Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania/Problemy/Prośby

Gość Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale jak chodzę po pulpicie albo bo necie to wszystko działa ale ja zaczynam grać to lipa

Down

Na czym to polegaxD

Chodzi mi o skanowanie?

Kup se nowego kompa wierz co to za program Easy-Cleaner? Dam głowę że masz 500 rejestrów +

oraz ponad 3.000.000 niepotrzbynch plików w tym cookies ( zajmuje to no tak z 4mb ) Ale kompa muli

Hopie wjedz se w mój komputer i tak ... znajdz se easy cleaner i usuń rejestry potem niepotrzbne pliki i jak leci

Potem wejdź w ikonke przywróc ( na esy ) i usuń all :D

Potem mój komputer i klikasz prawym na dysku i Właściwości ------> Narzędzia ------> Defragmętacja

Zobacz se jakie to bagno marz na dysku :P JA robie ją co tydzień i jest GIT. Zostaw kompa na 1-2 dni :lol: i potem 2 dysk jeśli marz i powinno chodzić szybciej

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moze mi ktos podac link do najnowszego hacka?

lvl - 54 i rosnie :D (gram bez bota xD )

Server - Persia ofc :)

Nick - Skarpetki_PL

to chyba tyle :D pozdro ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poprosze o linka do najnowszej wersji gry , poniewaz nie chce mi sie sciagac manualnie.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Mam problem.

Wrzuciłem plik, który podał Menfis. Jak odplaliłem grę, to wszystko jakoś poszło, aż do wyboru serwera. Klikam na dowolny serwer... w Gunz wyskakują mi dwa okienka z błędami (nie jestem w stanie dostrzec o co chodzi, ale jakiś bełkot) i gra się wyłącza. Przeinstalowałem. Teraz jak wszystko powrzucałem to wyrzuca bląd "cannot update", okienko ze "Start Game". Jak klikam ten przycisk to okienko się wyłącza i nic się nie dzieje. Teraz powinna się włączyć gra, a tak nie jest.

Opublikowano
Mam problem.

Wrzuciłem plik, który podał Menfis. Jak odplaliłem grę, to wszystko jakoś poszło, aż do wyboru serwera. Klikam na dowolny serwer... w Gunz wyskakują mi dwa okienka z błędami (nie jestem w stanie dostrzec o co chodzi, ale jakiś bełkot) i gra się wyłącza. Przeinstalowałem. Teraz jak wszystko powrzucałem to wyrzuca bląd "cannot update", okienko ze "Start Game". Jak klikam ten przycisk to okienko się wyłącza i nic się nie dzieje. Teraz powinna się włączyć gra, a tak nie jest.

Ten hak nie działa. Nie ma w tej chwili na forum działającego. Jeżeli temat jest zamknięty, a na środku tematu pisze "nie działa" tzn, że nie działa.

Persching:

http://www.cda.pl/gry/gunz.php <- download z cda

Opublikowano

Sciagnolem z tego linka up i mam jakis error dotyczacy hanpollforclient.dll Jak go uniknac??

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Ekhm... Więc ten... Jest jakieś macro działające jeszcze w IGunZ? ;p Chodzi o coś w stylu BF,SS Macro ;p

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

Poszukuje Hacka do Gunz ijji , ktury nie jest patched najlepiej solo sq albo cos do DM

Opublikowano

Takie głupawe pytanko :P

Czy ktoś ma hacka do Gunz International?? BO ja już 8 gostka z always headshoot i szybkie walenie mieczem (tak że nie można nic zrobić tzw. paraliż xD).

Pozdrawiam i sory za takie głupawe pytanie ;]]]

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z gunz jak chce zagrac to mi wyskakuje jakas stronka sie na niej loguje i daje PLAY LIVE. Pobiera mi sie jakis ijjiAutoinstaler.

Po zainstalowaniu chce sobie zargac znow mi wyskakuje ta stronka.

Probowalem juz przeinstalowywac i nic

Kto Odkrył Prawde Ten Posiadł Moc
Ziom Władców Marionetek
www.wladcymarianetek.xt.pl sprawdź to chłopie

maniutek909.png
Opublikowano

nie mógł by ktoś dać lub zrobić speed haka do ijji gunz. Zastanawiałem się czy by działał i szukałem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to ja też mam takie pytanie : Czy w Gunz ijji te Oranges są tylko do 17 Lipca?? Prosze o szybką odpowiedź bo to dlamnie ważne :)

Gość black_shadow
Opublikowano

Sprawdz sobie dkładnie forum .

Mój temat o tym mówi jak uruchomic hacki na euro gunz .

Niedlugo dodam jakies dobre Dll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...