Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl] [Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ala mnie jest tylko jedno wyjście żeby poprawić stan serwera:>

usunac wszystkich GM i all prywatne postacie rekrutowac nowych na forum razem z graczami i sprawdzić wszystkie osoby 160+

Tak jak Up napisał Geen jak nie wie co powiedzieć blokuje czat:>

Na liście zbanowanych pisze Varro na 24h a teraz byl w grze:>

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Killer od dzieciaków to wiesz ...

Przyznam jestem dzieckiem,jak chyba każdy z was prawda ? Zapewne taki killer tego nie zrozumie,ale to już jego problem.

Killer jak masz coś do mnie to zapraszam na ts,postaramy się to wyjaśnić ...

Jakbyś bajek ludziom nie opowiadał o mnie to bym ci nie zablokował chatu.

I Widziałem co o mnie pisałeś na innej postaci ale dobra powiedzmy ze to był komplement.

Nasu ty jesteś problemem nie ja,więc bardzo bym cię prosił o opuszczenie i nie udzielanie się w tym temacie.

Opublikowano

Ty umiesz czytać?

Prosilem o U-ban na kolegi konto... na którym tylko dropilem i je zakładałem... A nie na mojego woja 165... wiec idź do szkoły naucz się czytać...

Opublikowano

Up .

Popieram..

Zapraszamy na ts, bo w pisaniu każdy jest mądry ^^

A ty w banowaniu jestes madra =/ Tak zapraszacie ludzi na TS-a a przyjdzie do rozmowy to spierdalacie i banujecie bo nic innego nie potraficie...

Serwera nie polecam bo to najgorsze scierwo calego priv metina... Eq z navi , nie sprawiedliwi GM , dzieci w teamie... Chcesz stracic czas ? To graj na Alkatrze. Ktos dostanie eq a ty sobie musisz sam zappierdalac i na takiej zasadzie dziala serwer. Pozdro i serwera nie polecam.

Edit: Gordonix widze ze prawda o serwerze tak boli ze musialas az moja kochana mamusie wyzwac ; ) Co ta gra czlowieku z toba robi to masakra...

Opublikowano

ok, misje juz wykonalem lacznie z oddaniem konarow. sek w tym, ze bylo napisane, ze dostane znow 100 obrony, a dostalem chyba 10 ruchu, bo 100 defa na bank mi nie doszlo. po matowych owszem. blad w tlumaczeniu? ;/ 100kk, exp i tarcza normalnie doszly...

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

MaKys & NewTime kumple z ulicy kurwa się znaleźli ...

Łatwo powiedzieć,że ludzie mają eq z navi itd a udowodnić już gorzej ... powiedzcie po co gadacie bajki za jednym typkiem ? w ogóle na serwie nie gracie a się udzielacie tak gdzie nie macie,

Po prostu Gówno wiecie gówno gadacie ... nie podoba się coś Do widzenie ...

Byście nie wyżywali byście nie zostali zbanowani proste -)

MakyS rozumiem,że wychowałeś z kumplami na ulicy ale może tak ogarniasz się ?

Co drugie słowo kurwa ... to nie moja wina,że twoja matka była kurwą ^^

Więc odpierdol się od mnie ... bo nic lepszy nie jesteś.

Niby masz 18 lat a zachowanie lepiej nie gadać,wyżywasz każdego nawet ludzie z własnej gildii wszystkie teksty z google ^^

Widzę że znaleźliście nowego kolegę Fubusia kurwa, zresztą idźcie się jebać bo do niczego innego się nie nadajecie.

Jeżeli masz coś do Mrunii to możemy w każdej chwili na policje z tym iść tak cię te fotki podniecają ? to sobie kurwa wal a nie ^^

Opublikowano

No i to caly Geen to samo na wojnie było z nimi:>

Opublikowano

Powiem tak serwer fajny w sensie misji/eq

Ale rozjeb go team (Auron,Geen,Nilux)

Jedynie żeby serwer nabrał pozytywnej opinii To GA The powinien wywalić cały team,zablokować komendy GM na 6/7,sprawdzić cala topke .

Jak by to zrobił myślę ze bym wrócił na serwer i nie tylko ja....

Ale to tylko moja opinia.

Ps nie piszcie mi The dobrze wie co ma robić, to tylko moja opinia!

Gość Mounthains
Opublikowano

MaKys & NewTime kumple z ulicy kurwa się znaleźli ...

Łatwo powiedzieć,że ludzie mają eq z navi itd a udowodnić już gorzej ... powiedzcie po co gadacie bajki za jednym typkiem ? w ogóle na serwie nie gracie a się udzielacie tak gdzie nie macie,

Po prostu Gówno wiecie gówno gadacie ... nie podoba się coś Do widzenie ...

Byście nie wyżywali byście nie zostali zbanowani proste -)

MakyS rozumiem,że wychowałeś z kumplami na ulicy ale może tak ogarniasz się ?

