Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie Można przyjmować, oddawać, lub wymieniać konta.

Postanowiliśmy z administracją, że pozwolimy na takie coś, ponieważ wiele osób często nie może zdobyć konta do serwera na którym chętnie by pograła.

Można prosić o konta na wszystkich możliwych serwerach. Także globanych. W tym temacie nie obowiązuje zakaz podawania gg.

:)

Chciałbym, aby posty wyglądały mniej więcej tak:

Przyjmę konto na serwerze ZSZC Water. Mile widziane konto z postacią. 

Oddam 3 konta na serwerze MySro. Dla pierwszej osoby konto z postacią na 70lv. nr. gg 6669991

Wymienię konto swsro 2 z postacią 101lv Cały set sos + 5 FB, dorzucę drugą postać 87lv w trakcie farmienia (1.2kk sp!). Chciałbym za to postać na ZSZC Fire max lv z setem sos + 5 fb. nr gg. xxxxx

Oto przykłady 3 różnych sytuacji. Myślę, że każdy będzie się stosować. Posty w których jest masa tekstu wcale nie przyciągają ochotników. ;)

Wszelkie posty nie na temat będą nagradzane warnem.\

@edit. Zmieniony tekst główny. Możliwość przyjęcia, wymiany, oddania kont z serwerów oficjanych. Isro, Tsro, Rsro itd. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyjmę konto na serwerze ZSZC Water/Fire

Kontakt GG: 12767553 lub PW.

Koniec przerwy - mam ochotę w coś pograć :D

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
W temacie można prosić o konta tylko do prywatnych serwerów

@UP Chyba coś ci się pomyliło

\\Prosiłem aby posty były tylko i wyłącznie z prośbami o konta. ;) Ale słuszna uwaga. Na następny raz wyślij raport. ;)

Cain

SweetLady.png
Opublikowano

Wymienię konto na globalu server sparta jest to bow 57lv (all skill max) w zamian chce wizzarda z 52lv ++ niewazne jaki server moje gg : 32779800

Opublikowano

wymienie konto zszc water ( puste ) albo zszc fire 80 lvl z sp i itemami ; d ( lub puste )

Za itemy lub postac + 45 lvl na serwie na elitesilkroad pisac na pw lub gg

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Wymienie się kontami iSRO za ZSZC Water.

Posiadam postać na iSRO server Mercury Rogue/Cleric FF 90lvl + 666k SP w zapasie, set +4/5/6 gold to niecałe 10kk ( milionów ).

Zamianie sie za postać na serverze ZSZC Water najchętniej za nukera cold/light/bicheon, spear też może być :) aby był na tym samym lvl lub więcej bo w końcu iSRO to global a nie private server i poprzekcza jest wyższa niż na Water :) podaje swój numer GG: 11941139 proszę pisać napewno odpisze, rozważe również inne propozycje :) proszę pisać

Oczywiście wymiana na moich warunkach !!

Opublikowano

Mam na Wymiane Konto Server: ZSZC WATER (nuker 105 /heks/fire/cold) za Bladera na ZSZC Water lvl 101++

mam wszystkie passy do konta i oczekuje tego samego:)

Opublikowano

Witam

Przyjmę konto z postacią (może być goła) na globie. Z lvl od 40+ w górę , w zamian mogę dać kilka kont w innych grach mmo (mid lvl). Bardzo mi zależy.

Mój numer gg : 13748401

Opublikowano

Witam!!!

Mam do sprzedania postać na ZSZC fire

105lv full farmed full int spear

spear 101lv +5 z dobrym blue

set 101lv +3/+4/+5 blue przeciętne

za postać oczekuję 40zł

kontak gg: 1777571

Ps. jeśli ktoś potrzebuje to mam dużo kont pustych na zszc fire ( pisze ponieważ nie wiem czy jest rejestracja otwarta )

Opublikowano

Wymienię konto na zszc fire

102 ff nuker spear.

spear +5 full blue

set +3 i +4 full blue

Attack pet (kangaroo) 100 lvl.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Przyjme konto na serwerze water najlepiej cos kołó 50+ pw lub gg 10080916

w zamian moge dac 9lv na earth 400sp. na poczatek:)

Opublikowano

Wymienię konto swSRO1 70lv Nuker za 40+ Wizzarda/Clerica na EliteSRO lub Rogue/Clerica 45+ Na EliteSRO lub 35lv+ Rogue,Wizz/Cler na tSRO,iSRO,cSRo,vSRO

max 800 x200

Opublikowano

przyjme konto na EliteSilkroad najlepiej jakies dobre.Jak komus ma sie marnowac.Doswiadczenie mam z isro.Pw lub gg 10080916 pisac jak niewidoczny odczytam jak bede.

Opublikowano

//

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...