Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Zespół Jest Twoim Ulubionym?

Worship Satan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

The Offspring wymiata :D

qsHVsoT.png

Opublikowano

żaden z tych powyżej wymienionych

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

@Up

To po co się wypowiadasz. Widzisz, że ankieta jest głównie skierowana do słuchaczy rocka.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@Up

To po co się wypowiadasz. Widzisz, że ankieta jest głównie skierowana do słuchaczy rocka.

Może też słucha rocka, sam bym tam dodał jeszcze z 50 zespołów.

Po prostu nie ma tu tego, czego on słucha.

A z tych powyższych to właściwie lubię wszystko, ale stary Linkin Park jest moim faworytem

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Z tych co tutaj są to zaznacczyłem AC/DC później zaznaczył bym RedHotChilliPeppers. A tak wgl. to najbardziej ulubiony zespółs to slipknot.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Guns n' Roses - ulubiony zespół. Jeden z pierwszych hardrockowych bandów, które usłyszałem. Dzięki Gn'R zacząłem jarać się rockiem, później przyszedł metal. Potem po kolei: Metallica, Led Zeppelin, AC/DC.

"Nikt nie zna tylu pieśni religijnych co ja..."

j0ld.jpg

Opublikowano

rocka nie slucham ,ale z tych wymienionych to czasami lubie posluchac Linkin Parka a w sczegolnosci numb'a w wersji Piano ^^

hersygna.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...