Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.Mpcforum.Pl Goes Premium.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktoś tam napisał , że zamiast wydawać na chipsy to zbierać na minecrafta : Nie będę zbierał kasy na jeden serwer który padnie bo będzie za mało osób . Robiąc ten serwer onlypremium tracicie aż 75% ludzi z czego 50 % normalnych , zastanówcie się.

P.S Dobrze się z wami grało.

4566511400.png

Opublikowano

Dla mnie i może paru innych ludzi MC też coś znaczy nawet jeśli mamy piraty... Ja byłem modem i chyba nie byłem ,,neosem"... Wywnioskowałem to po reakcij ludzi gdy się dowiedzieli o mojej rezygnacji... Jak jeszcze wtedy nie grałeś to nie gadaj... Mam pirata, ale MC lubię bardzo i nie jestem ,,neosem" tylko zwykłym graczem... Właśnie ten temat może pokazać że nawet gracz bez oryginała może być fajny i szanowany... http://www.mpcforum....ora-asd1111/... Nie jesteśmy gorsi tylko albo nam szkoda kasy na jeden serwer, albo nie mamy w ogóle kasy na oryginała (w co wątpię bo to tylko 40zł)... Na tym poście to mi wisi co mi dacie... Plusa czy minusa... Jeżeli uważacie że mam rację to minus jeżeli że źle myślę to proszę o plusa...

Nothing to do here.

Opublikowano

ktoś tam napisał , że zamiast wydawać na chipsy to zbierać na minecrafta : Nie będę zbierał kasy na jeden serwer który padnie bo będzie za mało osób . Robiąc ten serwer onlypremium tracicie aż 75% ludzi z czego 50 % normalnych , zastanówcie się.

P.S Dobrze się z wami grało.

Nie będzie za mało graczy znawco ^^

Jakoś na jednego Only Premium wchodzisz 15/20 minut bo wyskakuje komunikat "Server is full", ma on 60 slotów ;]

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

hah kokosz teraz powiem ci jedno jesteś FAIL i co myślisz jeden serwer padł drugi fail a teraz trzecie odejście premium only . Pomyśl logicznie tylko 20% ludności ma orginalne6% nie wbije na MPCforum minecraft bo uważa że to FAIL 14% wejdzie policz trochę z maty ile to jest i się dowiesz e zrobiłeś następny FAIL . z mojej strony powiem jedno ogarnij się trochę i pomyśl zanim coś zrobisz

Opublikowano

@up Mi sie wydaje ze i tak wbiją na serwer (jeśli powstanie) tak samo jak bylo z drugim serwerem ;p ze i tak wbili hehe

Opublikowano

Incore serwer jest za darmo . Mozna powiedzieć ze stoi na forum ;] bo forum zbiera tylko 5% zasobów a 95 zostaje na serwer np ;]

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...