Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lsd Trip

F4k3r

Narkotyki  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czego wy sprobowaliscie

• Marihuana
      52
    • LSD
      7
    • Heroina
      6
    • Koka
      10
    • Amfa
      13
    • MDMA
      5
    • Psychotropy
      9
    • Inne
      11
    • Nic (chce sprobowac)
      17
    • Nic (W zyciu nie tkne)
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

narazie tak mowisz... poki co sie powtrzymujesz tak jak jakiedys ... kazdy z nas myslal kiedys jak ty ,ale stopniowo to sie zmienia... jakos nie wydaje mi sie ,ze nigdy nie probowales pociagnac bucha chociazby fajki... ja nie pale, chociaz okazyjnie zajaram... czasami wypije cos nawet w wiekszych ilosciach ,ale to tak fest sie nie odbija na psychice i wiem to po sobie wiec nie sugeruj sie tym co mowia w szkole czy w domu... narazie jestes synkiem mamusi... moze bedziesz przeciwny temu moze beda teksty wole byc synkiem mamusi niz narkomanem -.- ale i tak sprobujesz kiedys

PS. narkoman od zwyklej mlodziezy rozni sie tym ze jest uzalezniony... zdarza sie juz uzalezniona mlodziez to o nich moge powiedziec narkoman ,ale nie o sobie ;[

hersygna.png
  • Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

narazie tak mowisz... poki co sie powtrzymujesz tak jak jakiedys ... kazdy z nas myslal kiedys jak ty ,ale stopniowo to sie zmienia... jakos nie wydaje mi sie ,ze nigdy nie probowales pociagnac bucha chociazby fajki... ja nie pale, chociaz okazyjnie zajaram... czasami wypije cos nawet w wiekszych ilosciach ,ale to tak fest sie nie odbija na psychice i wiem to po sobie wiec nie sugeruj sie tym co mowia w szkole czy w domu... narazie jestes synkiem mamusi... moze bedziesz przeciwny temu moze beda teksty wole byc synkiem mamusi niz narkomanem -.- ale i tak sprobujesz kiedys

PS. narkoman od zwyklej mlodziezy rozni sie tym ze jest uzalezniony... zdarza sie juz uzalezniona mlodziez to o nich moge powiedziec narkoman ,ale nie o sobie ;[

Aż tak dobrze mnie znasz, że wysuwasz tyle zdań na mój temat? Zastanawiające. Nie porównuj mnie do was. Według Ciebie muszę zajarać bucha , zacząć coś brać lub upić się żeby nie być synkiem mamusi ?

Fajny masz system wartości , daleko z nim zajdziesz a moje zdanie na temat narkotyków lżejszych lub cięższych nigdy się nie zmieni. To tyle pozdro , miłej patologii życzę.

Nic szkodliwego nigdy nie wziąłem do ust, nie licząc wina na ślubie siostry. Nie zmienię swoich poglądów raczej nigdy bo mocno sie ich trzymam , to że Wy tak szybko zmieniacie swoje ze względu na dojrzewanie / otoczenie to już wasz problem. I nie ocenia się 2 osoby jeśli się jej nie zna - czyż to nie oczywiste?

63989389769756300986.png

Opublikowano

Brakuje jeszcze Koksu. Co brałem to się chwalić nie będę ale widziałem swoje jak ludzie brali klonozepany itd. W ogóle polecam tylko trawę i nic więcej.

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Aż tak dobrze mnie znasz, że wysuwasz tyle zdań na mój temat? Zastanawiające. Nie porównuj mnie do was. Według Ciebie muszę zajarać bucha , zacząć coś brać lub upić się żeby nie być synkiem mamusi ?

Fajny masz system wartości , daleko z nim zajdziesz a moje zdanie na temat narkotyków lżejszych lub cięższych nigdy się nie zmieni. To tyle pozdro , miłej patologii życzę.

Nic szkodliwego nigdy nie wziąłem do ust, nie licząc wina na ślubie siostry. Nie zmienię swoich poglądów raczej nigdy bo mocno sie ich trzymam , to że Wy tak szybko zmieniacie swoje ze względu na dojrzewanie / otoczenie to już wasz problem. I nie ocenia się 2 osoby jeśli się jej nie zna - czyż to nie oczywiste?

no ziomus zle cie ocenilem masz racje z tym synkiem mamusi... tak jak pisalem wczesniej to zle to okreslilem ,ale nie oszukujmy sie ,wczesniej czy pozniej czegos sprobujesz tylko jeszcze o tym nie wiesz ... chyba nie powiesz mi ,ze nigdy piwa nie sprobujesz ?

