Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusje na Temat EliteSilkroad

Grabh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest spoko tylko chyba zamienia sie w Globala , iSro , kSro itp... Bo codzienie od samego rana 7rano jest 780/1500 a o 9 juz 1500/1500 ;/

Opublikowano

Tak tylko te dedyki co sa teraz to porazka bo nie ucigana 1500 osob kurwa ja wiem ze te servy pokazuja ip warszawa :) ale kurwa laska dac te 10tys$ za dedyka zeby uciagna 3 servy po 4 k ludzi i srac na reszte

.

Macie tu tak dal pokazania dedyka na którym pujdzie minimum 6k ludzi na servach . (taiocha 10tys na rok :) to im sie zwróci okolo za 2miesiace a 10 miesiecy to zarobek :)

http://www.serwerydlaciebie.pl/serwer_dedykowany,PRO_Serwer_X_5.3.html

Opublikowano

jeszcze autologina nie ogarneli ale ludzie! :D nie zapalajcie sie

Jeżeli wywala was do pulpitu to znaczy że serwer jest zapchany

Jeżeli wyświetla wam sie autologin to znaczy że wyłączyli loga

Jeżeli wyświetla wam że serwer ma inspekcje/update [ a na serwie grają inne osoby ] to znaczy że wyłączyli loga

Zjedz TURKA!

12104j.jpg

Opublikowano

ON.

Było przez chwilę, prawie wbiłem :<

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

ON. Gram :)

Opublikowano

Off ;/ Inspa....

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

5k slotów

Opublikowano

Huj z takiego serwera ;) nie umieją zrobić z jednym, żeby ten właściwie działał a biorą się za drugi ... Szkoda czasu i nerwów na takie gówno.

zbyt duża sygna

Opublikowano

@up

Ty jesteś gówno...

@topic

pograłem tam 15 minut wbiłem ten 7 lvl i szczerze jak na pierwszy raz to mi się spodobało

sf50a6c02a3fc5a3a5d4d9391f05f3efc.png
Opublikowano

@up

Ty jesteś gówno...

@topic

pograłem tam 15 minut wbiłem ten 7 lvl i szczerze jak na pierwszy raz to mi się spodobało

Mam nadzieję, że za te obrazę (mnie) Admin ukarze Cię właściwie. ;)

Owszem, sam serwer jest dobry, z racji tego, że jest tam EUROPA i wiele innych ciekawych nowin, których nie było na owych prywatnych serwerach. Mi chodziło tylko o te inspekcje i zamykanie/otwieranie serwera co jakieś 10 minut. =)

Albo są nie ogarnięci albo nie wiedzą w czym siedzą i nie umieją się do tego odpowiednio zabrać.

zbyt duża sygna

Opublikowano

chłopaki pomóżcie...

Ta wersja sro i media pk z tuta EliteSilkroad jest dobra?

wie ktos moze kiedy wlacza server

http://www.mpcforum.pl/topic/352942-tut-elitesilkroad-download-oraz-rejestracja-by-letepl/ < ------ Tutaj masz CLIENTA z ang. miedia i jest on działający. =)

Serwer otwierają kiedy im się podoba, więc ciężko określić. Przeważnie tak co 30-50 minut jest ON, ale tylko na jakieś 5/15 minut.

http://srstats.gamerzcorp.com/index.php?sec=server&name=psro <-------- Tutaj masz stronkę ze Statusem serwera, więc sam możesz sobie sprawdzać. ;)

zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...