Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Twoję największe głupstwo w MineCraft

Slowly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobilem patapona z welny po czym obok chcialem zrobic wieze z lawy.Patapona w 30 sec juz nei bylo ^^

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miałem domek 31x31 - dywan z wełny, zrobiłem śmietnik i ta lawa nie wiadomo jak spaliła mi cały dom (był z desek) i wełny. :O

Miałem to samo :P

No to moja historia to: bawiłem się na hardzie, znalazłem spawnera szkieletow i miałem wilka, potem całkowicie zapomniałem o tym spawnerze bo zajołem się skrzyniami, a nagle mnie coś atakuje, pierwsza rzecz ktora mi do głowy weszła to myślałem, że wilk mnie gwałci, ale szkielet mnie zaczął nawalać ^^

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ja jak grałem 1 dzień zakopałem się w dziurze o wymiarach 3x1x2 i postawiłem łóżko moja mina kiedy wbiłem się w dirt i umarłem bez cenna 5 stacków gliny poszło w piach

Opublikowano

Więc tak, weszłem do Netheru, wrzuciłem Pigmena do lawy. A tu szok. on sie nie pali. Zaczął cieszyć jape, zwołał kumpli i mnie dopadli

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem jakieś 17 stacki cegieł zrobiłem dom zostało mi 10 stacków cegieł i chciałem zrobić magazyn na te cegły więc zacząłem kopać jakieś 20 kratek w dół bo to miał być taki duży magazyn . Wykopałem już jakieś 17 klocków a tam lawa . Cegły poszły ale przynajmniej dostałem nauczkę żeby nie kopać centralnie nad sobą .

14j5cfs.jpg
Opublikowano

jak zacząłem grac w minecraft to redstone torch kładłem zamiast zwykłych pochdni (ps. wszystko miałem z hacka)

404 sygantura not found

Opublikowano

hehehe.. ja miałem cos takiego jak PIERWSZY raz grałem w mc :P cały czas klikałem lpm na klocek i dziwiłem sie dlaczego on sie nie niszczy xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chcialem zrobic zbiornik z lawa kolo mojego domu (z desek) i przpadkowo lawa wylala sie na dom :(

Następnym razem dom rób z pół płytek. Wtedy ci się nie zapali, a dwie pół płytki położone na sobie wyglądają jak deska a ma właściwości cobblestona. :)

Opublikowano

1.

W czasie budowy pomnika fenixa (zbudowanego w całości z wełny,) próbowałem zrobić mu serce z lawy i w dziobie płonący Netherrack

Po wszystkim został tylko obsydian z oczu i wiszący,płonący nehrrack. Chciałbym też powiedzieć, że ten feniks zaliczał sie już do tzw. budowli epickich. Zaliczał.

2 W czasie właśnie budowy powyższego pomnika wgrałem Single Player Commands, i zespawnowalem 1000 creeperów.......

wikmk9.jpg

Opublikowano

8 Godzin w kopalni. 50 diaxów, około 100 złota, 600 żelaza (REDSTONE nie zbierałem) wracam z diaxowym kilofem. Chciałem zobaczyć z jaką prędkością rozwala węgiel... Rozwaliłem węgiel zawalił się podemną i dup do lawy...

Opublikowano

wybudowalem wille z welny drewna netherrocka pajeczyny i troszke zlota diamentu zelaza ...ale wiekszosc to co wczesniej rozmiary jego :

Wysokość 25 kratek

Głębokość 11(około)

Teren 49x49

miałem plany na pokojik halloween coś w stylu ściany z dyń pajęczyny a w nim zombiaki ... lecz gdy już miałem zaczynać sciany z dyni (miałem mod ToManyItems) pomyliłem dynie z TNT lava bylem bardzo zmęczony i ułożyłem całą scianę

i jeden bloczek się źle ułożył...i odruch jaki ?? LPM żeby usunąć ..i w tym o to momęcie... kapnołem się, że to TNT ... nie było już odwrotu mam single player cmd... zapomniałem komende na dezaktywacje wszystkich TNT lava w pobbliżu...jak pierdykneły wszystkie mi się nic nie stało.. ale z domem nie dokońca było git... miałe wgranego moda tnt mod ...i tnt lava wybucha po czym wszędzie jest lava na duzo kratek nawet jak by to była jedna krata to szybko się by rozpszestrzeniło ...podłoga z wełny ...;/ szkoda domku... budowałem w ciągu jednego tyg. ale łącznie czas jakieś 3-4 dni :) nie martwie się już tym ... było minęło i tyle mam nauczke... nie graj w MC na kacu ^^

robiłem fontannę, obok domu (25 kratek - dokładnie) - patrzę, nagle creeper - jeb, fontanna poszła się jebać - woda do domu i musiałem zatykać to całe, żeby woda się nie wlewała dalej...

ogółem, większość faili zawdzięczam: creeperom i tnt.

jak masz zamiar robić fontanne przygotuj się w min. 15 gąbek :)

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

Hmmm co ja tam takiego zrobiłem Spaliłem dom,Spaliłem mapę,spadłem z największej wysokości i nie miałem potem jak tam wejść :)

35353.png

Opublikowano

Hmm.

Ja 1 raz gralem to zbudowalem domek z drewna i piorun. I fire. xD

Lub jeszcze nie wiedzialem co to creeper, to podeszlem do niego i myslalem, ze daje sie mu jedzenie i rzucilem kosci.

i boom.

Zbieram

add.png

40508118.png

Opublikowano

robiłem escape i przy samym końcu miała być niespodzianka z TNT na całym escape,podstawiłem płytke uważałem żeby nie wejść na nią i nie weszłem lecz miałem drzwi z żelaza i nie miałem jak otworzyć więc sobie zrobiłem płytkę naciskową postawiłem wszedłem na nią i zapomniałem że tnt wybucha nawet przez kamień i tak cały escape i 1 dzień pracy poszedł się yyy... Je*** ;D

Opublikowano

Na początkach mojej gry. Zrobiłem pułapkę ostateczną. TNT było z 20 sztuk. Nie wiedziałem, że TNT nie da się rozwalić, żeby nie wybuchło. Myślałem, że prawym się rozbraja. Jak nie prawy, to wiadomo lewy. Najgorsze było w tym, że zapomniałem, gdzie jest mój dom. xD

Opublikowano

Kopałem pod sobą i się pokapowałem jak wpadłem do lawy ,że nie włożyłem diamentów do skrzyni :/

Opublikowano

Ja to pamiętam, jak 2 dni temu na serwerze zrobiłem sobie willę.(Chciałem być zajebisty:D)

Zrobiłem w niej kominek.

Ulice były z wełny, serce tak samo i głowa creepera. (Które sam robiłem)

Więc na drugi dzień Admin pisze do mnie:

A:"Wbijałeś na serwer?"

Ja:"Zaraz wbiję."

A:"Nie wbijaj.."

Ja:"A czemu?"

A:"Kur*a mać, jakiś pytąg zjarał ulicę, połowę serca, głowe creepera i pobliskie domy z drewna!:

Ja:"<Zawstydzenie>Ale szkoda.."

A:"Jak go ku*wa znajdę, to mu nogi z dupy powyrywam!"

Chyba wiecie jaki przypał:D Cały serwer zniszczyłem.

PS.

To wszystko to są cytaty!

Poprawiłem ortografię tylko.

75217085885568519449.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...