Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cannot Connect To The Server Becouse Access To The Current Ip Has Exceeded Its Limit.

Rebel1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam następujący problem. Na dwie postacie wchodze bez problemu, przy próbie zalogowania trzeciej wyskakuje mi następujący błąd beztytuuhfo.th.png przy kolejnej próbie połączenia : beztytuu2ze.th.png

wszystko odpalam poprzez clienta. Ma ktoś coś podobnego ? Da sie to jakoś obejść ?

Gdyby fanatyzm można było zmierzyć naukowcy mogli by w to nie uwierzyć...

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a tam, wystarczy zmieniać IP co dwa zalogowane chary ( IP na kraj w którym nie ma limitu) i problem znika;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

No, ciekawe ile zajmie firmom goldfarmerskim obejście tego ograniczenia i zawalenie serwerów na nowo (z drugiej strony aż miło wbijać za razem ^^)

wiz_taxer.png
Opublikowano

To nie jest tylko na Polskie IP tylko dla wszystkich taka blokada w miastach widać gfy ale pojedyncze a skąd wiem ze dla wszystkich? Ponieważ egipcjanie i turasy już spamowali globalami bynajmniej na Persii ze chcą wejść więcej niż na 2 konta tylko ktoś może mieć lipę jak np ma kafejkę internetowa i 11 kompów logika ze 9 se nie pogra w silka xD

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Jeśli nie chcesz sie tym podzielić to nie udzielaj sie w temacie..

Gdyby fanatyzm można było zmierzyć naukowcy mogli by w to nie uwierzyć...

Opublikowano

ja już mam na to sposób, ale jestem chujem i się nie podziele, za dużo się namęczyłem :<

a ja nie bede chujem i zepsuje ci zabawe

http://botters-heaven.net/showthread.php?6245-Info-Countrys-with-IP-limitation&p=30468#post30468

to jedyny sposob, mozna jeszcze wykupic sobie VPSa gdzies na koncu swiata i tam odpalac dziesiątki botow, ale do tego trzeba juz troszeczke wiedziec

Opublikowano

a ja nie bede chujem i zepsuje ci zabawe

http://botters-heaven.net/showthread.php?6245-Info-Countrys-with-IP-limitation&p=30468#post30468

to jedyny sposob, mozna jeszcze wykupic sobie VPSa gdzies na koncu swiata i tam odpalac dziesiątki botow, ale do tego trzeba juz troszeczke wiedziec

ten jedyny sposob niby to jaki to? bo czytalem to i nic nie kumam ;o wez jakos to opisz co i jak.

Opublikowano

zly link podalem, cos mi sie zle skopiowalo, ale tak w telegraficznym skrocie:

potrzebny jest bot z mozliwoscia laczenia przez proxy (sbot, mbot, phbot, nie wiem czy inne maja - w kazdym razie ibot - nie ma tej opcji), trzeba wykupic sobie jakies SOCKS5 proxy z IP jakiegos kraju, ktory nie jest na liscie (najlepiej tureckie/egipskie bo oni juz dostali unlock na ip bo zabajerowali), albo kupic VPS/RPS usytuwane w turcji/egipcie/kraju, ktory nie ma limitacji na IP

tak wiec, jestesmy wszyscy jako europejczycy ujebani na isro, bo takie proxy to dodatkowy koszt (sa darmowe, ale podobno sa tak skonstruowane, ze lagi nie daja grac)

sposob dzialania jest taki twoj komputer > serwer w turcji/egipcie/na koncu swiata > serwery sro, czyli serwery interpretuja twoje polaczenie jako polaczenie przychodzace z serwera proxy a nie twojego komputera

troche chaotycznie, ale mysle, ze zrozumiesz

Opublikowano

zly link podalem, cos mi sie zle skopiowalo, ale tak w telegraficznym skrocie:

potrzebny jest bot z mozliwoscia laczenia przez proxy (sbot, mbot, phbot, nie wiem czy inne maja - w kazdym razie ibot - nie ma tej opcji), trzeba wykupic sobie jakies SOCKS5 proxy z IP jakiegos kraju, ktory nie jest na liscie (najlepiej tureckie/egipskie bo oni juz dostali unlock na ip bo zabajerowali), albo kupic VPS/RPS usytuwane w turcji/egipcie/kraju, ktory nie ma limitacji na IP

tak wiec, jestesmy wszyscy jako europejczycy ujebani na isro, bo takie proxy to dodatkowy koszt (sa darmowe, ale podobno sa tak skonstruowane, ze lagi nie daja grac)

sposob dzialania jest taki twoj komputer > serwer w turcji/egipcie/na koncu swiata > serwery sro, czyli serwery interpretuja twoje polaczenie jako polaczenie przychodzace z serwera proxy a nie twojego komputera

troche chaotycznie, ale mysle, ze zrozumiesz

no dobra troche zabawy z tym jest i koszta a czy jest jakis inny sposob darmowy ktory ktos zna??

Opublikowano

Myślę, że gdyby znaleźć sprawne proxy na kraj inny niż zbanowany przez RyżMax, ustawić w internet explorerze w ten sposób:

Narzędzia > Opcje internetowe >zakładka Połączenia > Ustawienia sieci LAN > Odznaczamy Automatycznie wykryj ustawienia > zaznaczamy Użyj serwera proxy dla sieci LAN... bla bla bla > wpisujemy adres i port > po zatwierdzeniu wszystkich ustawień powinno ominąć limity

Spróbujecie tego, bo ja nie wiem, czy przy moim internecie mogę używać proxy ^^ Próbowałem kilku bramek, niby sprawnych, a nie chodził nawet internet

wiz_taxer.png
Opublikowano

Myślę, że gdyby znaleźć sprawne proxy na kraj inny niż zbanowany przez RyżMax, ustawić w internet explorerze w ten sposób:

Narzędzia > Opcje internetowe >zakładka Połączenia > Ustawienia sieci LAN > Odznaczamy Automatycznie wykryj ustawienia > zaznaczamy Użyj serwera proxy dla sieci LAN... bla bla bla > wpisujemy adres i port > po zatwierdzeniu wszystkich ustawień powinno ominąć limity

Spróbujecie tego, bo ja nie wiem, czy przy moim internecie mogę używać proxy ^^ Próbowałem kilku bramek, niby sprawnych, a nie chodził nawet internet

A byś mógł podac te "niby sprawne" bramki ; ) bo mi sie zdaje ze u mnie to działa poprawnie ^^

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Niby coś tam działa. ale teraz tylko jakie Kraje nie mają blokady ; D

@edit Jednak to samo mam,Strony długo sie ładują co prawda ale jak sie chce zalogowac na 3konta to samo ; /

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...