co do patologi:

nie mieszkam w patologicznej rodzinie ani w takim srodowisku... kumpli tez mam jak najbardziej normalnych wiec sam popatrz jak ty mnie oceniasz ,a piszesz zeby nie oceniac nikogo skoro go sie nie zna...

hersygna.png
Opublikowano

no ziomus zle cie ocenilem masz racje z tym synkiem mamusi... tak jak pisalem wczesniej to zle to okreslilem ,ale nie oszukujmy sie ,wczesniej czy pozniej czegos sprobujesz tylko jeszcze o tym nie wiesz ... chyba nie powiesz mi ,ze nigdy piwa nie sprobujesz ?

co do patologi:

nie mieszkam w patologicznej rodzinie ani w takim srodowisku... kumpli tez mam jak najbardziej normalnych wiec sam popatrz jak ty mnie oceniasz ,a piszesz zeby nie oceniac nikogo skoro go sie nie zna...

Piwo spróbuję ale napewno po 18 roku życia, nie będe zaśmiecał organizmu w wieku dojrzewania, a ,,ale nie oszukujmy sie ,wczesniej czy pozniej czegos sprobujesz tylko jeszcze o tym nie wiesz " jeśli chodzi ci o narkotyki to wybacz ale nie nigdy będe tak zajebisty jak wy B)

Może przesadziłem z tą patologią, a raczej uzyłem złego określenia , ale czyż ocenianie 2 osoby ze względu na jej poglądy nie jest "patologią" ?

Sory za patologię, chodziło mi o coś nieodpowiedniego.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Piwo spróbuję ale napewno po 18 roku życia, nie będe zaśmiecał organizmu w wieku dojrzewania, a ,,ale nie oszukujmy sie ,wczesniej czy pozniej czegos sprobujesz tylko jeszcze o tym nie wiesz " jeśli chodzi ci o narkotyki to wybacz ale nie nigdy będe tak zajebisty jak wy B)

Może przesadziłem z tą patologią, a raczej uzyłem złego określenia , ale czyż ocenianie 2 osoby ze względu na jej poglądy nie jest "patologią" ?

Sory za patologię, chodziło mi o coś nieodpowiedniego.

dobra ogar... co do narkotykow to nie jest zawsze tak jak myslisz ;) pod wzgledem medycznym marihuana nie zawsze musi byc narkotykiem :D

hersygna.png
Gość Androu
Opublikowano

Fajkę można raz zapalić. Ale nie nałogowo.

Trawkę można raz zajarać. Ale nie nałogowo.

Wszystko jest dla ludzi. Ale z umiarem.

Lepiej raz trawkę zajarać i napić się piwa, niż być zajaranym pijakiem, co nie może się wylać, bo się chwieje.

Jakbym miał dostęp, to bym raz spróbował. Trawki. xD

Opublikowano

Ja nie mieszkam w polsce to ci nie udziele ale chyba z tego co slyszalem to 15 - 25 zl za tabse ale naprawde to mi sie obilo o uszy tylko .

A ja peirwsze slysze o LSD w tabsach, chyba ze bylby to tabs np zrobiony z cukru i LSD gdzie proporcje wynosily by 300 miligram cukru i 300 MIKROgram LSD.

dawki LSD mierzy sie w mikrogramach, najczesciej pakujesz do buzi bibulke nakrapiana LSD i jazda.

@DOWN

Cena waha sie pomiedzy 20-60 zł za "sztuke" tj. papierek nasaczony LSD, pewnie zalezy ona od ilosci substancji, ale na pierwszy raz 100 mikrogram w zupelnosci wystarczy.

everythingfou - sprawdź to.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jarałem pare razy marihuanę (joint, fajka wodna). Dobre, niezły relaks ale po tym nie ma fazy więc nie wierzcie że ktoś miał halucynacje po 1 razie. Żeby mieć lekką faze trzeba dużo zjarć.

Możecie minusować.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

A ja tylko dodam ,że po grzybkach można się zawiesić na 7-8 lat znam przypadki.

Marichuane palę ,a reszty nie tykam ;)

Typie 3x niżej mam Cię w dupie co ty sobie tam piszesz jestem w stanie nieważkości ( nie trzeźwy ) mam na takie błędy wysrane! =)

logoopm.png

Opublikowano

Ogarnijcie tematy. To jest nielegalne więc i tematów takich nie powinno być

Nigdy takich świństw. Może kiedyś papierosa

Bycie naćpanym nie jest nielegalne.

Opublikowano

Ja tylko Marihuanę. Mam łatwy dostęp, bo mieszkam jakieś 1 km od granicy czeskiej :D

17ok.png15ok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...