Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lsd Trip

F4k3r

Narkotyki  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czego wy sprobowaliscie

• Marihuana
      52
    • LSD
      7
    • Heroina
      6
    • Koka
      10
    • Amfa
      13
    • MDMA
      5
    • Psychotropy
      9
    • Inne
      11
    • Nic (chce sprobowac)
      17
    • Nic (W zyciu nie tkne)
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ziólkiem było kilka przygód ;]

nie polecam nic aczkolwiek spróbować można. Pamiętajcie wszystko jest dla ludzi ale z umiarem ! ... Jak juz to alkohol no najwyżej trawa ;]

:P

@ankieta

A klej i benzyna ? o.O

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja jakos nigdy nie mialem sklonien do kleju czy tam markerow lubialem zapach benzyny ! :D Ja zaczalem od psychotropow bo jeszcze wtedy trawy nie bylo latwo dostepnej , potem haszysz i tak to szlo . A bylo pelno tabsow bo ktos wynosil ze szpitala worami .

@Papa Smurf nie ma to jak gaz do zapalniczek doustnie .

wakow9.png
Opublikowano

a nie lepiej kupic worek trawy i miec nasionka w nim :P

A jak nie ma dostępu do trawy?

65994253024037513199.png

rozumiesz co to znaczy 800 x 200?

Nie nie rozumiem.

Oddawaj moje sygnatury.

Opublikowano

Ja pierdole.. odrazu najlepiej skoczcie z mostu skoro tak bardzo chcecie stracic zycie...

@topic

Niewiem czemu ale moi kumple z klasy wciagaja nosem na przerwach ztarkowana na tymperowce krede... JAPIERDOLE!

Opublikowano

Maggot666 jak chcesz nasionka to tutaj możesz je kupić 100%

http://www.cannabis.fr.pl/

http://www.seed.powiew.com/?nasiona-marihuany,21

taa, ale jak Ty to sobie wyobrażasz ?? przez internet to przelewem... a mama raczej mi nie kupi nasionek ...

jakbym miał palić maryche, to tylko na dobrej imprezie i tylko jeden raz.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nie ale jakiegoś halucynogena albo psychodelika bym wciągnął

Siedzisz na lekcji baba coś jebie a ty patrzysz jak napierdalają się smoki

Opublikowano

taa, ale jak Ty to sobie wyobrażasz ?? przez internet to przelewem... a mama raczej mi nie kupi nasionek ...

jakbym miał palić maryche, to tylko na dobrej imprezie i tylko jeden raz.

Ja sobie wyobrażam tak: przelewam z jednego z moich 2 kont i git.

W gwoli ścisłości można mieć konto od 13lat, w PP. wystarczy potwierdzić dane i już =).

@top

Po co od razu śmierć?

Jak wiesz co bierzesz i ile tego bierzesz, śmierć cie nie spotka.

Po marihuanie wgl. nic się nie może za specjalnie stać.

Równie dobrze po piwie.

@down

Sory, ale się nie zgodzę.

Nie jestem doświadczonym palaczem, palę raz na miesiąc może krócej.

To, że Twój dziadek ofc. pali szlugi i jest od nich uzależniony, to efekt nikotyny.

Nigdy nie paliłem szlug, a jakoś trawę jaram i od niczego nie jestem uzależniony.

Po co od razu tak negatywnie się nastawiać?

Trochę wciągniętego w płuca thc nikogo jeszcze nie uzależniło.

Szlugi 100razy bardziej uzależniają, niż pospolite zielsko z thc.

Weteran
Opublikowano
AHahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahhahahahaahhahahahahahahhah.

Rozjebałeś Mnie typie. Wszystkie substancje psychoaktywne powodują zmiany w mózgu(mniejsze lub większe, ale zawsze jakieś), więc nie zgodzę się z tym, że nie biorąc nic marnuje sobie życie.

DOWN:

Why?

EDIT:

Taa kurwa, żyć chwilą a potem na starość nie pamiętać która to lewa albo prawa strona? Najs

Heh tutaj sie zgodze.Nigdy niczego nie bralem i nie zamierzam , przez mojego dziadka;|

Jest tak zmiksowane , ze szok. Mam kilkanascie lat i co przejde obok niego ''daj papierosa'' , ''lec no do babki i niech ci da papierosa'' , ''ktos ty ?''

W dodatku nie ma nogi , a to wszystko zaczelo sie wtedy jak sie opil i lezal z 1,5h pod sklepem hmm w nie najlepszej pogodzie. Spal potem w domu 2 dni.

