Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xx Dni do Wakacji!.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja od wczoraj juz sobie wakacje zrobilem to co mialem do poprawienia poprawilem tylko z histy nie bo facetka wypadek miala ale tak to juz laba jeszcze tylko na 1 dzien trzeba wpasc przed zakonczeniem na przekazanie sztandaru

u mnie rada 13 w poniedzialek

1378747514-U216092.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze 9 dni szkolnych <_< Ale wychodzi mi 2 z biologi i nie wiem czy poprawie :unsure: I polak 1 :huh:

witam.

Opublikowano

Ta spać na lekcji, raz mało co nie przespałem kartkówki, dobrze , że mnie kumpel obudził, tylko raz mi się zdarzyło zasnąć na lekcji gdy mnie głowa bolała :D

Opublikowano

Wakacjami cieszysz się dopóki chodzisz do szkoły i nie masz dzieci. Prawdziwa, przykra prawda...

Opublikowano

Nie wiem po co ten temat.

Każdy uczeń ma tyle samo dni do wakacji, no chyba, że ten temat miał na celu pisania co jeden dzień durnego posta, że jest o 1 dzień mniej do wakacji...

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Tak... cieszysz się wakacjami dopóki nie masz dzieci, hehe. No, ale cieszcie się, cieszcie młodzieży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...