Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl] [Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mścisz się, że Ci konta nie odblokowałem?

Nie,nie mszczę się a o UB jak już pisałem 1000x o UB konta kolegi chciałem...Ktory jeszcze chce tu zagrac...

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg jaks Xesecto pisze ze ja to jakiś XamHi i ze mam bana do mnie GM szuka omg ja go nawet nie znam na priv gram 5 dzień weźcie jej coś powiedzcie bo teraz spamuje ze ja to XamHi i ze komfident jestem.

pozdr Bugaj

Opublikowano

Nie przejmuj sie "Xesecto" to osoba niedojrzała emocjonalnie...

Pewnie chodziło jej o "XanHin'a ktorym ja bylem lecz The zmienił mi nick.

Myślę ze ci bana nie dadzą bo jak możesz być mną jak mam bana na ip i nie mogę wejść:>

Opublikowano

no spoko ale sie boje bo kiedyś czytałem na foum jak gralem wjem w shinsoo ze dostała bana i jej napisałem ze kiedyś taka madra nie była a ona ze mam bana bo ja to XamHi OMG

A tutaj macie ss Naj nooba alkatry ^^ czyli PittBula

http://imageshack.us/photo/my-images/836/pitttt.jpg/

to najlepsze ;p

http://imageshack.us/photo/my-images/200/pittt.jpg/

tu mam 6/7podobno

http://imageshack.us/photo/my-images/808/pittz.jpg/

tu sh haha

http://imageshack.us/photo/my-images/215/pit2p.jpg/

tu bil z konia jak miał dednoc:>

Opublikowano

Do końca tygodnia zostanie dodana nowa mapa od 180 poziomu.

Dzisiaj w nocy został zaaktualizowany system i działa teraz na architekturze x64, dzięki temu serwer i baza będą lepiej wydajne.

Została również zaaktulizowana baza danych do najnowszej wersji i TeamSpeak.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Opublikowano

Tak zapomniałeś dodac ze dzisiaj wyszlo zbugowany Brek Go mozna staty robić sam sprawdzałem na 100lv i zrobiłem 5k defa... jednak po relogu to znika ale i tak wpvp to przeszkadza..

i sie dziwic ze DropersV2 walil po 200k* skil

Opublikowano

moim zdaniem 180 lvl to za duzo jak sam wiesz niegrzeczny monisia zrobili up lvl w 3 sek +2lvl.... ale może to i lepiej ja i tak nie bede expił bo spadam z serva ale nie powiem nie bylo az tak zle zeby nie pare idiotow na servie .....

i jeszcze co do forum udziela sie tam moze 20 osob jak i nie to w tym 4 modów 2gm i Ga the ... oczywiscie Ci co maja moda to stali bywalcy tsa nie wiem dlaczego dostali no ale to juz nie moja sprawa

Opublikowano

Kolega napisał mi na GG ze naprawili bug wszedłem sprawdziłem i dalej działa...Jedynie co zrobili to znów biologa co 1h szkoda slow...

Opublikowano

teraz wogule sie grac nie da Gargamel (pitbul) wali po 200k skila bugiem

to samo Ziew w m1 nie da sie potow kupic znów coraz mniej ludzi a GA nic ,na dropie chciałem matowe zrobić a tu co 1h omg

Opublikowano

bardzo fajny serwer tylko ludzi malo i to strasznie malo przy okazji mozn wbic na topke w jakies 3 godziny jestem 19 w topce wiec wbijac D:

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Przejmujesz się ?

Zawsze tak jest że jak ktoś jest niepokonany, to tylko ooo pewno eq od Gma, navi itd

To jest życie.

ale niestety nie polecam miało być lepiej.

sygnaturka6kh.jpg
Opublikowano

Do navi ma tylko dostęp The,nie wiem czy by był taki głupi i je rozdawać (Zresztą koniec tematu z tym) (Żadnego navi nigdy nie było,nie ma i nie będzie) '

ZAPRASZAM NA SERWER !

>

Opublikowano

Też wątpie żeby wystartował za te 2tyg... Ale bądzmy dobrej myśli . Ja już zaczynam szukać podobnego serwera. Ale za te dwa tygodnie spróbuje się połączyć;d.

Pozdrawiam, k4m1ll00

++

Opublikowano

Serwer ogólnie fajny, nie szkoda mi czasu którego poświęciłem na serwer. Ale długo nie pogram bo to nie serwer dla mnie. Prezka super 10/10 i łap plusa

Opublikowano

Tak zgadzam się.

Mam nadzieję ,że po tych 2 tygodniach serwer ruszy i będzie jeszcze więcej nowości itp.

Tych co grali pozdrawiam mam nadzieję ,że ktoś jeszcze na serwer wróci za te 2 tygodnie.

Nie Potrzebuję Jej ^^.

Opublikowano

Witam ! Mam prośbę do Wszystkich graczy z powodu,że odszedłem z Teamu bardzo bym prosił o nie kierowanie się do mnie z pytaniami o serwer,bo naprawdę dziennie od was dostaje około 20 wiadomości na Gadu Gadu.

Dziękuje i Pozdrawiam ...

Dlaczego odszedłem ? na to pytanie zapewne wiem tylko ja i jak na razie pozo stawie to w pamięci,możliwe że kiedyś ujawnię to.

Opublikowano

Lajkon ... ty wiesz co ty w ogóle piszesz ? Ja zawsze miałem dobry komentarz na waszą gildie Areox,a ty mi tu mówisz że mam ciężką osobowość ? Nie rozumiem ?

Opublikowano

Do modka Prosze wyczysci ten temat ze zbednego spamu i zamknac temat.

Do czasu gdy znow wlacza Alkatre czyli 10.08.2011.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...