Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Zespół Jest Twoim Ulubionym?

Worship Satan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Linkin Park

Jest Zajebiste ^^

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

z zespołów które wymieniłeś lubię :

AC/DC - nie słyszałem ich wszystkich piosenek ale znaczną większość tak, moja ulubiona nutka o TNT

The Offspring - moja ulubiona płyta to : Rise and Fall, Rage and Grace

Mettalica - to jest moc, mój ulubiony zespół . Najlepsza nutka to Fade to black

Linkin Park - ogólnie fajna muzyka, od czasu do czasu można posłuchać

System of a Down - czuć to pierdolnięcie, nie ma lipy ;D

Guns N' Roses - elegancki klimacik, najlepsza ich płyta to Appetite For Destruction, przynajmniej moim zdaniem.

Lady Pank - spoko zespół. Nowe płyty mnie jakoś nie przekonują lecz te starsze są naprawdę dobre. Co ja mówie, stare piosenki od Lady Pank są najlepsze!

Dżem - tak jak u lady pank, stare piosenki są najlepsze. Nowe bez Ryśka już nie mają tego klimatu

Rise against - słyszałem kilka piosenek, dają powera. Lubię poszarpany głos wokalisty.

HBV27j.png

Opublikowano

Brakuję mi tu takich zespołów jak : Slipknot, Megadeth, Slayer, Hunter, Vader, Acid Drinkers, Nirvana, Ozzy, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Anthrax itd.

Z tych to Gunsi, Metallica, AC/DC i System of a down.

Opublikowano

Brakuje :

-foo fighters

-Van Halen

-Iron maiden

Pasuje:

-Red Hot Chilli Peppers

-SOAD

A Linkin Park to moze i nawet fajny ale na dłuższą metę to prosta, niezbyt ambitna nawalanka dla nastolatków...:D

742611478555387739101.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tej listy to tylko Lady Pank wolę.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...