Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania/Problemy/Prośby

Gość Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak miał ale z tego co słyszałem to przełożyli na 10

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe mam takie mega noobowe pytanie :D jak tą grę uruchomić? :P

Bo co nie kliknę to mi się strona jakaś włącza,a przez ijji nie idzie chyba bo nie widzę żadnego Launch game... przez skróty na pulpicie też nie idzie bo się w/w strona włącza (tj. gunz.ijji.com czy jakoś tak)

e8k1et.gif
Opublikowano

musisz sie zalogowac na stronie i klinac start game cala filozofia :)

Opublikowano

wiesz ... ja cos robie, ale narazie nie wystawe bo sam chce sprawdzic czy dziala, ale cos mi sie game guard zjebal ... kasowalem folder ale nie pomomaga, moze ktos mi wyslac folder z game guardem ? thx

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Mam mały problem a dokładnie : po właczeniu reactora, i ściągnieciu wszystkich patch'ów jak i również pliczków z GameGuard'a... Odpala się gra.

Wybieram serwer, klikam "Connect" i wyskakuje mi błąd : "a hacking attempt was detected. connection to the server will be terminated."

Jestem juz w miare doświadczonym graczem, ale nigdy takie coś mnie nie spotkało. 2 dni temu kupiłem nowy komputer,

może to jest zwiazane ze zmianą ip, lub czegoś innego ?? Mieliście taką sytuacje? Wiecie jak temu zaradzic?

Prosze o pomoc.

PW lub tutaj. Z góry dziękuje .

Opublikowano

wyskakuje Ci okno że masz hacki włączone ... może to przez jakiś proces ...

Opublikowano

Komputer jest nowy, nie mam nic ściagnietego tutaj oprócz gunza. Więc nie ma mowy o hacku.

Możesz mi powiedziec, jaki to móbłby być mniej wiecej proces?

Opublikowano

Czy system.mrs z ijji będzie działał w zwykłym GunZie ?

1zny9ll.jpg

18706.png

Nawet jeśli nie napisze że za pomoc dostajesz 5* to i tak je dostaniesz ^^

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ello all. Mój problem : Wczoraj jeszcze grałem w Dark Gunza i wszystko było ok. Dziś włączyłem go ponownie bo chciałem sobie troche popykać :lol: zpaczkowało się załadowało, Wpisałem passy no i Wcisnołem connection "C" no i wyskoczył mi taki błąd: Connect action server. u Kolegi śmigało . przeinstalowałem DarK GunZa usunołem all Hacki :D włączyłem DG zaczeło sie patchować wyskoczył Raport error i taka długa lista błędów. Proszę o pomoc. będę bardzo wdzięczny. :)

5451af97aff9426c80ac3a28ea2f25f4.0.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chodzi o itemki w stylu Jakiś miecz..To czasami on się pojawia w Inventory i możesz go używać.

ak chodzi o np. Goblin Skull. To to jest Quest item służący do robienia kombinacji na następnego bossa!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie wiecie czemu jak w chodzę na serwer to mam ping 0?? :( A np na CS 1.6 , Source mam ping koło 20-25... Proszę o pomoc jak to rozwiązać będzie + i 5 na profilu ;)<3

76561198029073973.png

Daj plusa. To wiele Cię nie kosztuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam !

Mam problem z Gunzem ijji

Po zainstalowaniu ijji reactoru i sciagniecie gunza i wgl gdy wchodze na ikonke gunza przezuca mnie na strone tam daje game start i znowu reactor i tam daje znowu game start .

I Tam pokazywalo mi sie blad chyba 1005 game faild to update czy cos takiego ze nie moze mi zupdatowac i od nowa chca zebym sciagal . powturzyłem ten proces pare razy i lipa .

wkoncu sciagnełem gunza z innej strony polecannych prz ijji i cos innego gdy daje game start sciaga mi sie jakis gunz.exe i albo pisze znowu to samo albo gdy naciskam gra sie niby włącza i nie wiem co z tym zrobic pomocy xD ;p a i jak odpalam to patche chyba z 14 plikow sciaga

592a47fb2c990_post-225001-12786835111_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam !

Mam problem z Gunzem ijji

Po zainstalowaniu ijji reactoru i sciagniecie gunza i wgl gdy wchodze na ikonke gunza przezuca mnie na strone tam daje game start i znowu reactor i tam daje znowu game start .

I Tam pokazywalo mi sie blad chyba 1005 game faild to update czy cos takiego ze nie moze mi zupdatowac i od nowa chca zebym sciagal . powturzyłem ten proces pare razy i lipa .

wkoncu sciagnełem gunza z innej strony polecannych prz ijji i cos innego gdy daje game start sciaga mi sie jakis gunz.exe i albo pisze znowu to samo albo gdy naciskam gra sie niby włącza i nie wiem co z tym zrobic pomocy xD ;p a i jak odpalam to patche chyba z 14 plikow sciaga

Daj ten napis pod dołem ripear, spaczuje Ci na nowo jak nie zadziała po tym ripear to reinstal gry zrób i powinno być all git .

Jak zadziała liczę na +

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...