Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ijji najnowsze hacki

Gość Akurat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haki nie działają. Proszę o nie spamowanie w tym temacie.

Robimy kopię następujących plików, które znajdują się w folderze gdzie mamy zainstalowanego gunza:

- system.mrs

- Gunzlauncher

- model.mrs

- mapek z Quest/Maps

Następnie wypakowujemy plik hax i quest do docelowego folderu z Gunzem. W efekcie potwory na questach się nie ruszają, respią w jednym miejscu, a wszystkie kodachi posiadają lawnmower (oprócz wings of catastrophe) czyli bije się z nich dużo szybciej niż normalnie.

Linki:

"wbudowanym" skanerem ponieważ plik waży za dużo aby dało się przeskanować na virusscan.jotti.org)

Opublikowano

Zaraz przetestuje :D i zrobie EDIT czy wszystko ok ;)

@EDIT

Wszysciutko leci jak nalezy ;)

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano
Dzięki za hacka :) Tylko że mi med hack niedziała leczy mi normalnie

Tak to prawda, mój błąd już to wywaliłem z opisu. Minusem tego haka jest równierz to, że potwory mogą używać swoich skilli, ale za to w końcu możemy pohaczyć na deatchmatch'ach.

Opublikowano
Tak to prawda, mój błąd już to wywaliłem z opisu. Minusem tego haka jest równierz to, że potwory mogą używać swoich skilli, ale za to w końcu możemy pohaczyć na deatchmatch'ach.

No z tym masz rację ja z kodachi nabilem wczoraj 5 leveli a dzisiaj 2 mam 32 lvl :)

Tylko jest jedno ale : wszyscy mi grożą Banem ;/

Edit: A jeszcze jedno pytanie : Czy to wy robicie te hacki?? Bo jak widze to na każdym forum nawet nie Polskim są te hacki ;d. Według mnie to wy je robicie a inni kopiują ;/

Opublikowano

O M G dosłownie Akurat ... i jak ja mam sie uczyć mojego k-style jak tu mi wybiega faja i sruu ... ded z kodachi ^^

Ale pozytywne jest to że spotkałem ponad 18 osób z tym hackiem i wszyscy mówili że mają z mpc

Opublikowano

tak wczoraj go uzywalem

@edit

mi na questach mobki normalnie biegaja na mapie (jak gram sam i z kumplem ) zda;lo by sie jeszzce zeby aptaczi dawaly full hp , Ap

@ down

kiecy byl?? wczoraj , to tak dziala bo dzisiaj rano gralem

Opublikowano

zaje**** hack thx !!!!!!!!!!!!

Edit: aha i mogl bys zauktalizowac skan ? bo avast wykrywa mi trojana :)

Opublikowano

lol ja mam tez avasta i mi nic niewykrywa

tylko chce mi usunac caly folder widows xD i go czesto wylanczam

@edit a gdyby tak znalesc jakiegos autoclicera?? ja sprawdze tego z dzialu MS tego rBota

Opublikowano

Akurat , szanuje twoja prace i poswiecenie dal tego forum , ale mam taki problem .Mianowicie nie moge sciagnac map z tej strony ;( . Czy moglbym Cie prosic zebys wrzucil mapy na RapidShare lub inna strone ? O to samo chcialbym prosic uzytkownikow forum.

Juz udalo mi sie jakas sciagnac , przepraszam za posta . Prosze o usuniecie.

Opublikowano

@edit

sorki skaplem sie (pomylka ) sry za spam

Akurat jesli mozesz to usun tego posta

Opublikowano

lol czlowieku pierwszy link tam masz hax.rar wypakuj go do folderu z gunzem Ijji i prosze masz hacki z KDACHI

aha i niepisz posta pod postem uzywaj opcji edytuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...