Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusje na Temat EliteSilkroad

Grabh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co sie dzieje moze z EliteSilkroad wczoraj chcialem pograc ale nie moglem dzisiaj tak samo co jest grane??

/

51150.jpg

Gdy wstawiasz mi minusa, to prosze o wyjasnienie swojego zachowania

Opublikowano

Czytajcie główny temat o elite, to będziecie wszystko wiedzieć. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

1. Wczoraj widziałem jak nie którzy już posiadali grap pety masakra jakaś .... ale ok :D

2. Jestem ciekawy czy będziemy posiadać swoje postacie z powodu takiego że jak nie jest wgrana no niestety baza danych, a jestem ciekawy czy odzyskamy postacie czy przypadkiem "nie straciliśmy ich" .

3. Jeżeli nie będzie mojej postaci no to trochę będę zawiedziony bo poświeciłem "chwilę" czasu żeby wbić ten prawie 52 lv .

4. PAMIĘTAJCIE jak nawet wgrają bazę danych no to mamy około 50% szans że to będzie pewnie baza z przed 3 dni bo przypuszczam że nie robili kopi bazy danych co 12/h lub 24/h.

5. Trzeba tylko czekać na dalszy rozwój wydarzeń. Ja mam wielką nadzieję że odzyskamy postacie i jestem ciekawy czy ktoś sprzeda grap peta za golda hehe :D

Opublikowano

Przeczytalem wszystko i jeszcze mam pytanie . Wczoraj gralem np. 10 h mialem DC ale dawalem rade sie zalogowac ... , chce wejsc przed 10;00 i pokazuje ze inspa . Wiem ze server ON a log OFF , ale czy jest jakis sposob zeby wejsc ? , a i Cain nie dziala mi ten Status servera . Wypakowuje i jak wlaczam pokazuje sie Status wszystko ale puste nie ma servera nic ... A i oco chodzi z ta baza danych ? , usuna postacie ? ... Prosze o wytlumaczenie .

+ !

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Nic nie ma jak jest wyłączony serwer. ;) Bo nie ma z czym się połączyć. :)

85.jpg

Opublikowano

Baza nie jest włączona, więc nie masz szans zrobić postaci. xP

85.jpg

Opublikowano

Ale nie panowie . Wczoraj byl problem ze nie mozna wbic ( ja tam wbilem sobie 40 z 19 ; D ) , i mam pytanie , bo tutaj jak czytam jest mowa o nowym cliencie i o bazie danych ze nie ma . Oco chodzi ? , nie bedzie mozna juz wejsc normalnie na starym cliencie do gry i sie zalogowac na konto i normlanie grac ? , czy server jest OFF ? , oco chodzi z tym , ze prawdopodobnie bedziemy musieli robic postacie od nowa ?

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

prawdopodobnie trzeba bedzie robic postacie od nowa ;)

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

Ale nie panowie . Wczoraj byl problem ze nie mozna wbic ( ja tam wbilem sobie 40 z 19 ; D ) , i mam pytanie , bo tutaj jak czytam jest mowa o nowym cliencie i o bazie danych ze nie ma . Oco chodzi ? , nie bedzie mozna juz wejsc normalnie na starym cliencie do gry i sie zalogowac na konto i normlanie grac ? , czy server jest OFF ? , oco chodzi z tym , ze prawdopodobnie bedziemy musieli robic postacie od nowa ?

Daj sobie spokój z tym serwerem i ogólnie z privami jeżeli nie bocisz to się namęczysz wbijając lvl a zaraz serwer padnie albo będzie cały czas full w sumie już tak jest i same boty nie wiem czemu tyle dzieci uwielbiają tego silka przegrałem w zwykłego 5 lat i już dawno mi się znudził wybociłem 100 lvl kilka miesięcy temu i ją sprzedałem bo w końcu ile można grać w jedna i tą samą grę a ile wypłat się wydało na nią to masakra a przecież priwy też na tym polegają żeby wydawać siano na silki itp. więc radzę wam wydać siano na normalnego silka kupić bota i "grać" bo zawsze będziecie w stanie sprzedać postać zanim serwer upadnie ale do tego jeszcze daje góra max 3 lata albo polecam wam tera online jak dla mnie na razie najlepsza gra w jaką grałem i nie wydacie aż tyle siana oczywiście to wasza decyzja ja chcę że byście nie marnowali czasu na priwy bo sam w większość też grałem i że byście dali sobie spokój z tym silkiem pozdrawiam

Opublikowano

Daj sobie spokój z tym serwerem i ogólnie z privami jeżeli nie bocisz to się namęczysz wbijając lvl a zaraz serwer padnie albo będzie cały czas full w sumie już tak jest i same boty nie wiem czemu tyle dzieci uwielbiają tego silka przegrałem w zwykłego 5 lat i już dawno mi się znudził wybociłem 100 lvl kilka miesięcy temu i ją sprzedałem bo w końcu ile można grać w jedna i tą samą grę a ile wypłat się wydało na nią to masakra a przecież priwy też na tym polegają żeby wydawać siano na silki itp. więc radzę wam wydać siano na normalnego silka kupić bota i "grać" bo zawsze będziecie w stanie sprzedać postać zanim serwer upadnie ale do tego jeszcze daje góra max 3 lata albo polecam wam tera online jak dla mnie na razie najlepsza gra w jaką grałem i nie wydacie aż tyle siana oczywiście to wasza decyzja ja chcę że byście nie marnowali czasu na priwy bo sam w większość też grałem i że byście dali sobie spokój z tym silkiem pozdrawiam

Po prostu dla niektórych to się staję sensem życia ^^

@Edit

Serwer śmiga z bazą danych.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Pytanie z innej beczki jest jakiś bot?

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Już przecież jest.

85.jpg

Opublikowano
Nie podawaj Cain Bo lamuski będą bocić ....

Nie podawaj Cain Bo lamuski będą bocić ...

haha sam bys pewnie wlonczył bota =.= w ogole jak juz link sie rozejdzie z botem w ogole jak jest to 80 % serwa bedzie na bocie ; d

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Kogo nazywasz lamuskiem? DO PIASKOWNICY !! CIEPŁO SIĘ ROBI !!

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Bywalec
Opublikowano

to forum jest o botach jeżeli ci się to nie podoba poszukaj innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...