Jeszcze w dodatku lekarz powiedzial zeby mu dawac papierosy , bo to mu i tak nie zaszkodzi ... <gowno nie lekarz> W dodatku przez te smieci ma jakiegs ''Ajscharmera'' <nie wiem jak sie pisze > :PP

W dodatku nie polecam osobom ,ktore sa malo ogarniete i slabo sie ucza. Jak sie naucza palic , spac i pic to potem maja przekicha , bo robota kijowa , a na fajki i gorzole ni ma ;>

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Nie ale jakiegoś halucynogena albo psychodelika bym wciągnął

Siedzisz na lekcji baba coś jebie a ty patrzysz jak napierdalają się smoki

Ojj... na oglądaniu by się nie skończyło, zapewne byś wyleciał na nią z krzesłem myśląc że to miecz i byś się darł "Giń jeba*y smoku!"

Co do topa to nie brałem ale kumpel ma dostęp więc może spróbuje.

7m9a.png

Opublikowano

@Upy

A tam co tam raz sie zyje , po tym nie ma problemow bynajmniej lekkich srodkach no moze z lekka przesada bo widac po niektorych .

Ale x12 nie porownuj twojego dziadka do cpuna ;P

Ja fajki palilem rzucilem to bo sie zle czulem a takto za 2 paczki fajek mam juz gramik i mozna sobie skreta dziennie przypalic .

wakow9.png
Opublikowano

To po co masz avatar w kolorach rasty ?

Skad wziasc trawe 20 zl za grama przy wiekszych ilosciach pytasz pierwsza lepsza osobe na ulicy

Sory ale z tego co wiem to 1g 30zł więc jesteś trochę niedoinformowany.

Ja tylko zielone, no i jak były dopalacze to próbowałem, ale to jest takie gówno że dobrze że to zlikfidowali .

A co do LSD to dla twojej świadomości, niestety wiem co tam dodają ale nie powiem bo już nigdy tego nie weźmiesz i popsujesz sobie zabawe, tyle z mojej strony.

Moim zdaniem napisałeś to dla tego ponieważ chciałeś być zajebisty że bierzesz narkotyki (Konopie wykluczam bo to nie narkotyk moim zdaniem )i chciałeś urosnąć w oczach innych ale dla mnie jesteś tylko zerem... nic nie znaczącym zerem. Możesz mnie wyklinać od dzieci neo czy co tam jescze mam na to wyjebane.

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

@ Up cos tam cyrus

Zerem jestem dla wielu osob i nie probuje im zablysnac zeby byc kims innym a dla wielu tez jestem swietnym kumplem i "bogiem " . Zycie mnie nauczylo olewac innych i trzymac sie tylko tych co trzymaja sie mnie . I mam w dupie opinie ludzi .

Spoko jak placisz 30 zl za gram tez mozna , mozna i kupic gram za 50 zl . Ja moge kupic gram za 15 zl tyle ze w torbie dobrego ouncea a pojedynczo to drogo wychodzi. A pomyslales ze cena zalezy od dilera , miejsca zamieszkania i znajomosci czy ktos rucha cie w dupe na cenie czy nie . Zreszta juz kupic nie moge bo w polsce nie mieszkam moze cos sie pozmienialo na wakacjach bede to trzeba bedzie cos poszukac w miescie.

A co do tematu moze chcialem sie popisac ze jestem fajnym cpunem a moze nie ? Przypuszczaj sam :P A moze chcialem ostrzec mlodych przed tym debilizmem .

Chcialem znalesc ludzi takich jak papa smurf ;]

A co do kwasu to powiedz mi co tam jest chyba sie nie rozczaruje :)

Nigdy więcej nie wezmę psychodelików bo myślałem ze umrę.

Ja mam takie uczucie po walnieciu kazdego wiadra i jakos to lubie serce napierdala pluca rozwala ale po 3 sek jest wielki chill :P

wakow9.png
Opublikowano

Jedyne czego bym chciał spróbować to Marichuana

a pozatym to wole nie próbować

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Probowałem trawki i fety, moze przyjdzie czas na cos twardszego, ale do tego musi być klimat.

@UP

1g jest w roznej cenie, np u mnie na slasku jest 30zł za 1g, a jak byłem w malopolsce to 15/20zł za 1g.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

@UP

1g jest w roznej cenie, np u mnie na slasku jest 30zł za 1g, a jak byłem w malopolsce to 15/20zł za 1g.

Nie można porównywać ceny w jakiej jest marihuana.

Nie cena gra rolę, a jaką fazę daje...

Równie dobrze mogli ci tam wsypać majeranek bez thc...

Opublikowano

Nie biorę, nie zamierzam. :>

Tego świństwa nawet widzieć nie chcę. Kolega akurat mi dzisiaj tłumaczył, że to podobno jakieś nerwy w mózgu rozłącza, że można nawet całkowicie się zmienić przez te gówno. Cały charakter, styl bycia się zmienia. Nie polecam. ! Jak na forum w miejscu publicznym można polecać brać to świństwo. Zachęcać ludzi do brania to już karalne powinno być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...