Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lsd Trip

F4k3r

Narkotyki  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czego wy sprobowaliscie

• Marihuana
      52
    • LSD
      7
    • Heroina
      6
    • Koka
      10
    • Amfa
      13
    • MDMA
      5
    • Psychotropy
      9
    • Inne
      11
    • Nic (chce sprobowac)
      17
    • Nic (W zyciu nie tkne)
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj to są mocniejsze towary. Kiedyś THC w takiej MJ było o połowę mniej ... teraz raczej bałbym się jarać tego w większych ilościach.

Co do wszystkich tych psychotropów to jest nic :)

Guglnij sobie : Clonazepam B)

Jak ktoś chce to poszperam w czytelni i może doszukam się czegoś lepszego

f.png

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie można porównywać ceny w jakiej jest marihuana.

Nie cena gra rolę, a jaką fazę daje...

Równie dobrze mogli ci tam wsypać majeranek bez thc...

No trzeba być za przeproszeniem prze chujem żeby nie rozpoznać konopi od majeranku <_<

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Dzisiaj to są mocniejsze towary. Kiedyś THC w takiej MJ było o połowę mniej ... teraz raczej bałbym się jarać tego w większych ilościach.

Co do wszystkich tych psychotropów to jest nic :)

Guglnij sobie : Clonazepam B)

Jak ktoś chce to poszperam w czytelni i może doszukam się czegoś lepszego

clony i acodiny też pizgałem na wakacje xD

Wszystko o LSD:

http://hyperreal.info/drugs/chemia/lsd#axzz1K2rZPSbF

+ ciekawostka

Psychiatrzy znowu eksperymentują z LSD. Po 30 latach przymusowej przerwy próbują stosować ten narkotyk do łagodzenia lęków.

Udo Schulz zachorował na raka żołądka. Leczenie onkologiczne przynosiło co prawda dobre efekty, ale mężczyznę zabijały czarne myśli. Cierpiał też na bezsenność. Rozmowy z psychologiem niewiele dawały. Pomogła mu dopiero terapia u szwajcarskiego lekarza, Petera Gassera (prowadzi prywatną praktykę psychiatryczną w Solurze), podczas której dostał dwie dawki LSD. Narkotyk dał mu zastrzyk energii, której potrzebował, gdy był załamany chorobą – stwierdził w wywiadzie dla „Der Spiegel”. Minął już rok, a lęki nie wróciły. Udo czuje się na tyle dobrze, że może pracować. W wolnym czasie jeździ na rowerze i gra w ping-ponga.

LSD psychiczną bombą atomową

LSD został odkryty przez przypadek w 1938 roku przez szwajcarskiego chemika Alberta Hofmanna. Z grzybka pasożytującego na zbożu, buławinki czerwonej, próbował on wyodrębnić substancję pobudzającą krążenie, a otrzymał środek powodujący odmienne stany świadomości, który później nazwano psychiczną bombą atomową. Kiedy Hofmann zażył go po raz pierwszy, sądził, że umiera. Jednak następnego dnia czuł się tak błogo, jakby podarowano mu nowe życie. Od samego początku był przekonany, że wynalazł substancję nadającą się do wywołania stanu rozluźnienia, zbawienną dla wielu ludzi z zaburzeniami psychicznymi. Jakież więc było jego rozczarowanie, kiedy LSD stało się ulubioną zabawką dzieci kwiatów, CIA zaczęła go stosować podczas przesłuchań, a armia testować jako broń do psychicznego zniewalania wroga. Dyrektor firmy Sandoz z Bazylei, produkującej halucynogenne tabletki, powiedział wtedy Hofmannowi: „Lepiej, gdybyś tego LSD w ogóle nie wynalazł”. Ostatecznie, by zlikwidować dostęp do halucynogenu, w 1967 roku FDA zabroniła jego produkcji i stosowania. Od tej chwili był już tylko nielegalnym narkotykiem.

Dużo znanych ludzi, odkrywców, filozofów korzystało z LSD ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

To i ja sypne ciekawostką:

Buławinka Czerwona ma cholernie fajny cykl rozwojowy (jak ktoś chce to udostępnie notatkę ze swojej książki, bo nie wiem jak wygląda opis internetowy), jeżeli ktoś interesuje się botaniką i chce zabłysnąć w szkole to warto się zagłębić + doczytać o chorobie "Ogień św. Wojciecha (chyba tak to się nazywało).

