Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cannot Connect To The Server Becouse Access To The Current Ip Has Exceeded Its Limit.

Rebel1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IseeU skoro odpaliles 4 boty na ibocie to moze sie podzielisz jak to zrobic sam mam 4 postacie i tez bym chcial wszystkimi bocic a tak to 2 postacie stoja w miejscu ze wszystkim ;/

Daj spokój jutro PRAWDOPODOBNIE1 ma juz nie byc IP Limit bo Joymax nie ma zysków. Więc znowu wrócą GF'y jak i "nieograniczony"2 limit wbijania postaci na serwer.

1-Prawdopodobnie ma być zdjęte nie potwierdzam ale i nie zaprzeczam ze bedzie zdjęty IP Limit albo ze zostanie.

2- Jak ktos ma dobrego PC'ta i neta to moze i właczyc 100 postaci(Ale kto tyle wbija) a jak ktos ma słabszego to włączy ile jego PC da rade utrzymac.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj spokój jutro PRAWDOPODOBNIE1 ma juz nie byc IP Limit bo Joymax nie ma zysków. Więc znowu wrócą GF'y jak i "nieograniczony"2 limit wbijania postaci na serwer.

1-Prawdopodobnie ma być zdjęte nie potwierdzam ale i nie zaprzeczam ze bedzie zdjęty IP Limit albo ze zostanie.

2- Jak ktos ma dobrego PC'ta i neta to moze i właczyc 100 postaci(Ale kto tyle wbija) a jak ktos ma słabszego to włączy ile jego PC da rade utrzymac.

skad masz informacje o prawdopodobnym zdjeciu limitu IP??

Opublikowano

Bo właśnie to wymyślił...;D

Joymax nie ma zysków....:D:D:D:D:D

ciekawe jak w tak krótkim czasie to obliczyli, co ?

przestań sie pogrążać, nie pobotujesz na więcej niż 2 botach, bo jesteś ...niekompetentny. ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Bo właśnie to wymyślił...;D

Joymax nie ma zysków....:D:D:D:D:D

ciekawe jak w tak krótkim czasie to obliczyli, co ?

przestań sie pogrążać, nie pobotujesz na więcej niż 2 botach, bo jesteś ...niekompetentny. ;)

Hehe trzeba byc trochę mądry i miec mózg zeby to zrozumieć ^^ zresztą nie czyta sie ostatniego posta tylko wszystkie inne ale dla takiego "Hejtera" jak i pana 2x up za wielki wisiłek bo po co męczyc pustą głowe ; ) Wgl nei wiem czy sie da. Po 1 Pisali to w gildi więc pisze co pisali(napisałem to) Po 2. Nie są to oficjalne informacje.

przestań sie pogrążać, nie pobotujesz na więcej niż 2 botach, bo jesteś ...niekompetentny
Nie to ze mówie ale mi nie szkoda wydac kilka zł na proxy i siedziec na 8kontach ale dla cb kilka zł to wydatek roku ; ). Obrażac cie nie będe bo nie potrzebuje satysfakcji ze obrazę kogos z niższym ilorazem inteligencji ; )

PS. Następnym razem wysil troche główke i napisz więcej : )

@edit Zresztą wystarczy spojrzeć teraz tez mają kase. ale mają mniej. zawsze mieli więcej przy full kupowali tego nowego ticketa czy co tam w zakładce premium i wbijali za 1razem więc kasa płyneła i zresztą mogli sie farmic potem premium + i wbijali 110lvl szybciej. Wystarczy troche pomyślec

@2x up

skad masz informacje o prawdopodobnym zdjeciu limitu IP??
Prawdopodobne nie oznacza ze napewno. a po 2 to nieoficjalne info Mogłem to dodac zeby nie było takich pytań ale cóż zapomniałem. Zresztą teraz są informacje ze mają dac Limit na kazdy kraj.

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

IseeU ... nie jesteś kompatybilny w związku z innymi użytkownikami tego forum . Inne kraje już dawno bocą ponad dwoma charami bo oni dzielą się informacjami . Nic nie wnosisz do tematu ... oprócz tego ze denerwujesz innych ludzi , proszę cię nie udzielaj się lepiej bo już dawno powinieneś dostać jakąś nagrodę za pisanie nie do tematu ...

Co do tematu , kombinowłem z SocksCap ale albo nie mogłem znaleźć działającego ip albo zła wersja SocksCapa . A co do zdjęcia limitu charów na ip jutro ... nic nie wiadomo , wszystko jest możliwe .

Opublikowano

To świadczy o moim geniuszu, wykminiłem sam jak odpalić więcej niż 2 chary, dzięki za komplement !

Generalnie to macie mnóstwo poradników, wasz problem, że nie potraficie czytać.; *

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@Mister

co do tekxtu typu Joymax nie ma zysku teraz... sluchaj co im z tego ze kilka osob na servie kupi ticketa zeby za 1 razem wbic.. skoro jakby Gfow nie bylo o wiele wiecej osob by gralo a item mall jest bogaty wiec na pewno ktos by kupowal mnie nawet sluchy dochodzili tez ze Joymax ma swoje GoldFarmy i tez sam niby sprzedaje golda w co watpie bo jezeli na tym by im zalezalo zrobili by Gold za silki...

