Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.Mpcforum.Pl Goes Premium.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Virus ehh ukradł mi konto !

Zgłosiłem to na policje.

Federalni już do Ciebie jadą, i będziesz w CSI kryminalne zagadki w Polsce.

Stary team Dobry ? hmhm

Sygnatura.

Opublikowano

Nie wiem czemu odnosicie wrażenie typu "Oni dali only premium, bo dla nich Ci co go nie mają to debile" ... a to nie tak!

Chodzi o to, że przy premium wzrasta możliwość ochrony serwera! Oczywiście, część ludzi bez premium to niewyżyte dzieci, które mają ubaw z niszczenia ludzkiej pracy. Takie osoby znajdą się też wśród tych z premium. Mimo to, możliwości pozbycia się się takiego szkodnika w obu przypadkach są różne.

Macie pewność, że serwer ruszy? Mimo wiadomości "To koniec serwera minecraft.mpcforum.pl"?

Opublikowano

Nie każdy nie mający premium jest dzieckiem, niektórzy wolą się napić za te 50zł.

Serwer jest, nagle nie ma.

Tak długo nie pociągniecie, stracicie graczy.

See ya

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

TERAZ WRESZCIE MOGĘ OBRAZIĆ WSZYSTKICH MODÓW I ADMINÓW SERWERA, CHUJ WAM W DUPĘ, PIERDOLONE DZIECI KURWA DAJĄ BANA ZA NIC I MAJĄ PODNIETĘ KURWA, PIERDOLNIJCIE SIĘ W ŁEB CIULE.

Opublikowano

@2xUP

Szkoda, że... taki ciul jak Ty nie wie co to wgl. znaczy hejter. Wykurwiaj. I wypierdalaj z tymi ciulami z youtube co nawet się wysłowić nie umieją.

Opublikowano

@2xUP

Szkoda, że... taki ciul jak Ty nie wie co to wgl. znaczy hejter. Wykurwiaj. I wypierdalaj z tymi ciulami z youtube co nawet się wysłowić nie umieją.

Ty za to naprawdę umiesz się wysłowić, sypiesz argumentami jak ryżem w chinach a Twojej polszczyzny nie powstydziłby się nawet Prof. Miodek.

To tylko gra, nie ma co płakać, krzyczeć i tupać nóżką a że Kokosz nie umie ogarnąć serwera to inna sprawa. Tak czy siak - był sponsorem, to z jego pensji mogliście co wieczór spamować na chacie i stawiać sobie klocuszki. Jakieś podziękowanie mu się należy za włożony wkład finansowy i jakąś tam pracę. Jego ostatnie decyzje były dosyć gwałtowne ale czy błędne? Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...