Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Twoję największe głupstwo w MineCraft

Slowly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beznazwy1hj.png

Siemka. :P

Wymyśliłem taki temacik, w którym piszecie jakie największe głupstwo zrobiliście w grze MineCraft.

Na pewno każdemu się zdarzyło i się nam pochwali ;)

Więc, zaczynamy!

PS: Proszę bez obrażania innych i chamskich komentarzy.

Daj + <3

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Budowałem pomnik creepera i przypadkowo ruszyłem scrollem od myszki, przestawiłem na TnT położyłem i odpaliłem.

W tamtym momencie miałem juz 15 minut budowy za sobą, na niedosyt zabiłem się i nie zdążyłem odzyskać wełny którą budowałem pomnik. 300+ Kolorowych wełen :P

Opublikowano

miałem domek 31x31 - dywan z wełny, zrobiłem śmietnik i ta lawa nie wiadomo jak spaliła mi cały dom (był z desek) i wełny. :O

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Urządzając dom zrobiłem kominek sobie i dookoła niego ustawiłem biblioteczki. Na chwilę wyszedłem żeby coś sprawdzić, wracam a tam cały dach i dywan się jara. Dobrze że dom miałem z cegieł :P

Opublikowano

Oj, zbudowałem dom z drewna a pod nim kolejkę, do kolejki zapakowałem wiadro lawy a lokomotywa się wykoleiła i lawa wypadła a dalej to już chyba wiecie sami !

OndteAw.png
Opublikowano

Zbudowałem dom z Drewna ... niemiałem szkla na okna (bylo ich wiele) niewiem jakim cudem polorzylem sie spac rano wstalem a kolo mnie creeper o.O i wybuchl caly dom sie rozdupil ;p i itemki potem na dodatek piorun spalil ten domek .. to sie nazywa pech

CR.png

Opublikowano

Zrobiłem hotel z drewna na wysokość maxymalną zjarałem obok drzewo a pozniej .. wiadomo co moglo sie stac caly hotel sie zjarał ..

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

Jak dopiero uczyłem się grać, wbiłem na jakiś serwer. Nie wiedziałem wtedy, ze nie da się gasić ognia. Podpaliłem jakąś dużą karczmę, spaliła się cała :< Na szczęście nikt mnie nie widział, nic mi nie zrobili :D

//Zakaz gifów-Dektored

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zbudowalem sobie hotel 50x100 z drewna i trafil w niego piorun. Dalej sami sie domyslacie :P

Opublikowano

Mialem zrobiony domek bardzo duzy i fajny z drewna.. wgralem sobie moda ze strzalami dodatkowymi(ognista, lodowa, tnt, egg xD) akurat bawilem sie strzalami ognistimi i strzelalem gdzie popadnie pozniej gdy chcialem isc spac bo noc byla domu nie mialem zobaczylem tylko szyby xD

iz9w29.png

Opublikowano

Zrobiłem dom z piachu i dziru ( były na okna ), a zapomniałem ich wstawić. I przy tej dziurze łóżko, - (grałem na hardzie ), zrespiły się 4 creepery, 2 zombiaki.

Z domku praktycznie nic nie zostało, a ja zginąłem. xD

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

miałem hate 10x10 z wełny i całe eq z diamentu i kilof i miecz które chowałem w skrzyni ale niestety zapomniałem zamknąć drzwi i creper mnie odwiedził oczywiście all itemki poszły sie paść bo wpadły do lawy

Weteran
Opublikowano

Ja robiłem pomnik z creeperem i scroolem akurat, gdy skończyłem przez przypadek na wiaderko z lawą wziąłem i się zapalił . Poszło ponad 300 wełny kolorowej.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

ustawiłem respa na servie 20 klocków od podłogi :P wiadomo co się działo xD

albo wbiłem się na sparte w creepera z niebieską otoczką ... nie wiedziałem to co do cholery jest i wiadomo boom na 50+ klocków

Opublikowano

A więc: Po wprowadzeniu craftbooka na serwer MPC postanowiłem zrobić sobie kominek i testy jak działa redstone+netherrack.

Utwierdzony w przekonaniu iż na serwerze jest FireGuard rozpocząłem budowę kominka w piwnicy .

Po odpaleniu zauważyłem że blok obok zaczął się palić. Tak spłonął mój dom i znaczna cześć Silesi ;0

Opublikowano

łę tam ja jak pierwszy raz grałem to wszedlem do jakiejs jaskini i zaczełęm kopać węgiel nagle coś wybuchło i mnei zabiło pozniej przez 3 dni szukalem na google jak sobie poradzic z wybchajacym metanem :D dopiero pozniej sie dowiedzialem ze sa takei potwory jak creeper

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Uwierzyłem w HeroBrine'a <_<

sygnataker.jpg

Człowiek to rzeczownik a rzeczownikiem rządzą przypadki...

Możesz Dać Plusika

:)

Żartowałem TY MUSISZ DAĆ PLUSIKA !!!!!!!!!!!

Opublikowano

zrobiłem śmietniczek z lavy i domek mi się spalił , wykopałem 4 diamenty kamiennym kilofem , zabiłem się i straciłem całe eq diaxowe inaczej zbroja,mieczyk,butki,hełm,spodnie,kilof,siekierke i łopatę , się wkurzyłem i usunąłem save'a :/

Opublikowano

Zbudowałem domek , super kościół i wielką wieże 90% drewna. Zrobiłem śmietnik z ognia nie zakryłem tego i się all zjarało ;/. Ale byłem wkurwi*** ale miałem backupa z dnia wcześniej ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zbudowałem wielki dom(willa)z drewna.Chciałem sobie postawić kominek(ogrodziłem cegłami)ale nie dokładnie i mi całą chate spaliło :D Robiłem ją ponad 2h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...