Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie popełniłeś błędu jak sobie wpisywałeś rangę? Wlasciciel musi być.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

LUDZIE on co wy sobie myślicie że on to jakiś robot z Japonii albo chińczyk też ma coś takiego jak życie prywatne !! . Pliki będą wydane jak zrobi . Mam pytanie czy da się przechowywać Permission w mysql ?

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

@ R3public normalnie instalujesz pliki na pulpicie potem jak masz craftbukkipl.jar to zmienisz jego nazwę na craftbukkit-1.0.1-R1.jar . Teraz wystarczy w server.properties że zmienisz ip , port i ilość slotów . Gotowe teraz wszystko przez ftp i można grać . Jeśli nadal nie ogarniasz to napisz do nich aby ci to zainstalowali , oczywiście za drobną opłatą .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

@Ciastko_PL pliki nie mogły tak samo z siebie usunąć mapy to nie możliwe . Pewnie usuwałeś zapasowe bo uznałeś że za dużo miejsca potem podczas grania wyłączyłeś serwer zanim zdążył zapisać mapę . Pliki próbowały naprawić mapę i chciały cofnąć , ale nie było co wiec usunęły . Tak też się stało .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

dobra. Kiedyś te pliki (starsze wersje były bardzo dobre) teraz co chwila mi wyskakują różne błędy.

Plików nie polecam.

Opublikowano

Mam problem i proszę o pomoc. Wgrałem pliki w tym pluginy od krzysztofa, rejestruje się, później loguje, po czym wyskakuje mi takie coś

ss.png

Stoję w miejscu i nie mogę się ruszyć, ani nic zrobić i za każdym razem: You must be logged in to do that! (a logowałem i rejestrowalem się)

Żeby było śmieszniej po tej akcji usunąłem wszystkie pliki związane z wlist i wyłączyłem w ustawieniach serwera, a ciągle każe mi się logować, kiedy to robie znów ten sam błąd.

Opublikowano

Mam problem i proszę o pomoc. Wgrałem pliki w tym pluginy od krzysztofa, rejestruje się, później loguje, po czym wyskakuje mi takie coś

ss.png

Stoję w miejscu i nie mogę się ruszyć, ani nic zrobić i za każdym razem: You must be logged in to do that! (a logowałem i rejestrowalem się)

Żeby było śmieszniej po tej akcji usunąłem wszystkie pliki związane z wlist i wyłączyłem w ustawieniach serwera, a ciągle każe mi się logować, kiedy to robie znów ten sam błąd.

W jakim formacie umieszczasz taki screen?

Opublikowano

Pliki są jak narazie najlepsze na forum. Dużo sprawdzałem plików i te nie lagują, nie ma zbednych pluginów. Wszystko sprawnie i dobrze. Polecam

Harnix ;D

Opublikowano

W jakim formacie umieszczasz taki screen?

W srakim, co Cie to obchodzi skoro lokalizacja obrazka jest z mojego url?

Z tego co temat przeglądam, to autor jest jakiś ograniczony, skoro to wszystko jest jego, to niech pomaga ludziom w problemach związanymi z jego dziełem.

Natomiast ja przeglądałem cały temat i widzę, że osoby piszące o błędach są zlewane, a na pytania odpowiada tylko w wyjątkach.

Dziękuje za pomoc...

Opublikowano

W srakim, co Cie to obchodzi skoro lokalizacja obrazka jest z mojego url?

Z tego co temat przeglądam, to autor jest jakiś ograniczony, skoro to wszystko jest jego, to niech pomaga ludziom w problemach związanymi z jego dziełem.

Natomiast ja przeglądałem cały temat i widzę, że osoby piszące o błędach są zlewane, a na pytania odpowiada tylko w wyjątkach.

Dziękuje za pomoc...

Też miałem taki błąd weż usuń AuthMe i wgraj jakiś inny .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Też miałem taki błąd weż usuń AuthMe i wgraj jakiś inny .

Dzięki! Bardzo dziękuje, rozwiązałeś mój problem. Piwo się należy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...