Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl] [Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nie polecam WIELKIE DNO

1 malo ludzi w tym 3/4 dzieci neo ....

2 team moze udaje ze sie stara a tak naprawde ma kazdego w dupie

20166249575612914526.jpg

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co w y robicie z tego tematu niech jakis modek tu wbije i najebie wam pare warnow za ta pojebana czcionke i podbijanie tematu....

bez linków wychodzących

Zbieram +[/center]

Opublikowano

UP jest wiele serwerów lepszych... Myślisz ze Alkatra najlepsza bo ma nowości...Jest wiele serwerów w których "Team" nie robi sobie itemow na prywatne postacie oraz trzyma się regulaminy i każdych traktuje tak samo

Opublikowano

Serwera nie polecam WIELKIE DNO

1 malo ludzi w tym 3/4 dzieci neo ....

2 team moze udaje ze sie stara a tak naprawde ma kazdego w dupie

Ty pewnie ziomek jesteś te 1/4 tych nie nosów

Zrzut%20ekranu%202011-10-21%20(godz.%2023.06.04).png

Kiedyś zbierałem minusy lecz się to zmieniło.

Opublikowano

Ahrimania

NevrasT

Tiveria

Tam administracja traktuje wszystkich jednakowo

A nie pittbull pisał mi na pw "Nie dostane bana za ta reklamę bo gadałem z The na ts"...

Opublikowano

Ahrimania - nie wiem

NevrasT - Serwer pełen bugów. Postacie się cały czas bugują na mapach, błędy na stronie i wiele wiele innych minusów

Tiveria - Serwer ma ponad rok, nie będe go oceniał, lub go ocenię za 8 miesięcy . Kiedy Alkatra bedzie miała rok.

Opublikowano

Gówno wiesz,gówno gadasz ...

Nie podoba się serwer ? Do widzenia ... nikt cię nie prosi żebyś tu grał ...

A nie będziesz pierdolisz takie bajki ...

Każdy narzeka,narzeka a na metku cały czas siedzi ^^

Nalewator & Marcus to,że jesteście tacy słabi i przegrywacie wojny to nie nasza wina ... Teraz wyzwaliście cały Team i musicie podjąć konsekwencje,a nie narzekacie i bajki opowiadacie jaki ten serwer jest pojebany -) I Dlaczego w tym jednym dniu serwer stał się dla was takim ? Bo bana dostaliście,sami na to zasłużyliście ?

Po prostu nauczcie się przegrywać.

Myślicie,że opowiecie ludziom bajki w typu Team daje eq"u uwierzą ? Nie,nie .. ludzie tacy głupi nie są jak właśnie wy ...

Dzisiaj do mnie napisałeś,że zminujesz mnie do reputacje 0,to wstawiaj te - mi na tym nie zależy -)

Nie mam zamiaru się patyczkować z takimi cwaniaczkami jak wy ...

Idziecie w dobrą stronę do tidusa i makysa proponuję dojść do tego grona ...

Więc mówię nie mam zamiaru tu nikogo się czepiać ani obrażać,ale odwalcie się od mnie.

No chłopcy no tak to Nie Będziemy Się bawić Macie LOFFFFFFFFFFFFCIAC TIDUSA ! ! !

Opublikowano

Myślisz ze ludze patrzą na bugi?? patrzą na atmosferę team...

A co bo bugow

Alkatra zbugowane misje,Niedawno odbugowane wojny-,- ,bug na range:>,bug DT jubiler nie przenosi dalej...,Bug zoombi,bug 3stronne

Gówno wiesz,gówno gadasz ...

Nie podoba się serwer ? Do widzenia ... nikt cię nie prosi żebyś tu grał ...

A nie będziesz pierdolisz takie bajki ...

Każdy narzeka,narzeka a na metku cały czas siedzi ^^

Nalewator & Marcus to,że jesteście tacy słabi i przegrywacie wojny to nie nasza wina ... Teraz wyzwaliście cały Team i musicie podjąć konsekwencje,a nie narzekacie i bajki opowiadacie jaki ten serwer jest pojebany -) I Dlaczego w tym jednym dniu serwer stał się dla was takim ? Bo bana dostaliście,sami na to zasłużyliście ?

Po prostu nauczcie się przegrywać.

Myślicie,że opowiecie ludziom bajki w typu Team daje eq"u uwierzą ? Nie,nie .. ludzie tacy głupi nie są jak właśnie wy ...

Dzisiaj do mnie napisałeś,że zminujesz mnie do reputacje 0,to wstawiaj te - mi na tym nie zależy -)

Nie mam zamiaru się patyczkować z takimi cwaniaczkami jak wy ...

Idziecie w dobrą stronę do tidusa i makysa proponuję dojść do tego grona ...

Więc mówię nie mam zamiaru tu nikogo się czepiać ani obrażać,ale odwalcie się od mnie.

Zadnego bana nie dostałem:>

Nic ci nie pisałem ze cie bd minusowal...(daj dowód)

i widać twój szacunek do graczy^^

I ty nie dajesz item itp a 30lv konia na twojej prywatnej postaci to z nieba spadł?:>

To ze nie lubisz tidus'ia (ja tez nie) to nie musisz go obrażać macie szacunek GM na alkatrze:)

jesteśmy słabi na wojnie bo jak wy macie GM w gildi to się dziwić ze przegrywamy-,-

Opublikowano

Widzę że już nie masz się czego przyczepić to bajki się Ciebie 3mają..

