Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xx Dni do Wakacji!.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odliczając :

-Weekendy

-Tygodniową wycieczkę szkolną do Włoch

- Tydzień po konferencji

to do wakacji zostało : 11 dni :) ( a jeżeli rok szkolny kończy się 17 czerwca to 6 dni )

Opublikowano

u mnie wakacje sa od 1 czerwca bo ta pizda z geografi dala mi banie wiec welcome sierpien szmato

niech tylko otworza basen 1 to bedzie rwanie dup na pake i heya dana

nie chodzcie do szkoly zostancie ninja jak ja

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

2x @UP nie martw się ja też wiem że poprawka z fizyki ; > takiego tempego cfela mamy... nieraz groził uczniom że jak będą się bili to on im zajebie... a drugiego dnia przyszedł i płakał.. lekka śliwa... i nawet wiem kto mu jebnął 2 gimnazjalista.

Opublikowano

Ja juz chce WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE WAKACJE <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

63989389769756300986.png

Opublikowano

Weee 17 dni spania jestem w 2 gim

Tylko ja mam punkty a nie oceny :]

Więc mnie nie może spytac 100 razy tylko 2 B)

No i 0 zagrożeń wiec lulu na każdej lekcji :]

Opublikowano

Zaglądajcie do tematu! ;pp zmieniam na bieżąco dni i pilnuje temat. Pozdrawiam.

także łap plusa :)

i refreshuje temat

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Ja już ledwo zipieee....... Ale od razu w wakacje jadę nad Bałtyk :P

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

Ja wakacje chyba w domu... albo na mazury nie wiem jeszcze :D.

PS. Co wy na to żeby podpiąć temat do początku wakacji? żeby nie ginął w spamie i każdy mógł zajrzeć i zobaczyć za ile będzie wolny :D??

Opublikowano

Kurde... mam tydzień na poprawę z 6 przedmiotów <_<

@Edit

Ja na wakacje na 10 dni nad morze z kumplami :rolleyes: Nie mogę się doczekać xD

@UP - no można by podpiąć do wakacji :P Tylko co na to mod? :rolleyes:

Opublikowano

Ja tam już nie liczę dni po 10 czerwca bo wtedy tylko nudy na lekcjach są ;D

Opublikowano

Eee tam. Teraz mam przerwe tygodniowa w szkole ale wakacje mam miesiac później.

22 Lipiec ;((

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@up No niestety teraz bedzie trzeba je porobic :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...