Więc odpierdol się od mnie ... bo nic lepszy nie jesteś.

Niby masz 18 lat a zachowanie lepiej nie gadać,wyżywasz każdego nawet ludzie z własnej gildii wszystkie teksty z google ^^

Widzę że znaleźliście nowego kolegę Fubusia kurwa, zresztą idźcie się jebać bo do niczego innego się nie nadajecie.

Jeżeli masz coś do Mrunii to możemy w każdej chwili na policje z tym iść tak cię te fotki podniecają ? to sobie kurwa wal a nie ^^

I tym oto zdaniem przesadzileś i mnie wkurwiłeś. Jesteś dzieciekiem i wyzywasz matkę?

Opublikowano

@GorOnix Żeby już od rodziców wyzywać na mpc podobnie jak na wojnie to już jest poniżej krytyki...

I ty jesteś GM za takie cos nawet nie zaslugujesz na "odznakę" GM pzdr.

PS. Wyzywanie rodziców typu twoja stara nie jest zbyt przyjemne. Postaw się w jego sytuacji jak by ktos powiedzial ze Twoja matka jest k...

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

Coś ode mnie:

Powiem tyle, że MakYs ma rację.

Serwer jest do bani, ludzie mają eq z navi, zaś GM'owie są pojebani.

Na team speaku Truskawka odpierdala i na wszystkich coś zwala.

Mrrunia zaś mu dupsko liże, a jej stara daje dupy w Kairze.

Mam wyjebane na wasz serwer trutnie, bo Niegrzeczna jebie kałem okrutnie.

A tu coś od kolegi:

Nie polecam tego serwera...

Team serwera to same zera...

Eq rozdaja navicat jesst kurwa na serwerze...

Dzieki IS-owi team jezdzi na nowym rowerze

Do Mounthains..

Nie sądzisz, że też powinien oberwać za takie zdania?

Czasem warto przeczytać cały temat.

Gość Mounthains
Opublikowano

Ludzie. Wiele spraw mi tu nie pasuje. Serwer jest do dupy? Spoko. Serwer nie działa? Ok. Napiszcie posta, że nie działa albo że macie problem, ale nie kurwa się wyzywać? Co to ma być? Każdy na każdego tutaj jeździ, Pani Grzeczna próbuje załagodzić sprawę.

Piszę teraz do wszystkich. Nie będę teraz wpierdalał bana/warna itp. Na cholerę mi to, skoro nie potraficie zapanować nad emocjami i zachowaniem. Czytając to wszystko złapałem się za głowę i śmiało można nazwać "Banda jełopów". Ludzie. Publikacja serwerów służy do reklamowania serwerów Metina. Taką ma ideę. Niestety nie ma jasno określonych warunków do wypowiadania się na temat serwera. Ale Wam powiem, że przykro się patrzy na takie wypowiedzi do których posuneliście się wyzywając rodzinę albo bliskich. Na tym polega ocena serwera? Czy nad ciśnieciem i zrównaniem osoby z ziemią?

Do Mounthains..

Nie sądzisz, że też powinien oberwać za takie zdania?

Czasem warto przeczytać cały temat.

Droga Pani Grzeczna. Tematu nie będę czyścił. Nic z nim nie będę robił, gdyż warny które są rozdane ulegną także kasacji. Bo nie będzie dowodów na przewinienie tej osoby. Czytałem wszystkie wypowiedzi. Warto było i bez ironii proszę ; ).

E ty stary z tego co wiem to MakYs uciekł od rodziców do Szwecji w wieku 13lat (Tak pisał) więć po tym widać jaki ma szacunek do rodziców... nie no żaden bo jest z ulicy. Kurwa gangster napierdala w metina

E. Ty! Stary! Co mnie to obchodzi? Rodzina rodziną. Każda jest inna i nikt jej nie wybiera. To nie powinno oznaczać, że można ich wyzywać. To sprawy prywatne i nikt się nie powinien mieszać co nie?

Właśnie. Dostałem także pw od osoby, która wyzywała matkę osoby. Ten user próbował się usprawiedliwić tym, że ta sama osoba także go wyzywała, lecz na TeamSpeak'u. Już Wam mówię, że TS a MPC to co innego. To nie ma kompatybilności ze sobą i nigdy tak nie będzie. Wychodząc z MPC nie będziecie karani za to co tutaj się nie odbyło. Widzę, że przenosicie wszystkie emocje na ten temat z publikacją.

Jeżeli dotrwałeś do tego zdania, to znaczy że oddałeś mi chociaż grosz szacunku czytając to.

Pozdrawiam. Mounthains.

