Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unexpected [Dedyk]

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tworzymy gildie w shinsoo . Ja i moi koledzy . Przyjmujemy osoby które umią pracować w grupie i mają dobry humor. Do gildii każdą klase przyjmujemy lvl 90 + jak otworzą strone i forum to zapraszam na forum do dzialu prezentacje gildii tam jest już zamieszczona prezentacja

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

Miałbyć on w godzinach wieczornych, ale ani nie wlacza forum ani zadna osoba z teamu sie nie pofatyguje żeby nam co kolwiek powiedziec! ;f

Back to BF3...

Opublikowano

Hmm coś długo im się schodzi..

mm ciekawe..

Pewnie zaraz będzie notka w stylu : "Przepraszamy ale dziś nie damy rady .. "

To się będzie ciągnąć w nieskończoność .. ;/ Już nie wiem czy wierzyć w to że ten serwer wogóle wypali czy go olać . . .

sygn23a2.jpg
Opublikowano

jak bedzie dzis dzialac to nawet nocke je bne ..

sam jestes jebanym kidem i no lifem . nie spamuje tak jak ty. i nie mam 1xx postow z tego tematu za spam nobq

Opublikowano

Jeszcze zeby nam powiedzieli czy bedzie ten serwer wogle to by sie innego poszukało, a nie czekac dzien na tego samego...

Juz sam powoli trace nadzieje ze będzie ON, mam nadzieje ze sie myle...

Back to BF3...

Opublikowano

sam jestes jebanym kidem i no lifem . nie spamuje tak jak ty. i nie mam 1xx postow z tego tematu za spam nobq

A jednak jesteś dzieckiem twój pościk to przedstawia. A jebnąć to sobie możesz w łeb co najwyżej i poprosić o rozum

crusher1a.jpg

Opublikowano

pierdole to jebaństwo.. wg. mnie to też FAKE.. jedno wielkie bagno a niektórzy tu czekają żeby te **kurwy**z administracji pofatygowały własne tyleczki podali jakieś info i włączyły ten serwer który według nich jest tak superowo dopracowany że szok gadać..

a i była wzmianka o profesjonalnej stronie którą przygotowali.. a z tego co się okazało to ją zajebali.. wiec chyba nie ma na co liczyć że to co oni mówią to prawda.. pzdr dla was..

Najśmieszniej jest w tym wszystkim to że oni dalej piszą że ten serwer wystartuje.... jakie to jest żałosne...

P.S *** Wulgaryzmy w tym poście były wskazane ponieważ nie ma innych słów które by opisały ludzi którzy niby "tworzą" ten serwer.

PROSZĘ O DUŻO MINUSÓW !!!

beztytuu354x265.jpg

CHCĘ MINUSY !!!!!!!!!!!!!!

Ale jak dasz PLUS to mam to gdzieś...

Jeśli jesteś wrednym dupkiem to dasz mi PLUSA, a jak nie to uszanujesz fakt iż zbieram MINUSY..

i mi go podarujesz..

Opublikowano

@UP tak dobrze rozumiesz.

beztytuu354x265.jpg

Jeśli jesteś wrednym dupkiem to dasz mi PLUSA, a jak nie to uszanujesz fakt iż zbieram MINUSY..

i mi go podarujesz..

Opublikowano

No niestety taka prawda ale jeśli chodzi o tych ludzi to nie ma co liczyć na kokosy..

beztytuu354x265.jpg

i mi go podarujesz..

Opublikowano

Może ja się wypowiem, bo jesteście już tym wszystkim zirytowani.

Nie wiem co się dzieje. Nie ma Mirasha.

Jak gadałem z nim 2h temu kończył V3 i coś na forum robił.

Serwer nie padł, będzie na 100%, lecz musimy zaczekać na Mirasha.

Opublikowano

@FebeR,

Posłuchaj Panie "wszystko wiedzący".

Co do strony nie wiesz jak to było, więc zamknij się i słuchaj.

Projekt strony wykonał nam pan, który rozpisywał się, udostępnił nam ją.

Kurwą i to do tego żałosną jesteś Ty.

Nie podoba Ci się coś ? Wypierdalaj. Nikt Cię nie trzyma.

Chłopie są Święta, nie wpadłeś na pomysł, że wypada spędzić czas z rodziną ?

Opublikowano

Robert coraz więcej osób (w tym ja) myśle że sobie w kulki lecicie .... co rusz to "coś".

Czekam na serwer max do dzisiaj 24, jeśli nie to przenosze się na coś lepszego, oczywiście ze mną odejdzie około 15 osób :]

Co do groty v3 to po ch** mi ta grota jak będę tam szedł 30 min jak nie zrobicie tp chociaż do v2 ...

W 99% jestem pewny że jutro albo jeszcze dziś napiszesz że jakiś "błąd z tą mapka itd.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiście.. ale to w takim wypadku mogliście napisać : " Sor ale będzie po świętach bo nie mamy czasu" A nie zbywać ludzi..

Myślisz że to jest w porządku? Okłamujecie od początku zamiast powiedzieć wszystko.. inni czekają i myślą że za chwilę będzie ten wasz serwer.. A tak na prawdę jest gówno i wielkie nic..

Bardzo mnie ciekawi ile prawdy jest w twoich słowach że będzie na 100%...

Piszę co myślę i nie będę się cackać.. i żałosny to na pewno nie jestem co najwyżej szczery..

beztytuu354x265.jpg

i mi go podarujesz..

Opublikowano

Zależy to ode mnie ?.

Ja jestem Administratorem Forum, więc na grę nie mam za bardzo wpływu.

Jeśli Mirash będzie dostępny, powiadomię Was co i jak.

Nie lecę w chuja tylko nie mam informacji.

@Up. Miałem nie podawać godziny.

Oszacowaliśmy, że na góra 18 - 19 wyrobimy się.

Teraz nie ma Mirasha, ale serwer będzie ON, bo gdyby miało tak nie być, to przez cały dzień nie trwały by prace nad usprawnieniem.

Szczery ?. Ja od kurw nie dam się wyzywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...