Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unexpected [Dedyk]

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mirash teraz liże dupe temaowi yitian2 bo chce się tam na moda forum wkręcić ;p

Insectoman zawsze był, jest i będzie...

Nienawidzę dwulicowych szmat, które mówią co innego i co innego robią.

Pomagam za darmo przy budowaniu for internetowych od podstaw.

Jestem początkującym webmasterem

.

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę niech mod to zamknie. Widać, że Mirash to dziecko które lubi ciągnąć gierki. Serwer już nie będzie włączony.

Staram się jak mogę pomagać użytkownikom MPCforum oraz pisać sensowne i poprawnie gramatycznie i ortograficznie pisać posty.

Zbieram +siki : )

Opublikowano

Naprawdę niech mod to zamknie. Widać, że Mirash to dziecko które lubi ciągnąć gierki. Serwer już nie będzie włączony.

Twoje zdanie jest tutaj mało ważne, Jeżeli team pisze ze serwer będzie włączony, tzn. że ta prezentacja ma prawo tutaj być. I nie pierdol mi tutaj że to jest zapowiedź.

Opublikowano

@ Offtopic.

Paradox nie grałeś na s25 PL w Jinno w gildii EverQuest? Jeśli tak to kolegami z gildii jesteśmy, mój nick kAWx.

@ Co do tematu.

Serwer to jest jeden wielki FAKE.

Staram się jak mogę pomagać użytkownikom MPCforum oraz pisać sensowne i poprawnie gramatycznie i ortograficznie pisać posty.

Opublikowano

juz 5 dni temu

haha jeszcze serwer nie dziala a bylem z 3 dni temu taki napalony zmienilem na venise serwer i mi sie piknie uklada ; ) }

Serwer ten to 1 wielki nie wypal.

Opublikowano

Hmm w niedziele Robert czy też Adi powiedział, że Mirash mówił, że serwer będzie w poniedziałek, w najgorszym wypadku we wtorek. A jak jest dzień ? Jest czwartek : )

Nie ma co spamować tu. Jeszcze raz :

SERWER TO JEDEN WIELKI FAKE !

Opublikowano

Chciałabym tylko wiedzieć, czy ten server długo postoi... Nie chce mi się grać od nowa od nowa i od nowa, bedzie grał pół roku czy miesiąc?

Opublikowano

@UP

I po co ten bez sensowny post. Temat ma prawo być otwarty.

Serwer nie długo ruszy. Teraz jest robione nowe forum, a poza tym wszystko jest skończone.

Powiedzmy sobie że startu serwera nie było (Pomińmy te 3h). Serwer będzie włączony możliwe że jutro. Gdy będę miał adresy nowej strony i forum to podam. Kto chce niech czeka bo warto w końcu i tak nie ma nic do stracenia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

heh tak czytam sobie ostatnia strone i czytam i tak mysle czy przynajmniej 30% tego forum wie co to FAKE ??

bo widze ok. 70% zmysla sobie do tego wlasne teorie

hersygna.png
Opublikowano

pewnie admin brał sobie wersje trial dedyka na 3 czy tam 1 dzień i mu sie odechciało

po 1wsze jak server niby nie ruszyl to po chuj ten temat

powinien być w zapowiedziach ........

a po 2gie server pod zarobek

a po 3cie

Shinaobi z każdą swoją nie udaną próbą bronienia servera ośmieszasz sie jeszcze bardziej

Xx_Szluga_xX.png
Opublikowano

Tworzenie forum? Przez 3 dni? Haha ^^ Koxy z Was chłopaki ;] Mirash nie umie zainstalować nawet mybb, a co dopiero zakupić hosting+domene ^^

Pozdro... Byście przynajmniej się do błędy przyznali...

Insectoman zawsze był, jest i będzie...

Nienawidzę dwulicowych szmat, które mówią co innego i co innego robią.

Pomagam za darmo przy budowaniu for internetowych od podstaw.

Jestem początkującym webmasterem

.

Opublikowano

Heh zajrzałem do tego tematu, podobno jutro on... jakos nie chce mi sie wierzyc po tej calej szpoce prawie tydzien serwer off..

Back to BF3...

Opublikowano

Insectoman widze ze z tobą coraz gorzej. Gdzie masz napisane że forum jest robione przez 3 dni ? Może przestań już obrabiać dupę Mirashowi za to że cie wyrzucił z Teamu i nie jeździj przez to po serwerze i innych członkach teamu bo nawet ich dobrze nie znasz. A zainstalować mybb każdy głupi potrafi.

Poza tym napisałem że MOŻLIWE że dzisiaj ruszy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiedział że cię wyrzucił bo robiłeś sobie itemki i próbowałeś kilka razy włamać mu się na konto czy coś takiego. Poza tym idź się z nim na gg kłócić, a nie go tu oczerniasz bez jego obecności.

Co do jego wieku wiem że nie ma 18+ bo się domyśliłem po jego zachowaniu, ale to nie przeszkadza w postawieniu serwera, a umiejętności i doświadczenie zdobywa się z czasem sam chyba powinieneś coś o tym wiedzieć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z ciekawości wbije sobie na tamto forum. Tylko nie wiem czemu się tak denerwujesz. Ja do cb nic nie mam tylko mówię to co on nam przekazuje. To że byłeś dobry GM i pomagałeś graczom to sam wiem. I jeszcze nie wiem czemu się cały czas odnosisz do jego lizania dupy Teamowi z Yitana. Co ma tamten serwer do tego. I po co tam mialby lizac im dupe by zostać marnym modkiem skoro na swoim serwie moze zostac kim chce.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...