Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkatra [Pl] [Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to prawda.

U nas postać GM może posiadać swoje 1 konto prywatne, pod warunkiem że nie korzysta ze swojej oryginalnej postaci.

Nie ukrywam wcale tego, chociaż sam nie posiadam żadnego prywatnego konta.

Na szczęście posiadam dokładne logi z wykonywanych komend przez każdego członka z teamu, więc nie musicie się martwić.

Opublikowano

Czemu Qlimax nie dostał bana...

jest 170online rekord chyba a OX nie zrobicie

I za co Nasu ma bana? bo słyszałem rożne wersje

Opublikowano

Bana otrzymał za kłamstwa co do np. zbroi którą sam zrobiłem, pokazałem ją na czacie ponieważ chcieli gracze.

Jak się kliknie na napis z pokazanym itemkiem przez inna osobę altem to wtedy możemy pokazać ją również tak, jakbyśmy ją posiadali.

I tak właśnie on zrobił, pisząc ze zakupił tą zbroję za śmieszne 30zł, gdzie nawet nie miał ze mną kontaktu przez ostatnie parę dni.

Na dodatek obrażał jednego z członków Teamu, oraz zakazywał gry na serwerze.

Teraz logicznie myśląc, jak pisze że nie warto grać na serwerze, to po co mu konto? Dlatego przez te trzy argumenty zbanowałem go na zawsze.

Nie jestem osobą która lubi się kłócić, wyrażam właśnie swoją opinię i prawdę z mojej strony.

Oczywiście, jestem w stanie pokazać wam jego konto, lub jego ekwipunek znajdujący się na oddzielnym koncie.

Nie mamy nic do ukrycia..

The

Opublikowano

The to kłamstwa nie były ale dobra niech ci bd:>

Jakie eq na jakiej postaci?? moje eq zostało rozdane w m1

Chyba ze piszesz o postaci kolegi to co innego (która została zbanowana niesprawiedliwie)

Opublikowano

Prawdę o tym że na serwerze nie ma żadnych przedmiotów z 6/7 bonusem, oraz nie ma takiego przedmiotu który posiada niezwykłe bonusy większe od normy. Z wyjątkiem członków Teamu.

Jak wspomniałem, nie wiem kto tą plotkę rozpoczął, ale chcę ją zakończyć.

@NasuWoj

Przeglądając logi, dowiedziałem się że ekwipunek przekazałeś znajomemu lub koledze na przechowanie.

Opublikowano

Rozumiem, jak mówię po logach mogłem się tylko domyślać..

Lecz po wiadomościach, ruchach mogłem się spodziewać że ekwipunek został przekazany.

Z resztą to nie jest teraz istotne.

Nie chcę dyskutować i wywoływać oznaki spamu w tym temacie, ponieważ po wskazówkach i zasadach które przekazał Mou temat służy do pytań, oraz wyjaśnień związanych z działaniem serwera.

Jeżeli chcecie więcej dowodów lub podyskutować to zapraszam na forum alkatry.

Opublikowano

Jest jakiś ts tego serwera? Jak tak to prosze o adres.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

mowiles ze zbanujesz postac geena i wlasnie widac .... a co do bonosow to nie uwazasz za dziwne -39 sr 25 um 12 inta 10 kryta i cos jeszcze?

Bardzo dziwne z navi oczywiście na pewno 100%

Możemy sobie grać na prywatnych postaciach i robić co chcemy.. i co?

Zrzut%20ekranu%202011-10-21%20(godz.%2023.06.04).png

Kiedyś zbierałem minusy lecz się to zmieniło.

Opublikowano

@deoksyryboza

Zabawne, pokaż mi żywy przykład w grze na istnienie takich bonusów.

Skąd by mieli wgl takie bonusy, wytłumaczysz mi?

Jak tylko ja mam dostep do bazy, a codziennie sprawdzam logi komend i nic podejrzanego nie widzę.

Z resztą nie wiem po co się wypowiadasz, jak nawet nie grasz na serwerze..

@NightKiller

Dla Twojej informacji na serwerze istnieje możliwość posiadania średnich max. 65% i um 30%.

Prywatną postać Team na Alkatrze może posiadać, nie obchodzi mnie regulamin innych serwerów.

Są one prowadzone uczciwie.Błędem jest tylko danie przez Geena 30 poziomu konia na swoją postać.

