Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusje na Temat EliteSilkroad

Grabh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba na 3 s. Teraz jest 0/0 i pisze że full. :/ Wie ktoś na pewno jak z tymi ratami? Też grałem przed 15 i były zaskakująco niskie ......

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba na 3 s. Teraz jest 0/0 i pisze że full. :/ Wie ktoś na pewno jak z tymi ratami? Też grałem przed 15 i były zaskakująco niskie ......

Teraz jest [ON] serwer. Gra 1500/1500 i ciężko się zalogować (nie mogę wbić na drugiego chara). Raty 15x.

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

Próbuje się zalogować i za każdym razem jak naciskam start dostaje dc... Nie wiecie czemu? Przed 15 było wszystko ok nic się nie bawiłem z plikami.

Opublikowano

Ja mam pytanie,dlaczego wczoraj wszystko działało (w sensie ściągnąłem tego MC żeby nie było auto-loginu),a teraz jak odpalam z tego samego pliku to włącza mi się ten jebany auto-login?

Opublikowano

Mnie też się włącza Auto Login ... przejebane.

Ciężko wbić a jest ponad 100 slotów free.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Teraz server jest check

Tak się mi zdaję czy naprawili autologin ?

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

Może i naprawili ale mi nie działa tzn. wbijałem ok. 30min na tym i nie wbiło mimo że serwer był Populated !

Powinni wprowadzić coś w stylu "kolejka". "Jesteś XX w kolejce - czekaj na połączenie".

Było by to znacznie lepsze rozwiązanie.

Ale to tylko private server ... :(

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Mam problem z rozpakowaniem pliku.

wyskakuje mi jakis blad, ze jest uszkodzony (sciagalem clienta z officjalnej strony)

mam go jeszcze raz sciagnac z innego zrodla czy mozna to jakos naprawic?

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

Mam problem z rozpakowaniem pliku.

wyskakuje mi jakis blad, ze jest uszkodzony (sciagalem clienta z officjalnej strony)

mam go jeszcze raz sciagnac z innego zrodla czy mozna to jakos naprawic?

Tak ściągnij jeszcze raz, powinno pomóc. ;)

zbyt duża sygna

Opublikowano

Jak komuś crashuje podczas logowania to niech odpali silka z edxsilkroadloader nie zaznaczając żadnej opcji. Mi pomaga czasami.

sygnae.jpg

Opublikowano

Ja mam pytanie czy wy też macie tak cholernie duże lagi czy to tylko od mojego internetu(wiecie mam radiówkę 1mb to może przez to).W łeb można dostać podczas gry jak co 10 sekund mi gra przylaguje i nic nie mogę robić.

Opublikowano

Lagi są jak skurwysyn, jak wyjdzie się z miasta to się ginie od moba na freezie który trwa dobrą minute jak nie dłużej. Na obecny czas odradzam granie na tym privie.

Opublikowano

@UP

Dolaczam się, mam takie same lagi, conajmniej 15-30 sekundowe.. Nie wiem co jest grane, ale widze ze wiekszosc ma z tym problem. Najbardziej dziwi mnie to ze lag wystepuje tylko podczas kupowania czegos, uzywania skili, napisania na Chacie czy co kolwiek... jezeli chodze swobodnie po swiecie i nic nie robie - jest okej ^^

Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę.

Opublikowano

siemka czy jest jakas gildia na servie?

a co do servera wbilem o 11 w nocy i jest ok:)

@up jednak server wymaga wiekszej modernizacji

to jest chyba kpina co sie dzieje..

.

Opublikowano

To nie jest kpina,server do piatku ostatniego dziala jak trzeba,ale wtedy admini zaczeli testowac pojemnosc serva i wszystko zje.li,.

Opublikowano

odkrylem ze gdy jest wlaczone gg lub strona to sa lagi..

dzis wylaczylem i normalnie chodzi..

zobaczcie sobie gdy zlapiecie laga wejdzcie na stronke i znow przejdzcie do silka i lag znika..

kiedys slyszalem to ale zapomnialem oco dokladnie biega.. mozliwe ze sa zrabanepliki serverowe

.

Opublikowano

Ja dzisiaj taxowałem sobie postać.

I na pierwszym cliencie(odpalony jako 1) (noob którego taxowałem) miałem lagi w cholere ledwo mogłem się poruszać

A na drugim cliencie(odpalony jako drugi) (moja postac Hight lvl) lagów nie miałem prawie wcale, jedynie freezy przy zmianie broni.

Dziwne troche nie przwadaż?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...