Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unexpected [Dedyk]

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CIEKAWE KIEDY BĘDZIE ON TAK MI SIĘ CHCE GRAĆ !!!! PRO SERV JAKO JEDYDY MIAŁEM STAL DLA WOJA

Popieram , serv wypalił , ale gdyby nie te błędy techniczne to by już tam grało z 2000 osób

Opublikowano

Serv będzie działał..

@Up masz z nim kontak? Rozmawiałeś z nim ? Jeśli nie to nie oceniaj. Mod mówil ,że server wystartuje więc nadal czekam ; >

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

No HA wykazal się duża odpowiedzialnoscia za serwer.. "Mamy wszystko dopracowane w 100%" yhm po cholere podawal reklame skoro wiedzial ze bedzie na chwile serw i znowu bedzie "dodawal ramu na dedyka"..

Back to BF3...

Opublikowano

hendzel, im tłumaczyć - że serwer robi idiota, to i tak do nich nie trafia - połowa ludzi pisze jaki jest HA serwera - tylko go robert broni - Dlaczego? Bo jest GM na serwerze, chyba tylko dla tego - iż na x-worldzie był nup, i nie chce stracić posadki.

Reszta która zamierza grać na serwerze musi przygotować się na :

- mase bugów.

- brak pomocy ze strony teamu.

- obrażanie graczy przez Mirasha.

- za hacki, karą bedzie -5lvl.

- w regulaminie masz ban za ksucie, niestety mirash przeglądając skargi powie że za ksucie nie ma bana.

- okłamywanie graczy.

Mirash naprawdę nic nie potrafi , tak jak hendzel pisze - to jest kaleka. Serwer stać długo nie będzie - on tylko stoi po to żeby kase zarobić. Rozumiem - z serwa zarobek musi być, niestety epiki, stale, bronie, szkatułki - są w itemshopie za ? Kilka złotówek, na takim serwie to nie gra - jeżeli wszystko masz sms. Mirash już miał 2 serwery. Pierwszy - Atelland - miało być tak pięknie no i ? No i wykołował człowieka i serwer upadł. Niezły przekręt z tego człowieka.

Larose - ładnie nas w chu, zrobił. Ulepszacze były, nagle ich nie ma , ludzie wydawali kkk, żeby ulepszyć bojowego na +8, a tutaj nagle ulepszaczy nie ma - Najlepsze jest to że gdy były ulepszacze chciał wszystkie dodać do itemshopu. I widać że on robi serwery po własny zarobek. Jest to wielki oszust , nie wierzcie to nie - zaraz i tak idioci będą pisać - " SERVER SUPER MAM JÓSZ STALKE!!! ".

Co z tego jak on za kilka tygodni padnie? Wiecie że będziecie na każdym kroku oszukiwani ? Po co wam to ? Lepiej zaoszczędzić nerwów na tego człowieka. Nie piszcie, że mi nic nie pasuje - ale no cóż , ludzie to jest prawda - zresztą - kto zagra - ten sie dowie. Robert, nie bądź taki cwany - sam Ci na x-worldzie team nie pasował, nic ci nie pasowało płakales na forum , więc nie pier*** tu o mnie. Idź liż dupę mirashowi .. Robert jak ci powiem ze skoczyłem z mostu też uwierzysz?

PS,

Robert nie sądziłem że tak nisko upadniesz , myslałem że jestes rozsądnym człowiekiem.

SERWER FAKE

Opublikowano

Niech moderator działu metin2 to już zamknie. Jak Paradox wspomniał to jest zapowiedź. Ogólnie nie polecam grać i korzystać z IS chyba, że macie wyprane mózgi i chcecie karmić Mirasha za to co przepadnie po tygodniu : )

Staram się jak mogę pomagać użytkownikom MPCforum oraz pisać sensowne i poprawnie gramatycznie i ortograficznie pisać posty.

Zbieram +siki : )

Opublikowano

Ten serwer stoi grali już nanim tera są poprawki. Więc raczej to nie jest zapowiedź tylko już publikacje ;d

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...