Opublikowano

Dokładnie mi też nie przeszkadza że Admini grają na prywatnych postaciach,bo mają do tego prawo.Killer ty umiesz tylko narzekać,serwera nie polecasz a cały czas on-line jest na serwie ... nie rozumiem ciebie w ogóle.

Pozwolę zacytować Geenem Nie podoba się coś? to Do Widzenia ... a nie będziesz tu płakał ^^

Serwera bardzo,bardzo polecam bardzo dopasowane raty,Admini się starają eventy są konkursy również,bardzo dużo nowych rzeczy występuje biolog co 1 sekunde do 80 potem 1h -) mi się serwer bardzo podoba,więcej informacji macie wypisane przecież w prezentacji Gorda,

Na serwerze bardzo się podwiększyła ilośc graczy dziś było 210 osób On-Line ! Mamy nadzieje,że będzie nas coraz więcej -)

Pozdrawiam i Zapraszam Wszystkich na Serwer !

>

Opublikowano

A tutaj małe ss z OX

171 ludzi było, więc ludzie jednak przybywają.

21231905.png

Zrzut%20ekranu%202011-10-21%20(godz.%2023.06.04).png

Kiedyś zbierałem minusy lecz się to zmieniło.

Opublikowano

@GorOnix Żeby już od rodziców wyzywać na mpc podobnie jak na wojnie to już jest poniżej krytyki...

I ty jesteś GM za takie cos nawet nie zaslugujesz na "odznakę" GM pzdr.

PS. Wyzywanie rodziców typu twoja stara nie jest zbyt przyjemne. Postaw się w jego sytuacji jak by ktos powiedzial ze Twoja matka jest k...

Jakbyś wiedział jak MakyS wyżywa rodziców i ludzi to byś miał inne zdanie -)

Powiem że MakyS zmienia ludzi,nie chce zacząć tego tematu od nowa więc go nie dokończe

ZAPRASZAM NA SERWER !

>

Opublikowano

zajebiscie dopracowane misje macie widze. oddalem konary, bylo napisane, ze dojdzie 100 defa -> doszlo 15 defa i 10 ruchu.

oddalem fragmenty klejnotow. bylo napisane, ze dojdzie 100 defa, 20% na ludzi i 300 mln expa. exp zostal, ludzi nie mam jak ocenic. a z 916 defa po relogu zrobilo sie 816. no po prostu gratuluje. drugi raz jestem w plecy def. w pizdu z czasem na zrobienie misji -,-

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

Powiem tak od siebie The zamiast dopracować serwer gra w mc

Wierzchowce miały dropic na zoombie mumie miesiąc temu właśnie widać...

Zbugowane misje Fragmenty,konary miał naprawić.

Zbugowany 6 skil mental wali 2x miał naprawić właśnie widać.

Mial zmniejszyć dmg broni słyszałem od geena .

Jednak woli grac w MC:>

Opublikowano

Bana dostałem jak już to na moja prośbę UB nie chce...

6skill mentala wali 2x jak byś nie wiedzal

Nie szukam wad bo zostałem zbanowany tylko pisze prawdę jak jest

Opublikowano

Nasu, nie obraź się, ale ty już tutaj nie grasz..

Więc nie komentuj tego co miałem zrobić, jak już to zrobiłem, okej?

Nie gram w MC, tylko mam swoje życie prywatne, nie jak ty..

Nie moja wina, że dla Ciebie nie ma nic innego oprócz komputera..

Zamiast komentować i siedzieć w tym temacie, śledząc ostatnie odpowiedzi i zniechęcać graczy, mógłbyś wyjść się przewietrzyć..

Skąd Ty wgl masz takie dziwne informacje, hmm?

Od wczorajszego popołudnia, nawet nie wchodziłem na komputer, więc jak ja mam grać w Minecrafta?

Z resztą nawet mogę robić, grać lub oglądać to co mi się podoba..

Serwer postawiłem z czystego Hobby, wolnego czasu..

Nie traktuje serwera jako pracę lub obowiązek.

Czemu się mną interesujesz i komentujesz to co robię?

Powiedź sam szczerze.

Mścisz się, że Ci konta nie odblokowałem?

Rób tak dalej..

Sygnatura mojego autorstwa dla graczy:

alkatra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...