Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cannot Connect To The Server Becouse Access To The Current Ip Has Exceeded Its Limit.

Rebel1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale czlowieku na co Ci az 8 postaci z tego co wiem to sens tej gry jest inny niz Gfy i bot pt na 8 ale sa gusty i gusciki xD

Dla mnie akurat mieć jednego chara 110 to nie jest sens tej gry, lul.

Sam ogarniałem własne eu pt 8/8 i jak ktos takie miał, to wie jak to działa...sony dropią często, a że wszystkie chary w pt należą do mnie, to każdy son jest mój, jak kupie za gold przykładowo warka na 101lvlu to ubieram go i daje do pt, a starego warka 110 sprzedaje i interes kwitnie+hajsy za sprzedaż golda, taki jest sens tej gry.

Jak się nie zgodzisz to pewnie masz 80lvl i myślisz że na 110 będziesz bawił się na jobie, pvp itd... ;dd

supremeLogo1.gif

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydałby się jakiś poradnik jak odpalić więcej ... sam osobiście mam 78 lvl a do tego całe eu pt które zarabiało mi golda na nukera i elki . Do tego puszczałem boty kumplom bo ja expie 24/7 . Ale poradnika na tym forum nie będzie więc trzeba się zapoznać z obcokrajowcami .

Opublikowano

Według mnie powinni banować tych którzy odpalą więcej niż te dozwolone 5 postaci z jednego ip, byłby chociaż spokój święty i normalnie można by wbijać na server :) Ale ryżmax jakoś się nie kwapi do banowania...

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Opublikowano

To była ironia...;D

Według mnie powinni banować tych którzy odpalą więcej niż te dozwolone 5 postaci z jednego ip, byłby chociaż spokój święty i normalnie można by wbijać na server :) Ale ryżmax jakoś się nie kwapi do banowania...

Nikt nie puszcza z jednego ip więcej niż 5 botów, po prostu trzeba wiedzieć jak zmienić ip jeżeli chce się mieć za freeko ;d

Ale poradnika na tym forum nie będzie więc trzeba się zapoznać z obcokrajowcami .

o.O

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@IseeU

Co ty gadasz o sensie gry? Ludzie tacy jak Ty ta gre zje*ali i to na maxa robiac sobie pt na 8...

Joymax robiac te gre mial na mysli zabawe z Jobami sama nazwa gry mowi "Jedwabny Szlak" chodzi tutaj o handlarzy zlodziei i lowcow... Lecz joymax nic nie robiacy z zawalonymi serverami traci wiekszy zysk by mial jakby sie gfow pozbyl... Chociaz w sumie system Joba tez kapke zlamili ;/

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano
Co ty gadasz o sensie gry? Ludzie tacy jak Ty ta gre zje*ali i to na maxa robiac sobie pt na 8...

Joymax robiac te gre mial na mysli zabawe z Jobami sama nazwa gry mowi "Jedwabny Szlak" chodzi tutaj o handlarzy zlodziei i lowcow... Lecz joymax nic nie robiacy z zawalonymi serverami traci wiekszy zysk by mial jakby sie gfow pozbyl... Chociaz w sumie system Joba tez kapke zlamili ;/

Gdyby joymax robił tą grę pod fun'a, to bot byłby w IM, a czas na osiągnięcie max lvla wynosiłby miesiąc.;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Dobra ale co to za sens taki jak twoj zrobic postac 110ff warka i sprzedac go kupujac 101 warrka pomysl nie lepiej Ci go wyfarmic z jakims zapasem sp i czekac az wejdzie 120 lv? A wejdzie bankowo a sens tej gry to byl i bedzie tylko JOB tylko inni nie potrafia sami uzbierac kasy i robia gfy

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...