Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania/Problemy/Prośby

Gość Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Mój temat z prośbą został usunięty bez podania przyczyny, więc domyślam się że nie niepotrzebnie go zrobiłem.Więc piszę tutaj:

Posiada ktoś cheaty/hacki do darkgunz?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A więc przeglądałem forum gamrzplanet i znalazłem tam hacka. Wszystko ładnie i w porządku, ale nie wiem jak go z injectowac, głownie chodzi mi o obsługe tego injectora http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=35709. Wiem tyle że na początku trzeba wpisać gunz.exe, no właśnie dalej nie wiem. Ale tak po swojemu to pisalem y, i jak coś tam z game guardem było to 1. I gdy się gunz odpalał wyskakiwał mi błąd w GAME GUARDZIE, pewnie dlatego że zamiast tego 1 trzeba wpisać coś innego. Proszę pomocy!!!

Opublikowano

Witam.

Niedawno ściągnąłem GunZ, wszystko ładnie,alee...

Jak zacząć? Wchodze, widze servery... Czym one się różnią?(widzę, że przy jednych jest napis "Clan", a przy drugich"Quest") Wszędzie gdzie się wbijam jest deathmatch(co mnie zdziwło przy "Quest" też)...Jest jakieś takie miejsce, gdzie mógłbym się zapozonać z grą etc. ?

gaaaara2pk5.png

WYSYLAM ZAPROSZENIA NA LOCKERZ !! CHETNI - PISAC PW  !! :)

Opublikowano

Servery "Clan" -> tam rozgrywane są mecze między różnymi clanami. Jest specjalna tabliczka gdzie pokazuje ile razy wygrał czy przegrał dany clan.

Servery "Quest" -> tutaj z kolei możesz wykonywać questy, bossy. Masz za nie exp, są też normalne pokoje typu Deathmath czy Team Deathmatch. Po prostu, żeby pograć z ludźmi. :P

@Down

Hmm.. ciekawe jak miało by działać skoro zrobili nowy patch.

A nikt nie zrobi hacka w dzień po wyjściu patcha.

Myśl to nie boli -_-

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Aha...ale jak ja wbijam na serva(quest),biore Start,Play czy jak tam to mam tylko DM ;/

gaaaara2pk5.png

WYSYLAM ZAPROSZENIA NA LOCKERZ !! CHETNI - PISAC PW  !! :)

Opublikowano
Ja bym prosil o nowego haka do ijji bo nic nie dziala po wczoraj

Kurfa myslisz ze juz w jeden dzień odrazu hacki sie pojawią -.- ?

czekamy sync mysle , że coś new podrzuci

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam prosbe o hacka do Gunz IjjI tylko na questy zeby miec niesmiertelnosc. mialem kiedys takiego ale mialem dos spora przerwe z ta gra i mi nie dziala i nie wiem jak obecnie sytuacja wyglada. jest jakis dzialajacy hack z ta opcja ?? (zalezy mi tylko i wylacznie o opcje ktora wyzej wymienilem)

//EDIT

albo wogole jakis dzialajacy pod Gunza IjjI na questy :)

Opublikowano

Pomoc

(Prośba dla graczy którzy nieco dłużej graja w GunZ)

Witam.Gram na EuroGunz oraz IjjI. Gram ponad 2 lata i nadal nie umiem grac z medami(i'm not noob :X ),a często się przydają na Cw lub Atk&Def. Prosiła bym czy by mi ktoś nie dał rady jak inaczej sobie pozmieniac opcje i funkcje klawiszy w GunZ .Tak żeby się łatwiej grał z medami. (Gram zawsze z blck'em na klawiszu ''C'').Prodzę o Rady. T.T

Opublikowano
Pomoc

(Prośba dla graczy którzy nieco dłużej graja w GunZ)

Witam.Gram na EuroGunz oraz IjjI. Gram ponad 2 lata i nadal nie umiem grac z medami(i'm not noob :X ),a często się przydają na Cw lub Atk&Def. Prosiła bym czy by mi ktoś nie dał rady jak inaczej sobie pozmieniac opcje i funkcje klawiszy w GunZ .Tak żeby się łatwiej grał z medami. (Gram zawsze z blck'em na klawiszu ''C'').Prodzę o Rady. T.T

My dziewczyny musimy sobie pomagac :D Proste , szukasz miejsca " cichego " i nie zbugowanego ( wlatuje med i nic ) następnie biegniemy w sciaane i szybko ( Q ) , LPM (E) , LPm (Q) LPM (E)> ... non stop biegnąc na ścianę

Opublikowano
My dziewczyny musimy sobie pomagac :D Proste , szukasz miejsca " cichego " i nie zbugowanego ( wlatuje med i nic ) następnie biegniemy w sciaane i szybko ( Q ) , LPM (E) , LPm (Q) LPM (E)> ... non stop biegnąc na ścianę

^_^ hahahahahahaha xD nie. Wiesz nie gram słabo tak w ogóle to pro girl jestem w gunz. i już się nauczyłam grac z medami ^^ sama znalazłam opcje. W ogóle z medmi grac nie umiałam z medami nawet ss mi nie wychodziłoxD ale

już jest spox ^^.

Opublikowano

Witam mam pytanie mam GunZ IjjI i jak wchodzę to ładuje mi się all ale gdy jestem w grze już i wybieram serwer daje Connect to mi sie nie łaczy

Opublikowano

Mialem kiedys hacka

Injector : InjeX

Dll: darkX.dll

laduje wszystko robiee....on sie niby zaladowal ale.... nie moge wlaczyc hakow w grze :(

On tam mial <te najwazniesze do questow>

Lamerower czy jakos tak ;p

God mode

Jeszcze troszke innych opcji....

Jest gdzies taki hack jak jest to bardzo bym prosil odezwac sie na gg nie na forum bo mam zadko dostep do neta a gg na komie mi lazi caly czas bo mam za free ... prosze o pomoc gg : 12778101

Opublikowano

Ja lol sorry ale darkX.dll to stery nie działający już od chyba pół albo raku hak.

Przyznaje był super działał pół roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...