Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unexpected [Dedyk]

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle co to za pomysł, żeby wyłączać serwer po 3 godzinach gry bez żadnej informacji!

To czekanie robi się już irytujące...Może Mirash sam dałby jakieś info?? Na serwer będę czekał, bo mi się spodobał, ale denerwuje mnie to już!!!!!Włączylibyście chociaż forum...

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wohoo!. Jeszcze off , no proszę proszę, Ten GA leci w CHUJA najwyraźniej, ciekawe jakie będzie miał wytłumaczenie?

Że mu pies myszkę pogryzł i nie miał jak naprawić działającego servera? Pozdro! Fake Jak Chuuj! Ludzie powysyłali w

chuj kasy na IS a po 3h Serv padł. . hmm zbieg okoliczności ? Czy może specjalnie zarobili kasę i wyłączyli bo mają już

wyjebane. I niech mi tu żaden pomocnik GA nie pisze że jestem nie wiadomo jaki, nie dziw się że takie myśli chodzą po

głowie jak od wczoraj lecicie w chuja. Pozdro .

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Opublikowano

Wohoo!. Jeszcze off , no proszę proszę, Ten GA leci w CHUJA najwyraźniej, ciekawe jakie będzie miał wytłumaczenie?

Że mu pies myszkę pogryzł i nie miał jak naprawić działającego servera? Pozdro! Fake Jak Chuuj! Ludzie powysyłali w

chuj kasy na IS a po 3h Serv padł. . hmm zbieg okoliczności ? Czy może specjalnie zarobili kasę i wyłączyli bo mają już

wyjebane. I niech mi tu żaden pomocnik GA nie pisze że jestem nie wiadomo jaki, nie dziw się że takie myśli chodzą po

głowie jak od wczoraj lecicie w chuja. Pozdro .

nie tylko od wczoraj ;l

Opublikowano

Mirasha nie ma i sam nie wiem co on odpierdala. Miał już wczoraj serwer włączyć, a go nie ma.

A ty Ctpax chyba gorszej głupoty w świecie nie słyszałem. Żeby zamykać serwer po 3h bo dobry zysk z IS. Sam to przeczytaj, popatrz jak to brzmi i się zastanów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem nic. Tylko mówił wczoraj że dokończy coś tam i odpala, a jak widać jeszcze nie działa.

Sam czekam i nie mam zamiaru isć na inny serwer bo to jest taki na który cały czas czekałem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Adi przeczytaj jeszcze raz to co napisałem . . ; ) " nie dziw się że takie pomysły po głowie chodzą " Pozdro . .

Widać jak czytasz, skoro mówi że serv miał być wczoraj to powinniście go już dawno włączyć, a tu co?

Kolejny dzień leci a GA Nie Ma ! . ; ) I chuj wie kiedy będzie .

Aha, i gdybyście mieli chociaż włączone FORUM i REJESTRACJE to byście już zyskali ze 100 osób.

A Ludzie wchodzą na Link.. Nie działa! I idą innego serva szukać. Ja też czekam na server bo jest fajny

ale mnie wkurwi jeśli padnie tak szybko jak powstał -_- .

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Opublikowano

Ja jestem tylko Super Moderatorem, Grafikiem i być może GM do plików,serwera itd. nie mam dostepu. Gdyby to był mój serwer to po pierwsze nie wyłączal bym go po 3h od startu. Tutaj przekazuje tylko to co mówi mi Mirash.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A nie masz z nim żadnego kontaktu czy coś?:x

Hmm, skoro przekazuje to co mówi to chyba musi mieć jakiś kontakt...

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Opublikowano

Ehhh nie pisałem nic tutaj aby powstrzymać się od wulgaryzmów ale już nie moge .... ;/

Ten Mirash to pierr****** dziecko które tak na prawdę nie wie nic o tworzeniu serwa ... Cały ten serwer to jedna wielka kopia Venise !

Więc kur** nie mówcie że się narobiliście przy tym bo w chu** lecicie. Jedyne nad czym pracowaliście to mogłabyć stronka choć jak się okazał ją też ktoś wam zrobił.

Mirash jestem pewny że jesteś jakimś dzieciakiem, czemu ? Każdy głupi zostawił by serwer na miesiąc+ nawet tylko po ty by zarobić, ty wystawiasz serwery na tydzień, dwa tyg. i tak w kółko ....

Mirash jest żałosny ale zobaczymy, moim zdaniem serwer ruszy 100% skąd to wiem ?? Serwer nie stoi jeszcze tyg. ...a GA wyłącza serwery tak jak wspomniałem po tyg..

Zobaczymy co wniesie ta przerwa, bo sądzę że napiszecie że mały problem z mapką av3 i zostanie ona dodana w innym terminie czyli tak naprawdę gówno zrobicie ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up

Zgadzam Się z Tobą ; ) . .

Bo już się nie da czekać spokojnie gdy pomocnicy GA

ciągle to przeciągają i lecą w kuleczki . ; )

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Opublikowano

Ctpax i inni tylko spamujecie i nabijacie sobie posty zamknijcie sie juz

Sam się zamknij, tak faktycznie nabijam posty . Woow tak bardzo mi na tym zależy

żeby osiągnąć 1k + postów. Dziecko nie udzielaj się proszę, nie będę czekać bezczynnie

gdy tu każdy z pomocników leci w chuja, a co do postów to faktycznie dużo ich mam

13? 14? Poćwicz lamko.

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Opublikowano

W jaki sposób lecimy w chuja ?.

W taki, że nie mamy żadnych informacji, bo GA jest offline ?

@dziewa,

Nie chcesz czekać?. Idź na inny.

Opublikowano

Czekamy bo serv jest spoko, a co do Roberta to hmm? Ten cały GA

powyłączał Strone , Forum i serv ? A niby chcecie mieć 1k+ ludzi na servie.

Takim sposobem tego nie osiągniecie. . Jak już pisałem wcześniej to straciliście

już jakieś 20% z MPC i 40% z YT . .

Gdyby jeszcze sam GA tu coś napisał, jaka jest sytuacja i wgl. . a tutaj są tylko wypowiedzi

od pomocników, skąd mamy wiedzieć czy on tak na prawdę mówi ? Skoro jest OFFLINE to

chyba nie ma jakiegoś daru że się z wami porozumiewa telepatycznie . .

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Opublikowano

Dobra ja już tu nic nie piszę, jak dziś nie będzie włączony to nie tracę już czasu .

Wszystko teraz zależy od tego yebanego GA . .

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Opublikowano

Ooo i kto tu posty nabija. Pozdro .

a co do Forum że jest OFF żeby spamu nie było? Większej głupoty nie słyszałem. hahaha..

Myśl chłopcze... pare postów burzysz sie, że ktoś cie oskarza, ze posty nabijasz a teraz sam to robisz boze... zamknij tą mordke wkoncu i nie placz. Musisz być naprawde maniakiem zeby tak sie wczuwac w komentowanie tego wszystkiego. Ahhh te dzieci.

PS. w dupie mam te posty moge miec 0... nie wiem moze dla ciebie one cos znacza....

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Boże weź się już nie udzielaj fajo : ). . Ahh te dzieci faktycznie powinni je wyjebać z metina bo przez takich jak ty tylko się nerwy szarpie

i na forum i w grze . A tak BTW to ignore Jeśli nie wiesz co to znaczy to zapytaj się mamusi może ci powie ale wątpię bo widać jaka patologia

na chacie panuje, kupili internet i teraz spinki przez kabel hm.. poćwicz melepeto : )

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...