Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Łatwo Zarobić Kase

MrAndri92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Oto mały TuT jak najłatwiej zarobić kasę w metin2 . Są 2sposoby

1sposób: Ściągamy metin2mod PL i wklejamy do folderu z metin2PL nastepnie instalujemy moda do tego samego folderu i uruchamiamy . Wchodzimy na nasze konto i w czacie wpisujemy /hack , wyskoczy nam takie okienko z opcjami hacka . Dajem Auto Picuk On . Następnie idziemy naszą postacią na bo i ustawiamy się pod grupą expiacą i wtedy postac sama zbiera kase może zdarzyć sie też tak,że dropnie ząb orka bez plusa i go ktos nie zauwazy lub jakiś item a osoba epiaca powie se ze ma dużo smieci i wtedy bot to podnosi a w tym smieciu moze byc jakiś bon osobiście zdarzyło mi się że znalazłem topór 10na krytyka i zbroje na 34 dla sury 1500hp

link do moda:

www.metin2mod.tk

2sposób: Wchodzimy na postać 30+lvl jak nie mamy to expimy sami lub na expbocie;]. Gdy już mamy tą postać włączamy fb(fishbota) na noc i wyłączamy rano gdy będziemy grać . Przez całą noc fb powinien złowić 4-9małży . Robimy tak co noc i pod koniec tygodnia uzbieramy 50-60małży;]

TuT by cieslak na jego prośbę :

Idziemy na ezo i dropimy riby

MOJ TuT:

Zakładamy postać 10lvl eq +5/+6 : Hełm na 1lvl +5/6 Zbroja na 1lvl +6/7 lub na 9lvl +6 tarcza na 1lvl +5/6 Broń na 5lvl +5/6/7 lub na 10lvl +5/6 I idziemy do Imha Polecam woj mental

Mam nadzieję,że pomogłem i licze na +. Jeżeli temat już był to sry

TuT Jak łatwo zarobic? KLIKNIJ

TuT By Me

Metin2PL S2 FENIKS SleepReturn

Po półroku przerwy na Pl'u powracam do gry xD

Opublikowano

Było i bez sensowne

Może dołonczysz moje

Jak wydropic riba

idziemy na ezoty i dropimy riba

Zakaz kopowania na inne fora mojego poradnika

Opublikowano

To jeszcze mój tut:

Robimy mentala

Wbijamy 20lvl

Załatwiamy eq +6 - +9

idziemy na małpy i tam expimy dropiąc medale konne.

Po udanych łowach selamy medale i cieszymy się kaską

UWAGA!!!

Najlepiej jak postać bd w gildi by nie nabiła lvl przy dropieniu.

UWAGA nr2!!!

Jeśli drop nas niezadowoli możemy go zwiększyć kupując przedmiot z IS zwiększający szanse na drop.

Zakaz kopiowania!!!!

Opublikowano

Co do 1 sposobu: Ten pick up jest strasznie wolny... I nie dziala na duza odleglosc, wiec jak nasza grupa "przyjaciol" odejdzie dalej, to nie zarobimy. Nie polecam tego sposobu, chyba juz lepiej ustawic dh w m1 :)

Co do 2 sposobu: To juz bylo na serio wiele razy, nie napisales nic nowego... Mogles podac jakies miejsce z ss, gdzie najlepiej bocic (tego jeszcze na forum nie widzialem, ale pewnie bylo xD)

Co do 3 sposobu: Mi sie wydaje, ze na 20 lvl bedzie duzo lepiej, ja wlasnie na tym poziomie stawialem mojego mentala, z eq +4/5 (Ktore kosztowalo w granicach 100k) na farm bocie i itemy na 30 lvl spadaly bardzo ladnie :)

Reasumujac, jak juz kilka osob napisalo... Niestety to juz bylo, nie napisales nic nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...