Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania/Problemy/Prośby

Gość Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam pytanko, bo znowu wróciłem do Gunz i chciałem się dowiedzieć czy są jakieś dopalacze do IJJI ?

Wiem że ciulowo jest pytać o takie coś, ale widzę że tematy z hackami są zamknięte więc chyba nie działają.

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam prosbę o jakies dzialajace haki do wersji 7053

haki i injectory podane w teamtach

http://www.mpcforum.pl/topic/176750-ijji-injector-d3d9-auto-inject/

oraz

http://www.mpcforum.pl/topic/176744-ijji-injector-mcinjectf/

i

http://www.mpcforum.pl/topic/176791-gunzerdll-public-hack-71110/

nie dzialają mi

ten ostatni zapowiadal sie obiecujące jednak po wpisaniu jakiejkolwiek komendy w lobby chat typu

/lawn

automatycznye zostaje wywalony do pulpitu.

teraz dobrze Eternal^^ ??

Opublikowano

Spoko ...

Rozumiem że zle sformułowałem pytanie.

Więc jeszcze raz.

Czy są na moment obecny jakiekolwiek haki dzialajace na wersje 7053 ijji do gunz (wchodzi sie przez Reactor) ?

A jak są to moze, mógłby ktos znalesc temat badz cokolwiek gdzie jest opisane jak z niego korzystac oraz najwazniejsze!!

i tutaj uwaga dla ludzi naprawde ponad przecietnym IQ :

Klikasz prawym na link ( adres) znajdujacy sie u góry strony klik

pozniej klik na kopiuj po czym wracasz do tego teamatu i tego postu klik na odpowiedz

prawym klik na wolne miejsce do pisania i lewym klik na wklej.

wiem ze to trudne ale wierze w was...

daje plusa+ i bede szalenie wdzieczny !!!

Opublikowano

Nie wiem czy już takie coś było ale coś z kontem mi zrobili cyber police czy coś , jakby co to mam wszystko legalne windows xp kupiłem wszelkie oprogramowanie mam orginalne a hacków w gunzie nie używałem bo poco. Zaraz przedstawie kuminikat

Cyber Police!

This User ID (Dadal1314) has been terminated due to: Unapproved 3rd Party Programs (Use or Distribution).

See the terms of service

o co chodzi im tak im zależy żeby ta ze słabą grafiką gra była uczeszczana przez graczy że jakieś cuda wynajdóją co mam zrobić i czy dasie wogóle coś zrobić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam! Mam problem z Hackiem otóż gdy próbuję go dodać injectorem to nie ma w procesach gunz.exe a nawet jak wcisnie Ctrl+alt+del i dam zakładkę procesy to tam i tak tego nie ma a gra działa normalnie;/ da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

@Up.

Najprawdopodobniej hack Ci nie działa. Na moim kompie wiele hacków też nie działa. Najlepiej to nie hackuj tylko naucz się grać +.+.

­

809131449509880369478.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja Mam Taki Problem Z DarKGunZ...Gdy Włączam Launcher Po Chwili Zaczyna Pobierać [uPD] I Jak Już Pobierze To Zamiast "Start DG" Wyskakuje: "The launcher has to restart in order to finish file update." I Się Wyłącza I Już Się Nie Włączy...Włączam Jeszcze Raz Launcher I Znowu Pobiera... I To Samo : The launcher has to restart in order to finish file update. Nie Wiem Co Robić Proszę O Pomoc

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

Ja mam problem, ponieważ jak klikam Game Start niby się włącza, ale po chwili znowu wyskakuje okienko reactora. (gunz ijji)

­

809131449509880369478.gif
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem czy ktoś tutaj jeszcze piszę ale może ktoś mi pomoże mianowicie mam taki problem. Wszystko normalnie odpalam bez żadnych problemów ani nic wchodzę na serwer i się zaczyna kamera mi idzie do góry i gdy próbuje ją dać na dół automatycznie znów daję mi ją na górę ;/ proszę o szybką pomoc :<

Opublikowano

Ta Ja się tu udzielam xD

Poczytałem Trochę więc się podzielę

Zobacz czy masz w komputerze wszystko podłączone dokładnie

Jeżeli masz 2 dystki twarde zrób reinstall gunza ale Gunza zainstaluj na D a Reactora na C

Wiem że to głupie ale z tego co czytałem to pomogło

Opublikowano

ja mam pytanie takiie. czemu gdy wlacze gre , wybiore serwer, ukazuje sie napis <<<Connecting>>> , poladuje sie chwile i gra sie wylacza? :)

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...