Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.Mpcforum.Pl Goes Premium.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niezły kawał kokosz już się wystraszyłem ;f

szkoda że dla premium tylko :f

@Btw

co jest z mapą?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

i tak dzieci jak oshee pojechały po nim ;p

myślom że serwer sam się z dupy miał utrzymać,a ty wydawałeś na niego

nawet sporą kaskę pewnie ;p

teraz jest na premium i nawet lepiej -więcej ogarniętych ludzi , oczywiścię ja jedyny

poje%any jestem ;0

Opublikowano

ja też jeśli geoning będzie tu administratorem to mogę wydać te 40 zł ale jak nie to nie

reflinki w sygnie

Opublikowano

Kokosz dlaczego od razu na only premium? nie lepiej zgrać fajny team ze sponsorem serwa np. każdy gracz co miesiąc 5zeta by ci przelewał na serwa i pasuje. Takie moje zdanie ale wypowiedz sie.

Opublikowano

Mi się tam podoba ten pomysł ;P Tzn fajnie ze jest / będzie only premium ;p będzie mniej nubków , lepszy team , mniejsze lagi ;] oraz wiele innych

WAŻNE ŻE BĘDZIE SERWER !

Opublikowano

Kokosz podjął decyzje, i napisał że niepełnoletniemu Admina nie da, więc nie ma na co liczyć.

Sygnatura.

Opublikowano

Mi się tam podoba ten pomysł ;P Tzn fajnie ze jest / będzie only premium ;p będzie mniej nubków , lepszy team , mniejsze lagi ;] oraz wiele innych

Czyli jeśli nie mam premki to noob jestem? Dla mnie lepsze by było wysyłanie kasy na serwa i tyle.

Opublikowano

DareQQ nie chodziło mi o to .. tylko o to że będzie mniej graczy typu nextkiller czy tam nubkiller nie pamiętam nicku itp ..Bedzie mniej spamerów i większy porządek .

Opublikowano

DareQQ nie chodziło mi o to .. tylko o to że będzie mniej graczy typu nextkiller czy tam nubkiller nie pamiętam nicku itp ..Bedzie mniej spamerów i większy porządek .

No właśnie niezbyt. Nextkiller i podobne neo mają premium więc..

Opublikowano

DareQQ nie chodziło mi o to .. tylko o to że będzie mniej graczy typu nextkiller czy tam nubkiller nie pamiętam nicku itp ..

Spoko tylko lekko wkurw**ny jestem więc to dla tego:) Dla mnie pmysł płatnej WL zamiast premki też dobry ale niech kokosz sie wypowie

Opublikowano

Ja chyba podziękuje, będzie to samo co z s1. Jak już bym premkę kupił to wolałbym myc****, ogarnięty team, zero resetów mapki...

Opublikowano

Liderem nie uczynie nie pełnoletniego ale może Vice ?

Bo wszyscy wiemy że Kokosz ten server pociągnie 2 tygodnie +/-

Sygnatura.

Opublikowano

To będzie otwarty na nowo serwer?

czy to jest już jak "s2" - tylko premium i z potworkami?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Japierdole przecież serwer stoi na tym samym serwerze co forum. Kokosz kiedyś mówił że forum wykorzystuje tylko około 5% parametrów całego dedyka.

Jeśli macie zamiar kupować premium tylko dla mpcforumminecraft to nie polecam.

I tak padnie...

MPCForum Metin2 Server - Padł

MPCForum Minecraft Server v1 - Padł

MPCForum Minecraft Server v2 - PADŁ !

Opublikowano

To wyjdziesz lepiej na kupieniu premki niz przez 12 miescięcy wysyłania 5 zł.

Tak owszem tylko jeśli bedzie sponsoring to może kokosz będzia miał większą motywacje do prowzdzenia serwera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...