Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający hak na ijji

Gość Akurat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa.

1. Quest god mode

2. Auto quest

3. Itemki

- Prawie wszystkie mają wygląd premium

- Te z 9999 atk itp na questach działają tylko z partnerem, który też ma ten system i ubrany ten sam item co ty natomiast w team deatchmatchu na mapie Town i tylko na niej można nimi szybko lvlować jeżeli mamy ekipe 4 osób z tym systemem (tzw. PLVL). Są też jakieś itemki do solowania jednak nie testowałem ich jeszcze. Żeby nie było niejasności: do questów potrzebne są 2 osoby, a do expienie na TDM 4.

- Diamenty zamiast bodajże granatów. Jeżeli mamy je ubrane "smugi", które zostawia nasz miecz zmieniają kolor

4. Przeklinamy po angielsku ile chcemy

5. Apteczki leczą max, z amunicją to samo

6. No knockback (nie odpycha do tyłu od hita potworka)

7. Można chodzić po ścianach z bazuką itd

Reszte znajdziecie w readme.

Link: http://rapidshare.com/files/106386399/Syst....9.08_.rar.html

Scan: Nie przeskanowałem wszystkiego, poniewaź na virusscan.jotii.org jest limit do 10 mb jednak zapewniam was, że nie ma wira... Macie skan systemu.mrs:

skanvj9.jpg

Opublikowano

Brat mnie męczy o to od rana, Wszystko było dobrze zagrał jednego Mecza przyszedł jego kolega i chcieli sobie razem pograc i.... Jeb, wnerw, płacz, klniencie. Że im nie działa pisze: Error: U cant create room czy jakos tak ;> Mają te same itemy, nawet na golasa robili i ich wywalało ;> Help bo mnie zamęczy na śmierć

Edit. już gotowe ;> Nie skopiował map.

~~*~~Pisze poprawnie po Polsku~~*~~

Gunz (ijji)

lvl: 43 (bez uzywania hacków)

Clan: Bimbrownia

ulubiony Server: Quest 3

Style: K-style ,Sword + 2 shootgun

Opublikowano

Kurde Super hack! Dajcie więcej takich! Wlasnie testowalem i nie zgadza się tylko dodatkowe bronie te daggery lameower cos takiego niby bija ale nie udezaja potworków.

Opublikowano

O co chodzi ? co mam załozyc zebym mogl z kolegą wkoncu miec moby na hita tak jak bylo z daggerami na 0lvl ktore mialy dmg 9999 ?

Opublikowano

Dagger LVL 5

Pistol X1 LVL 5

Pistol X1 LVL 6 [WITH Partner]

SMG X1 LVL 10 [sOLO]

SMG X2 LVL 13 [sOLO]

Bronie z wielkim dmg i range. Musicie obaj założyć jeden z nich, ale ten sam np. pistol x1 lvl 6, który będzie wyglądał jak dagger.

Opublikowano

Prosze o rehosta...

You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?

Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 88 minutes)

(Pomijajac to ze nic nie sciagalem)

Opublikowano

eh.. wyglady mi dzialaja ale 9999 att ,god mode nie ;/ cos moge zrobic zeby dzialal??

Kocham i będę kochał Clannad !!!

sig1nf7nf7.jpg

sig1nf7nf7.5b7d4b246a.jpg

Opublikowano

Mam problem. Kiedy po pozamienianiu plików wlaczam launchera wyskakuje blad NO UPDATES a potem gdy pojawi sie okienko(to gdzie jest statr game) to odrazu wyskakuje blad, ten taki z windowsa co do wyboru jest Debug, send report i dont send

"Każdy szermierz dupa kiedy wrogów kupa" A.Sapkowski - Wiedźmin

POWIĘKSZ MI GO O 1 CM !

Opublikowano

dobra moge juz wlaczyc gre ale jak probuje wejsc na jaki kolwiek servik to sie pojawiam i odrazu mnie wywala, bez zadnej informacji

"Każdy szermierz dupa kiedy wrogów kupa" A.Sapkowski - Wiedźmin

POWIĘKSZ MI GO O 1 CM !

Opublikowano

Nikt nie odpowiedzal mi na moje pytanie ;/ Mogl by mi ktos pomóc?? Mam wszystko zrobione jak bylo w readme, ale i tak nie dziala mi 9999 att. Co mam zrobic??

sig1nf7nf7.jpg

Opublikowano
UPDATE!

Sam jesteś update.

ej nikt nieodpowiedzal mi na moje pytanie;/ mogl by mi ktos pomuc?? mam wszystko zrobione jak bylo w readme ale i tak niedziala mi 9999 att co mam zrobic??

Musisz wejść na questa z kumplem, który też ma item z 9999 atk ten sam co ty.

dobra moge juz wlaczyc gre ale jak probuje wejsc na jaki kolwiek servik to sie pojawiam i odrazu mnie wywala, bez zadnej informacji

Zdejmij itemki z 9999 atk.

Opublikowano

Jak nikt z moich kumpli nie gra w gunz, to nic sie nie da zrobic?

sig1nf7nf7.jpg

Opublikowano

pytanko czy mogl by ktos wzucic te hacki na seedyshare czy jakos tak alebo na cos innego od rapida ??

(bo sciagam gre ) xD

aha i dzialaja teraz ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale jaki blad , co pisze , albo jesli wgrales : mansionV2.0.mrs to blad sie niestety pokazuje , jesli wgrales : mansionV2.0.mrs to starczy reinstal gunz i zrob tak ja pisze w Readme

Opublikowano

to ja niewiem , mi sie pokazuje zawsze cos podobnego tylo ze przy starcie Lanchera ale moge grac , czasem sie robi tak ze w trakcie gry pokaze sie 100x + ale mi to gry nie wylacza

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak pisze w read me kliknołem Play Live Na stronie ok klikam Start Game i nic sie nie dzieje tylko w pasku pokazuje się ikonka ijji. co jest? i jak klikam na tą ikonke to pisze "Downloading Beta"

<<<<<<<<<<- Hello and Goodbye ->>>>>>>>>>

Opublikowano

wiem co to jest .... inaczej engine.exe tzn musisz przeinstalowac gunza a jak to niepomorze to sciagnij gre odnowa to jest taki uciazliwy blad..

Opublikowano

A mi Hak niedziała niewiem czemu , wchodze na quest manchion ten pierwszy i normalnie spada mi Hp , ammo też niewiem dlaczego prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...