Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cannot Connect To The Server Becouse Access To The Current Ip Has Exceeded Its Limit.

Rebel1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Na wszystko jest sposób tak czy siak ; ) To tylko kwestia czasu.

@edit Chyba nawet nie każdy kraj ma ten "Ip limit" ; P

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sposób jest i to banalnie prosty w sumie na ibocie głównie clientless najprościej jest zrobić obejście limitu ze wszystkich dostępnych botów ale nie mogę zdradzić jak bo podoba mi się sytuacja kiedy wbija się za 1 razem. Jak ktoś będzie chciał to po powrocie z pracy mogę dać screena np moich postaci stojących w mieście chociaż znająć życie będzie to dla was mało wiarygodny dowód a okien ibota z poziomy pulpitu pokazać nie mogę bo wyda się sposób logowania wiecej niż 2 postaci na 1 ip ;)

Opublikowano

Myślę że znam sprawdzony sposób tylko ciężej z plikami . Chodzi o to jak zmieniało się kiedyś ip na tajwańskie żeby grać na tsro . Tylko ze zmieniasz ip swojego clientlessa a nie całego silka . Ktoś może pokombinować bo ja czasu teraz zbytnio nie mam . Potrzebne pliki proxy , generator ip i coś jeszcze ... turcy i egipcjanie już nie mają zbanowanego ip bo wybłagali u ryżmaxu .

Opublikowano

@3 UP

Kogo obchodzą zdjęcia twoich postaci jak nie podasz sposobu jak wbić na kilka postaci. Robisz tylko nie potrzebny spam. Nie chcesz powiedzieć jak to zrobić to się nie wypowiadaj.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

@4 up hahaha ; ) tez znałem takich "Cwaniaczków" co gadali ze niby umieją ale jak co do czego to nic nie wyszło ; ) Myślisz że zrobisz łaskę jak podasz sposób. Prędzej czy później każdy do tego dojdzie więc sie więcej nie udzielaj. Zresztą z tego co wiem to w sbocie tez sie da ominąc ; ) To jedynie kwestia czasu aż ktoś znajdzie sposób i go da.

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

@3 UP

Kogo obchodzą zdjęcia twoich postaci jak nie podasz sposobu jak wbić na kilka postaci. Robisz tylko nie potrzebny spam. Nie chcesz powiedzieć jak to zrobić to się nie wypowiadaj.

wczoraj Makin cos pisal na ten temat ;p wklepuj mu warna

poczekajmy chwilke zaraz cos sie znajdzie na obejscie

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

omg omfg lol lol2 i to jest nasz narod... nie rozumiem tego skoro znasz sposob podziel sie nie znasz pytaj. a jak znasz a nie chcesz podzielic sie to nie nabijaj postow bo zaufaj mi nikt cie blagal nie bedzie na kolanach zebys podal... no moze ktos i by sie znalazl...

@up

racja predzej czy pozniej sie znajdzie sposob ja szukam i szukam od wtorku ale ciezko jest sa jakies podane ale platne jak znajde linki to wrzuce

tu mam jakis link ale nie kmienie

http://www.elitepvpers.de/forum/sro-ask-experts/1138508-i-cant-run-client-v1-300-a-3.html

jak ktos cos rozgryzie to sie podzielcie nie badzcie turkami jak niektorzy ;)

pozdrawiam

Opublikowano

szczerze trudno moge dostac warna ale udalo mi sie to znalesc wiec sie podziele kosztem warna mam tylko nadzieje ze ktos kto ogarnia to rozgryzie i bedzie tam dlaej sledzil o co kaman

wojna wymaga ofiar a my walczymy o obejscie limitu IP ;D takze poswiece sie mam tylko nadzieje ze ktos to doceni a mod tego dzialu mnie zrozumie i przymknie na to oko :)

pozdrawiam

Opublikowano

Link, który podałeś nie mówi o problemie z odpaleniem kilku klientów, tylko z odpaleniem choćby jednego. Niektórzy mieli różne błędy po update i kończyło się to zawsze reinstalowaniem silka/windowsa (jak u pana w linku)

wiz_taxer.png
Opublikowano

@Up wiekszosc Postow...

Po pierwsze papasmerf10 goldboty ktore byly z filmiku okolo 20 z nich tak czy siak jest z jednego ip Poprostu nie ma blokady na wszystkich krajach

Po drugie z jednej strony dobrze ze zrobili blokade bo mozna za 1 razem wejsc na server ale mogli zrobic na 5 zalogowanych kont sam mam 3 postacie moja dziewczyna jedna i tez narzekam

Po trzecie jest program on zmienia ip i proxy nie pamietam nazwy ale wiem ze ludzie ktorzy bawili sie w playspan uzywali takich programow do zmiany ale czy tutaj to zadziala to nie wiem dobrze by bylo jakby gejmax pozbyl sie goldbotow raz na zawsze a juz bym mogl nawet recznie grac...

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

To jest żałosne, że blokadę mają tylko wybrane kraje.

Generalnie bardzo łatwo można ja obejść nic nie płacąc-grają na ibocie, nie płacąc za żadne prywatne ip.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

To moze sie podzielisz jak mozna to ominac nawet ibotem?

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

@up znajdz mi dowod na to ze boty sa puszczane z jednego IP

Dla osob ktore wklejaja linki z obcych for

9. Użytkownik zobowiązuje się do nie umieszczania treści serwisów stanowiących konkurencję, obejmujących treści identyczne lub podobne dla właściwego serwisu. Treści takie zostaną usunięte, a użytkownik może zostać ostrzeżony.

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

@up

dowod taki ze widzialem dzisiaj gfy z nickami asdf_1 asdf_2 asdf_3 asdf_4 asdf_5 asdf_6 asdf_7 asdf_8 itd tak chyba do 15 po "_" wiec watpie zeby 7 gosci puszczalo gfy z dosc podobnymi nickami aha i w pt razem siedzialy na jedym spocie wiec dowod chyba styknie z reszta wystarczy sie rozejzec i sam zauwazysz... aha nastepnym dowodem jest to ze w miescie stoja boty zachecajace kupno golda badz programu do zmiany proxy wystarczy sie rozejzec.

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

UP

daj spokój, NORMALNY człowiek się domyśli, że takie chary są puszczane z jednego IP, nie szukaj dowodów.

kto musi wiedzieć, ten wie, że na sposoby są sposoby.;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Czy to prawda ze przy następnej inspekcji mają wycofaj ten "IP Limit" czy to tylko plotka bo na gildi dzis sporo osób pisało ze niby wycofują bo zysków nia mają.

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano
ja nie neguje dowodow na to ze to jest z jednego IP, ale sami tego nie wiemy na 100%

no jak nie wiemy ? dawałem ss'a jak mam uruchomione 3 iboty na jednym kompie,aktualnie mam 4, bo nie mam więcej charów.

większość gf (te w party) są odpalane na mbocie, bo tam też da się proxy zmienić.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

IseeU skoro odpaliles 4 boty na ibocie to moze sie podzielisz jak to zrobic sam mam 4 postacie i tez bym chcial wszystkimi bocic a tak to 2 postacie stoja w miejscu ze wszystkim ;/

Nowy_Shooter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...