Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.Mpcforum.Pl Goes Premium.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie tak... to ja juz nie wiem jak mam kupić premkę i pograć tu 2 dni to tez dziekuje

Edit: Czosnek z tego co wie PayPal

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe kiedy będzie on bo mam premium (dzisiaj kupiony jakieś 10 minut temu) i nie grałem jeszcze na porządnych serwach...

Opublikowano

Ja się cieszę, ale nie do końca.

ZALETY:

- bez neosów, sami ogarnięci i bardziej pro gracze minecrafta

- mniej lagów

- lepsza atmosfera na chacie

WADY:

- trzeba kupić KP, a to nie mały wydatek

- posiadając skina nie będę oryginalny

- trochę oczojebnie będzie, każdy z innym pstrokatym skinem...

Opublikowano

prawdę mówiąc to teraz jak jest premium niczym się nie rożni od pozostałych serwerów a tym się wyróżniał ze był na piracie i oryginale

mówcie co chcecie ja to mam w d...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Życzę wam powodzenia. Mam przykład:

Pewnego dnia, o pewnej porze grało około 60 graczy. W pośród tych graczy tylko około 15 miało oryginalnego Minecrafta. Dla tyle osób to ja mogę serwer hamachi zrobić -_-'

jLRw2A6.png

Opublikowano

No nic tak się kończy moja historia z Minecraftem, jak skończyła się historia z tym serwerem T-T

jLRw2A6.png

Opublikowano

duża ilość graczy grała tylko na tym serwerze a co za tym idzie nie opłacało im sie kupować premium dla tego jednego serwa ...

ja nawet w single nie grałem tylko od razu na multi tutaj wskoczylem bo super ludzie grali...

csreloadpl.gif

Opublikowano

Ale czytając wypowiedzi wyżej wszyscy z premium twierdza ,że all bez premium to n00b'y a to jest wgl nieprawda!!!

Niektóre [szkoda że tak mało] osoby są wiele bardziej ogarnięte niż te z premką ....

I taka jak ktoś powiedział wcześniej serv padnie max po miesiącu bo nie będzie miał graczy!!!

A większość graczy która kupi premkę wyniesie sie na mycr*** Bo tam jest ogar team... I pewnie jeszcze dlatego ,że tam gra CTSG!!!..

Więc Nara wszystkim których poznałem na servie... I jeszcze raz BRAWA DLA KOKOSZA [Aplauz]

Kokosz naprawdę... mądre rozwiązanie .. Straciłeś pewnie 75% os. grających na tym servie ...

Ten server już nie będzie taki popularny!!!

Nie obchodzi mnie czy dacie mi + czy - bo włażę na MPC raz na jakiś miech

Opublikowano

Potwierdzam. Gram na tym servie ok. 3 dni - tak mi sie spodobal, że moge wydac to 39,00 zł na gift coda i odpuscic sobie jedna impreze czy grilla.

Opublikowano

SaperMT2 nie jestem takim debilem, żeby kupować specjalnie oryginalnego MC za 50złotych, aby zagrać na serwerze -_-'

jLRw2A6.png

Opublikowano

Virus nom ciekawi mnie to też . Fajnie by bylo gdyby stary team zostal (taki jak teraz jest) .Ale mi sie wydaje ze będzie nowy team ;/

Opublikowano

Ja sie ciesze ze bedzie premium only, nie bedzie noobow.

A ten, kto sie zna to sam zdobedzie premke. Nie musi placic.

Btw. bede grać pod nowym nickiem ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...