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

joymax gfy ?

człowieku, gm może sobie wpisać 9999999999999999999999999999 i będzie miał tyle golda w eq, więc nie wiem po co im gfy puszczać, lol. ;d

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@up buahahahahaah

To świadczy o moim geniuszu
Ty i geniusz dobre sobie ; ) Z tym czytaniem to ty nie potrafisz bo nadal sądzisz ze nie umiem wbic na więcej niz 2 chary ale o tym ze pisałem ze wbijam na 8 to juz ominąłeś chyba ; ) Twój geniusz chyba jest głęboko zakopany. Potrafisz tylko:

a) Cytować inne zdania użytkowników i krytykowanie ich

B) Nic nie wnosisz do Tematu piszac posty

c)Pisac krótkie zdania

d) Niedokładne czytanie

Narazie tyle sie da wywnioskować

@edit

@2 up Poradniki sa na elitepvp jak i tu powstają i są takie "mini" w postach. W Sobie wystarczy jakieś proxy działające ale najlepiej wykupić proxy które nie będzie się co chwile wyłączać a tak zawsze bedzie. Tak to prawda Nie wiadomo Ale pisze "Prawdopodobnie" Czyli możliwe a nie że na pewno. Tego dowiemy sie jutro.

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

@up

w sumie szczerze mowiac nie jest zle ze jest blokada ale chociaz niech zmienia na max 5 charow lub nawet 4 bo mysle ze to wystarczy gdyz jaki sens gry 10 postaciami moim zdaniem żaden...

@2x up

Dokladnie czytasz bez zrozumienia doczytaj do konca mowie ze jezeli Joymax mialby puszczac swoje gfy to zrobilby golda za silki tak jak mowisz ze wpisalby w pliku postaci np. 99999999999 itd. lecz czytalem sobie ze sa jakies prawa autorskie i niby nie moga tego robic a zeby zarobic moga puszczac swoje gfy w co wlasnie watpie i nie chce mi sie wierzyc w te teorie... Zobaczymy co Joymax wymysli na jutro ;)

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

@nowy2811 no tu masz racje 4-5konta max i mi nie przeszkadza. I np można wykupić pakiet na 10kont max za silki i juz by zarobili ; ) Wiesz dla niektórych czytanie do końca inteligentnych tekstów boli ; ) Też nie wątpię ze oni maja jakieś GF"y zarabiać na silkach tylko nie będą. albo mają jakaś umowę z firmą co puszcza gf'y sprzedają golda a oni biorą np 20% ale w to,to wątpię ; ) Ja czekam tylko do jutra aż sie okaze czy zdejmą limit,powiększą go czy tez na kazdy kraj wklepią limit.

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

@nowy2811 no tu masz racje 4-5konta max i mi nie przeszkadza. I np można wykupić pakiet na 10kont max za silki i juz by zarobili ; ) Wiesz dla niektórych czytanie do końca inteligentnych tekstów boli ; ) Też nie wątpię ze oni maja jakieś GF"y zarabiać na silkach tylko nie będą. albo mają jakaś umowę z firmą co puszcza gf'y sprzedają golda a oni biorą np 20% ale w to,to wątpię ; ) Ja czekam tylko do jutra aż sie okaze czy zdejmą limit,powiększą go czy tez na kazdy kraj wklepią limit.

ty myslisz? sadzisz ze joymax zalegalizuje mc?... to czemu niby mialby teraz nie zrobic tak zeby bez loadera odpalac min. 2 silki?

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Wiecie co moja opinia jest taka ze powinni zrobic tak: Blokada na Ip max 25 silkow ale powinni dodac blokade na kompa ze np na jednym kompie odpalasz 2 silki bo zobaczcie akcje co sie czesto zdaza jest rodzina sladajaca sie z dwoch rodzicow np. ojciec gra w silka (znam goscia ma 50 lat i ma 78 bladera i gral recznie) no np i ma 10 dzieci niech ma 5 kompow w domu zeby wszystkich pogodzic i nie bylo klutni a kazde z dzieci gra w silka to na tej obecnej blokadzie tylko 2 osoby beda mogly elegancko expic ;/

@up

Mysle ze joymax pali przyslowiowego glupa z mc itd... niby prubuja sie tego pozbyc ale im to jakos nie idzie stawiaja g*wno dajace statuly i mysla ze sa fajni...

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Prawa autorskie ? Z **** się urwałeś ?Jakie prawa autorskie ? TO ONI USTALAJĄ PRAWA AUTORSKIE, zapoznaj się trochę z polityką gier.

nawet nie wiesz o czym piszesz.

A ty Mister wróć do szkoły, bo jak czytam twoje posty, to mam wrażenie, że cały czas o czymś innym piszesz, także jak już mówiłem-gimnazjum stoi dla ciebie otworem.

Z tym zyskiem ze sprzedawanego golda to jest prawdopodobnie prawda.Był już poruszany ten temat-bot dla gfów wychodził zawsze w dzień po większym update, bodajże w '08 była sytuacja, że przez miesiąc były wolne.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@IseeU

Naucz sie czytac ze zrozumieniem czlowieku napisalem ze czytalem o czyms takim ale nie bylo to dosc wiarygodne wez gosciu zmien forum...

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Limit nie został usunięty tylko od dziś można odpalić jedynie 5 postaci z jednego ip a nie 2 jak w poprzednim tygodniu...

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Opublikowano

Aha ja jestem na 4 postaciach wiec sorki xD kazikusek a do czego Ci az 8 charow?

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

I całe szczęście, że na 5 powiększyli limit. Bo gram z bratem z jednego kompa i mamy po 2 postacie :)

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Opublikowano

Ten JOYMAX juz mnie wkurza co to za roznica 2 czy 5 jak ja potrzebije 8 charow

Ludzie wam się nie dogodzi. Dać wam palec, to chcecie rękę. Jest dobrze jak jest. Zawsze lepiej 5 kont, niż 2.. Zawsze możesz zainwestować w bramki proxy i te sprawy. Mi akurat wystarczy to, co jest;p

Opublikowano

Ale czlowieku na co Ci az 8 postaci z tego co wiem to sens tej gry jest inny niz Gfy i bot pt na 8 ale sa gusty i gusciki xD

Nowy_Shooter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...