Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Twoję największe głupstwo w MineCraft

Slowly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budowalem dom 3 dni potem zapomnialem ze jest z drewna i dalem lave

reszte wiadomo ;x

Administrator Priv-Crafting

admh.png

Administrator GCraftt

Administrator TheEscape

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja otwierałem skrzynkę w domku, a miałem w ręce wiadro lawy, cały dom był z drewna.

Nie trafiłem w skrzynkę i cały dom mi się spalił : D

Opublikowano

Ja raz kopalem diament nad lawa , diament wpadl do lawy a ja za nim wskoczylem :). 1 stack diamenta w ch***.

Głupota.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Ja jak grałem 1 raz to nie mogłem znaleźć węgla i myślałem że mi się moby zrespią w domu, potem tak słyszałem muuu beeee zombie itp szkieleta myślałem że są blisko mnie to uciekłem z domu wszystko mnie goniło potem wlazłem do jaskini i wyjebał creeper. Jak się zespawnowałem to wracałem do tej jaskini mając nadzieje że będzie tam moje eq, ale jak wyjebał creeeper pod tym była lawa i prawie podkreślam prawie wpadłem.. xD...

Opublikowano

Miałem piękną stodołę z drewna i z desek. Chciałem podpalić szkieleta - chodził obok stodoły i podpalając jego podpaliłem również stodołę. :D A najlepsze jest to, że jak chciałem ugasić to scrollem myszy wybralem zły przedmiot z ekwipunku i zamiast wiaderka z wodą to jeszcze wylałem w celu ugaszenia wiaderko z lawą. A dalej to już wiecie :D

Opublikowano

Zbudowałem dom w południe potem wyszedłem z niego, a jak zrobiło się ciemno to już go nie znalazłem (to tej pory nie mogę go znaleźć) :D

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

Kiedyś mieliśmy z kolegą na serwie pieska. Ja trzymałem wiaderko lawy w ręce i chciałem kliknąć prawym na psa, aby wstał. Lawa wylała się na pieska... Filuś [*] :'( (EPIC FAIL)

P.S. 300 post. Niby jubileusz, ale smutny :(

1339163822-U301909.png

Opublikowano

zrobiłem posąg creepera i go oświetliłem nettherrackiem dookoła i podpaliłem netherrack . Okazało się że podpalił się ten posąg ale udało się ugasić bo padał deszcz i mam popiersie creepera ;)

zbieram +

Opublikowano

po polaczeniu wody z lawa pojawil sie diament :D

@edit:

sry to nie glopstwo, to bug

to jest glupstwo:

Jak zaczalem gre to walilem wszystko reka i dziwilem sie, ze z niektorych klockow nic nie wypada :P

JA PIERDOLE

Opublikowano

po polaczeniu wody z lawa pojawil sie diament :D

nie możliwe...

ja uciekając przed creeperem wszedłem do jaskini i tam go uderzyłem - jak się później okazało, wpadłem do lawy, straciłem wszystkie materiały na dom. nerwica nieziemska, save poszedł do kosza.

Opublikowano

Zgniótł mnie piasek pod wodą albo miałem moda i ustawilem sobie mob spawnera w domu i mi 4 creepery zreespiło w nocy wywaliło wszystko

Opublikowano

Ja jak zaczołem grać to zbudowałem sobie 4 bazy bo zawsze się gubiłem i nie mogę ich do tąd znaleźć ;D A drugie to to żę w kamień waliłem ręką i dziwiłem się że nic mi nie wypadnie .

Kiedyś wbiłem na kolegi serwer ale on był taki głupi że nie postawiał cuboidów no i chyba wiecie co było dalej.... xD

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Zrobiłem 'Wille' 150x130 i parę kopalni w środku, poszedłem kopać diamentowym i do full na dół a diamentowy już się kończył, 0 drewna zero niczego pochodnie mi się zbugowały i musiałem od nowa zaczynać grę ; <.

Opublikowano

Cheatowałem :|

Bez cheatów ta gra jest naprawdę lepsza ^^

Grało się na:

PandoraMT2 - 80 LvL - oFF

EliteMT2 - 110 LvL - oFF

ElandosMT2 - 80 LvL - oFF

Tiveria - 70 LvL - oFF

iMetin - 80 LvL - oFF

NevrasT - 45 LvL - oFF

Tiveria - 45 LvL - oN

Ahrimania - 1 LvL - oN

Opublikowano

@Up dokładnie, trzeba grać 4fun i będzie ok! ; D.

I przypomniało mi się jeszcze jedno, zrobiłem duży dom poszedłem pokopać i nie mogłem go 5h znaleźć : <.

Opublikowano

Mi Też się przypomniało ...

Zrobiłem serwer survival i tam z kolegą kopalnie . Gdy bylyśmy tam to kolega dokopał się do lawy ja do diamentu i zalało mi diament xD A potem cała kopalnia zalana ;/

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

@Slowly

Przygniotło mnie tak że był sandstone i go rozwaliłem a wtedy zaczynałem grę i myślałem że piasek plywa :D

@topic

ostatnio byłem sobie w kopalni przy jeziorku lawy grałem na hardzie i kopałem nad sobą diament a tu nagle creeper na mnie spada :D wybucha i mnie zabija a wszystkie rzeczy do lawy :(

Opublikowano

Może nie głupstwo, ale Fail:

Na multi miałem domek i chciałem zrobić okna, znalazłem fajną wysepkę z piasku i zacząłem kopać

(głupi nie jestem, kopałem kratkę obok) ale co się stało:

Okazało się że pod wysepką jest jezioro lawy i jak ruszyłem piasek wszystko zaczęło się zawalać

To był widok jak z klocka na klocek skakałem aż spadłem :D

Opublikowano

Na pocz gry zrobilem sobie domek z dirtu w nocy sie balem wyjsc a w dzien wychodze patrze a tam fajny zielony mobek.

Podchodze do niego patrze sie mu w oczy i pssssssssss...... Bum! [ i po polowie domku ale spawn mialem tuz obok domu :D ]

Sad but true...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...