Co do niemców, to są oni chyba jakimiś pionierami w dziedzinie takich badań. Prosty przykład - słowo Trauma. Wzięła się ona z niemieckiego słowa Troum (Trojm) czyli sen. Z tym LSD to ciekawa sprawa. Może jutro podreptam i doczytam coś ciekawego ?

f.png

Opublikowano

No trzeba być za przeproszeniem prze chujem żeby nie rozpoznać konopi od majeranku <_<

Ja raz zjaralem moze z 4 gramy w godzine majeranku czy tam oregana bo bylem taki nieswiadomy ze niewiedzialem co sie dzieje tylko lezalem w rogu i walilem bonga. Myslalem ze dostalem zatruciaod czegos a to sie rozchorowalem tym zielonym swinstwem .

@Fifolski szukaj co jest w tych tabsach :]

@Co do ceny jeszcze trzeba miec dobrego dostawce bo jak sie kupuje moze z 14 gramow albo 28 to czesto lubia dosypac jakiegos gowna albo oszukac na wadze. Czesto tez wstawiaja slabe domowe ziele w ktorym sklad THC jest malutki i mozna palic i palic .

wakow9.png
Opublikowano

Gówno prawda, że jak się raz spróbuje to nic się nie stanie!

Wszystkie te nielegalne świństwa uszkadzają mózg i zmieniają całą materie (nawet ten 1 raz)

może teraz macie pełny odlot i nic się nie dzieje, ale to z czasem sami poczujecie jak wam zacznie odjebywać

Przyjdzie taki dzień, że będziecie kurwa własną Rodzine po domu z sikierom ganiać

i nie dziwcie się, że jak zrobicie jakieś dziewczynce dzieciaka to urodzi sie ono bez nogi lub ręki :>

Wszystko przychodzi z czasem . . .

Opublikowano
Przyjdzie taki dzień, że będziecie kurwa własną Rodzine po domu z sikierom ganiać

i nie dziwcie się, że jak zrobicie jakieś dziewczynce dzieciaka to urodzi sie ono bez nogi lub ręki :>

heh chłopie co ty palisz? ;D

A tak na serio, ja próbowałem fajnie było ale znam umiar.

Nie jest tak mocno złe ale dla osób mających silną wole.

Opublikowano

Gówno prawda, że jak się raz spróbuje to nic się nie stanie!

Wszystkie te nielegalne świństwa uszkadzają mózg i zmieniają całą materie (nawet ten 1 raz)

może teraz macie pełny odlot i nic się nie dzieje, ale to z czasem sami poczujecie jak wam zacznie odjebywać

Wszystko przychodzi z czasem . . .

W Holandii jest legalizacja marihuany, jakoś im się nic nie stało.

Dawniej marihuana była stosowana w medycynie, jako lekarstwo na ból.

Bob marley- nie musze mówić kto to taki. bierze "litrami" codziennie, jakoś nic mu nie jest.

Po 1szym razie nic się nie może stać, kolega brał ok. 350razy prawie co drugi dzień i miał problemy, ale brał więcej niż trawę.

Nie bajeruj, każdy kto jej w ogóle na oczy nie widział piszę takie bzdury.

Nie biorę, nie zamierzam. :>

Tego świństwa nawet widzieć nie chcę. Kolega akurat mi dzisiaj tłumaczył, że to podobno jakieś nerwy w mózgu rozłącza, że można nawet całkowicie się zmienić przez te gówno. Cały charakter, styl bycia się zmienia. Nie polecam. ! Jak na forum w miejscu publicznym można polecać brać to świństwo. Zachęcać ludzi do brania to już karalne powinno być.

Jak bym miał przeczytać wszystkie bzdury które napisałeś na tym forum, też by mi się coś w mózgu poprzestawiało.

Opublikowano
Po 1szym razie nic się nie może stać, kolega brał ok. 350razy prawie co drugi dzień i miał problemy, ale brał więcej niż trawę.