A dla Twojej wiadomości, na Twoje narzekania na serwer mało osób patrzy, bo z tego co widzę to nowe osoby są

A te ss , które pokazujesz za dowód to są z paru miesięcy temu.

PS. Nie mow że TEAM ma ludzi w dupie, bo może w grze są rzadko ale na forum i na TS3 są często, zacznij wchodzić na ts, będziesz wszystko wiedział.

IP: 91.121.89.227 portu nie trzeba, wpisze się samo.

A jeśli chodzi o Ciebie i kolegę, to ZERO szacunku do innych, płaczecie że przegrywacie wojny.

Kolega Nalewator bez powodu nie dostał bana, zaczął mnie obrażać.. Na co mam ss.

I nawet po tym widać, że jesteście nie wychowani i z brakiem szacunku - Osoby które mają szacunek - Nie patrzą na posty dzieci, na pewno zagrają.

A jak to wczoraj The powiedział " Mogę mieć 10 osób na serwerze, tylko by mądrych" - takie podejście jest najlepsze.

Opublikowano

Nie wiem, czemu nie którzy z Was mają takie złe zdanie nt. serwera.

Wbiłem, dobiłem 98, wszystko w porządku. Błędy są , jest ich mało. Ale gdzie ich nie ma?

Miła atmosfera, nie ma dużo nobów, przyjemnie się gra, wszystko dopasowane.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

" To nie moja wina, że matce nie wyszedłeś" - faktycznie, obraza, śmieszne.

Mogłeś przeczytać wszystko, napisałam " Za przeproszeniem to nie moja wina, że matce nie wyszedłeś"

bo zaczął mnie cisnąc od szmat? to co miałam mu powiedzieć? " dziękuję za komplement "?

jestem osoba kulturalna i wychowaną, nigdy powtarzam NIGDY nie wyzywam w grze, wczoraj mnie poniosło bo ileż można czytać że jestem " suką " itd..

Opublikowano

Nie wiem, czemu nie którzy z Was mają takie złe zdanie nt. serwera.

Wbiłem, dobiłem 98, wszystko w porządku. Błędy są , jest ich mało. Ale gdzie ich nie ma?

Miła atmosfera, nie ma dużo nobów, przyjemnie się gra, wszystko dopasowane.

Zobaczysz później:> tez kiedyś nie wierzyłem ze 6/7 na serwerze dopiero po 2tyg doszło do mnie ss:>

Opublikowano

Myślisz ze ludze patrzą na bugi?? patrzą na atmosferę team...

A co bo bugow

Alkatra zbugowane misje,Niedawno odbugowane wojny-,- ,bug na range:>,bug DT jubiler nie przenosi dalej...,Bug zoombi,bug 3stronne

Zadnego bana nie dostałem:>

Nic ci nie pisałem ze cie bd minusowal...(daj dowód)

i widać twój szacunek do graczy^^

I ty nie dajesz item itp a 30lv konia na twojej prywatnej postaci to z nieba spadł?:>

To ze nie lubisz tidus'ia (ja tez nie) to nie musisz go obrażać macie szacunek GM na alkatrze:)

jesteśmy słabi na wojnie bo jak wy macie GM w gildi to się dziwić ze przegrywamy-,-

Człowieku zastanów się co Ty piszesz...

co do wojny - wynik 60/30 bym jak były 4 osoby tj. Gniewny/Niegrzeczna/Niegrzeczny/Drags...

Więc nie wiem jaki Ty masz problem...

xxx

Opublikowano

Niegrzeczna dziewczynko mi tu z dziecmi nie wyjezdzaj bo ja juz do nich nie naleze

Niczyim ziomkiem nie musze byc zeby miec swoje zdanie ta temat tego serwera

Marcus dobrze mowi i ja go popieram a ty jak chcesz to graj na tej kupie g0wna ktora juz niedlugo legnie w gruzach

20166249575612914526.jpg

Opublikowano

UP. Nie mów HOP do póki nie doskoczysz, owszem masz prawo mieć swoje zdanie, masz 15lat i do dorosłej osoby mówisz " dziewczynko" ? śmieszne.

Ja jestem dzieckiem, bo moi rodzice jeszcze żyją. A dzieckiem się jest, do póki rodzice żyją. Ale nie wnikam w Twoją rodzinę, nie moja sprawa. A nazywając Cię dzieckiem wcale nie chciałam Cię obrazić.

Zgadzaj się z Marcusem, spoko płakać nie będziemy.

Nie mów że cokolwiek padnie, bo masz błędne informacje. Zobaczysz, ten serwer będzie stał bardzo długo.

A od wczoraj, przybyło ludzi o jakieś 50 - a co za tym idzie? w poważaniu mają wasze wypociny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jest, zero prawdy.

Teraz proszę o aktualne filmy, dowody.

@NasuWoj

Ładny photoshop albo paint. Porównajcie sobie kolory czatu GM, a jego koloru.

Opublikowano

The luzik

Ten gość nie lubi naszego serwa jest sztywny jak (Nie mam określenia) i co mu zrobić, nupek taki

szacunek GM do gracza:> Naprawdę nie zaczynajcie tu grac:>

Opublikowano

To że Ty nie grasz to nie znaczy że mają nie zaczynać inni.

Luukk - Szkoda że nie zrozumiałeś o co mi chodzi.

Dobra nie widzę sensu w prowadzeniu dalszej dyskusji na ten temat.

BigRed - Wcale nie takie błędne info, dobra trzymaj się.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...