Opublikowano

i

E ty stary z tego co wiem to MakYs uciekł od rodziców do Szwecji w wieku 13lat (Tak pisał) więć po tym widać jaki ma szacunek do rodziców... nie no żaden bo jest z ulicy. Kurwa gangster napierdala w metina

@Ty na dole

Mam zacytować jak prosiłeś The o UB? I że to ktoś inny pisał z twojego konta?

Człowieku o nic nie prosiłem i nie pisałem ze ktoś inny pisał...

Napisalem ze zbanowal kolegi konto!! Które ja zakładałem i na nim dropilem ale dobra...nie chce UB woja 165 węz sobie go na pamiątkę:>

Opublikowano

gralo sie fajnie, ale jak tu taka kultura panuje to ja podziekuje i wole isc tlumaczyc bony z wloskiego albo chinskiego niz czytac wasze marne wypociny ;] oto Polska wlasnie...

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

Ludzie. Wiele spraw mi tu nie pasuje. Serwer jest do dupy? Spoko. Serwer nie działa? Ok. Napiszcie posta, że nie działa albo że macie problem, ale nie kurwa się wyzywać? Co to ma być? Każdy na każdego tutaj jeździ, Pani Grzeczna próbuje załagodzić sprawę.

Piszę teraz do wszystkich. Nie będę teraz wpierdalał bana/warna itp. Na cholerę mi to, skoro nie potraficie zapanować nad emocjami i zachowaniem. Czytając to wszystko złapałem się za głowę i śmiało można nazwać "Banda jełopów". Ludzie. Publikacja serwerów służy do reklamowania serwerów Metina. Taką ma ideę. Niestety nie ma jasno określonych warunków do wypowiadania się na temat serwera. Ale Wam powiem, że przykro się patrzy na takie wypowiedzi do których posuneliście się wyzywając rodzinę albo bliskich. Na tym polega ocena serwera? Czy nad ciśnieciem i zrównaniem osoby z ziemią?

Droga Pani Grzeczna. Tematu nie będę czyścił. Nic z nim nie będę robił, gdyż warny które są rozdane ulegną także kasacji. Bo nie będzie dowodów na przewinienie tej osoby. Czytałem wszystkie wypowiedzi. Warto było i bez ironii proszę ; ).

E. Ty! Stary! Co mnie to obchodzi? Rodzina rodziną. Każda jest inna i nikt jej nie wybiera. To nie powinno oznaczać, że można ich wyzywać. To sprawy prywatne i nikt się nie powinien mieszać co nie?

Właśnie. Dostałem także pw od osoby, która wyzywała matkę osoby. Ten user próbował się usprawiedliwić tym, że ta sama osoba także go wyzywała, lecz na TeamSpeak'u. Już Wam mówię, że TS a MPC to co innego. To nie ma kompatybilności ze sobą i nigdy tak nie będzie. Wychodząc z MPC nie będziecie karani za to co tutaj się nie odbyło. Widzę, że przenosicie wszystkie emocje na ten temat z publikacją.

Jeżeli dotrwałeś do tego zdania, to znaczy że oddałeś mi chociaż grosz szacunku czytając to.

Pozdrawiam. Mounthains.

Doczytałem do końca i mam szacunek, jak nie chce usuwać warnów wywal ten temat do kosza, zrobimy nowy, warny się zatrzymają, powiem tak gówno się zrobił z tego tematu, nie będę się już tu udzielał bo każda odpowiedz kogoś z teamu alkatry przerabia się w jakieś syfiaste riposty.

Zrzut%20ekranu%202011-10-21%20(godz.%2023.06.04).png

Kiedyś zbierałem minusy lecz się to zmieniło.

Gość Mounthains
Opublikowano

Dlatego napisałem ten post aby tych ripost już nie było. ; )

Opublikowano

Sprawdziłem specialnie dla Was całą bazę.

Po sortowaniu i filtracji obliczyłem, że :

Ilość przedmiotów posiadających więcej niż 5 bonusów wynosi 0.

Ilość przedmiotów przekraczającą normę bonusów wynosi 2 . (The & Nilux).

Co do podejrzeń..

Hmm, jestem w stanie zrobić flmik i pokazać jak sortuję tabelę od przedmiotów po największej wartości bonusu, oraz że kolumny z 6/7 bonusem są puste i wynoszą 0 .

Chcę już do końca zlikwidować te monotonne podejrzenia, plotki.

Od 3 miesięcy nie logował się nikt do bazy oprócz mnie.

Od początku nie było 6 i 7 bonusu.

Kilku graczy zdobylo 6 i 7 bonus dzięki jednej misji oraz przypadkowym zabiciu jednego z członka Teamu.

Ta misja została zlikwidowana, a ilość osób w Teamie ograniczyłem do 4 (ze mną).

Na samym początku, była możliwość wsadzenia bonusu na klasy postaci w zwykłych bonusach.

Lecz ta możliwość po tygodniu została zlikwidowana, a te bonusy zostały usunięte z przedmiotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...