Nie bajeruj, każdy kto jej w ogóle na oczy nie widział piszę takie bzdury.

święta prawda, zwykle takie rzeczy piszą ludzie którzy nigdy tego nie widzieli i znają opinie TV albo rodziców.

Opublikowano

Człowieku, ale te wszystkie " Narkotyki " działają na mózg

ludziom, którzy byli chorzy podawali jako lek tak jak pisałes, ale to tylko ludziom chorym

a jeżeli normalny człowiek, zdrowy bierze coś takiego to napewno mu nie pomoże

tylko pogorszy jego zdrowie. . .

Masz prawo nie widzieć żadnej różnicy zdrowotnej jak zażywasz takie coś, ale to tylko dlatego, że to wszystko zachodzi w mózgu

wszystko wychodzi po latach . . .

" każdy kto jej w ogóle na oczy nie widział "

i z tego powodu jestem z Siebie zadowolony

Opublikowano

Człowieku, ale te wszystkie " Narkotyki " działają na mózg

ludziom, którzy byli chorzy podawali jako lek tak jak pisałes, ale to tylko ludziom chorym

a jeżeli normalny człowiek, zdrowy bierze coś takiego to napewno mu nie pomoże

tylko pogorszy jego zdrowie. . .

Masz prawo nie widzieć żadnej różnicy zdrowotnej jak zażywasz takie coś, ale to tylko dlatego, że to wszystko zachodzi w mózgu

wszystko wychodzi po latach . . .

" każdy kto jej w ogóle na oczy nie widział "

i z tego powodu jestem z Siebie zadowolony

Jesli wszystkie spekulacje byly prawda na temat dzialania narkotykow to bym juz nie zyl. Nie wierze w 80 % tego co mowia bo nic sie ze mna nei dzieje moze lekka szajba sennosc i nudnosc .

wakow9.png
Opublikowano

Nie wierze w 80 % tego co mowia bo nic sie ze mna nei dzieje moze lekka szajba sennosc i nudnosc .

Co do ostatnich słów to jesteś na dobrej drodze zmarnowania sobie życia :>

(już sie tutaj nie wypowiadam)

Opublikowano

ew. Marichuana ale dopiero za kilka lat ;D

zadnych innych .. narkotykow i alkoholi ( ALKOHOL = SYF) bo to nawet nie smakuje ...przynajmniej mi ..

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Kilkanaście razy bake

Raz dopalacze .

Już nie palę, wolę czasami walnąć browara..

Opublikowano

Ja pierdole.. odrazu najlepiej skoczcie z mostu skoro tak bardzo chcecie stracic zycie...

@topic

Niewiem czemu ale moi kumple z klasy wciagaja nosem na przerwach ztarkowana na tymperowce krede... JAPIERDOLE!

haha... dobre.

Ja słyszałem ze ci co się boją czegoś mocniejszego to wciągają tabakę. xD

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Co do ostatnich słów to jesteś na dobrej drodze zmarnowania sobie życia :>

(już sie tutaj nie wypowiadam)

Ciekawe czy ty sobie nie marnujesz zycia majac 16 lat rok na mpc z kilkoma dniami i 37 dni online . Pozdrawiam.

A tu nie jest topic do oceny zycia tylko narkotykow. Wsumie dwa lata temu moze 3 tez myslalem ze trawa jest heroina dopuki jej nie sprobowalem i moja przygoda rozpoczela sie z dopalaczami i tak juz sie kreci przez przeszlo dwa lata i jestem happy.

W szkole mi idzie bardzo dobrze, w zyciu tez , jestem wyluzowany z relaksowany i mi sie swietnie zyje a bez tych uzywek pewnie bym nie wiedzial co robic z soba i byl w 100 % depresji .

wakow9.png
Opublikowano

Okazyjnie przyjaram trawkę. Dopalaczy nigdy nie paliłem. Wciągnąłem dwa razy tabakę, rzygałem jak kot i już nie mam zamiaru tego syfu brać.

20zł za grama?! Kurwa, normalnie Majorka. U nas za 30 zł zajebisty, naprawdę zajebisty zielony top :D

Opublikowano

nigdy nie brałem i raczej nie mam zamiaru próbować ;]

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...