tylko 2 ryby...

Opublikowano

U Mnie nie działa. Bład wyskakuje ... Po zainstalowaniu moda nie mam tego pliku metin2mod przez który zawsze się odpalało tego moda. Jeżeli wezmę metin2client.bin to przez co mam odpalać? Jeżeli odpale przez tą zwykła ikonkę metin 2 to zaraz się patchuje i pobiera niezablokowanego hs. Jeżeli odpale przez metin2.bat to wyskakuje błąd...

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

no panowie ja wam powiem ze lowilem sobie easymetinem2 przez cala noc(wszystk ok) i na drugi dzien sprobowalem jescze raaz tylko ze w dzien i co sie stalo poszedlme akurat do wc wracam sobie a tu GM kolo mnie stoi i sie pyta dlaczego nie odpowiadam...... no i dalej to juz chyba nikomu nie musze tlumaczyc. Wie ktos dlaczego on przylazl? skad wiedzial?

Opublikowano

Autorze tego bota ( nie pamiętam nicku i nie chce mi się patrzyć ), zrób do końca tego bota tak porządnie, a potem udostępniaj. Mi nie działa, połowie też.

Opublikowano
no panowie ja wam powiem ze lowilem sobie easymetinem2 przez cala noc(wszystk ok) i na drugi dzien sprobowalem jescze raaz tylko ze w dzien i co sie stalo poszedlme akurat do wc wracam sobie a tu GM kolo mnie stoi i sie pyta dlaczego nie odpowiadam...... no i dalej to juz chyba nikomu nie musze tlumaczyc. Wie ktos dlaczego on przylazl? skad wiedzial?

Ale co wiedział? gdzie jesteś? Czy łowisz?

Przylazł, żeby Cie sprawdzić.

Wiedział, bo łowisz.

Skąd wiedział, że łowisz? Bo stałeś na brzegu wody.

Opublikowano

Autorze tego bota ( nie pamiętam nicku i nie chce mi się patrzyć ), zrób do końca tego bota tak porządnie, a potem udostępniaj. Mi nie działa, połowie też.

zrob sam takiego bota a nie komentuj bez potrzeby jest duzo lepszy od elipera i dopracowany na maxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...