Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lsd Trip

F4k3r

Narkotyki  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czego wy sprobowaliscie

• Marihuana
      52
    • LSD
      7
    • Heroina
      6
    • Koka
      10
    • Amfa
      13
    • MDMA
      5
    • Psychotropy
      9
    • Inne
      11
    • Nic (chce sprobowac)
      17
    • Nic (W zyciu nie tkne)
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probowal ktos LSD ? ;]

Ostatnio mialem takiego zlego tripa ze to porazka . Poprostu czysty hardcore !

W nocy kilka dni temu z kumplami w lesie wzielismy LSD , niby przyzwyczajony do efektow ale co sie ze mna dzialo to tragedia. Takiego tripa chyba malo kto dostal. W nocy zaczalem bic sie z drzewem a czulem jakbym dotykal i glaskal misia. Mam porozcinana skure na kostkach i jedna kostke zlamana w pewnym stopniu . Siniak na glowie . Wogole to co sie dziala to jakis kosmos . Zero bolu tylko satysfakcja a napierdalalem w drzewo ostro . Drzewa do mnie mowily a kumpel ktory spal wydawal sie wielkim misiem pluszowym .

Od tego momentu powiedzialem ze to juz przeszlo granice i koncze ze wszystkim . Nie polecam bo to niszczy , ale faza jest zajebista ale widac pierwszy raz wymknela sie z pod kontroli . Jedyne co moge polecic to MDMA tylko trzeba seks uprawiac :P Wszystkie psychotropy to gowno .

Czego wy sprobowaliscie ? :D

wakow9.png
  • Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglo Moglo , juz sie nauczylem ale narkotyki niszcza zycie lecz pomagaja w gownianych sytuacjach zyciowych .

A historia zaczela sie kilka lat temu jak metin nie wystarczal i sprobowalem pierwszego skuna noi jakos tak polecialem w to do konca az sie obudzilem to jest postroga !

wakow9.png
Opublikowano

Do LSD niestety nie mam dostępu a chciałbym spróbować. Jak narazie to tylko marja, grzybki, pixy, feta, tabsy psychotropowe (nie polecam), kodeinka i mały maraton z dopalaczami.

Jak narazie nie doświadczyłem żadnych bad tripów tylko same dobre wixy :D

PS. Nie tykajcie się tego gówna bo to wam zmiksuje beret ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Do LSD niestety nie mam dostępu a chciałbym spróbować. Jak narazie to tylko marja, grzybki, pixy, feta, tabsy psychotropowe (nie polecam), kodeinka i mały maraton z dopalaczami.

Jak narazie nie doświadczyłem żadnych bad tripów tylko same dobre wixy :D

PS. Nie tykajcie się tego gówna bo to wam zmiksuje beret ;)

Co do LSD to ciezko dostac dobre tabsy bo czesto to jakies fakei albo nie lapia dobrze. Prawdziwe lsd to halucyna trzyma z 12 godzin do 24 jak sie dobrze wezmie ale trip jest niesamowity w wiekszosci przypadkow nie to co po grzybkach.

Psychotropy to gowno poprostu tragedia :P Dopalacze takie sobie byly niektore nawet dobre.

Beret miksuje ale jest pozytywnie :D A pozatym mozesz sprobowac salvii to sie pali ale trip jest 10 min mniej wiecej ale nie wiesz co sie dzieje zupelnie inny swiat 100 % tylko ze ja raz w szkole odlecialem na lekcji po walnieciu wiadra salvii i nie bylo przyjemnie .

Chopaki probowac probowac zycia nie marnowac ! :D

wakow9.png
Opublikowano

Chopaki probowac probowac zycia nie marnowac ! :D

AHahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahhahahahaahhahahahahahahhah.

Rozjebałeś Mnie typie. Wszystkie substancje psychoaktywne powodują zmiany w mózgu(mniejsze lub większe, ale zawsze jakieś), więc nie zgodzę się z tym, że nie biorąc nic marnuje sobie życie.

DOWN:

Why? o.O

EDIT:

Taa kurwa, żyć chwilą a potem na starość nie pamiętać która to lewa albo prawa strona? Najs

Opublikowano

Nigdy niczego nie bralem i nie mam zamiaru.

heeheheheh

@top

Marihuana

amfeta - nie polecam, zuo.

AHahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahhahahahaahhahahahahahahhah.

Rozjebałeś Mnie typie. Wszystkie substancje psychoaktywne powodują zmiany w mózgu(mniejsze lub większe, ale zawsze jakieś), więc nie zgodzę się z tym, że nie biorąc nic marnuje sobie życie.

Wiesz, że pisząc tego posta zmarnowałeś sobie 30sekund swojego życia?

DOWN:

Why? o.O

Bo żyje się chwilą ?

imho na pierwszy raz polecam marihuane, lekki narkotyk, łatwo dostępny.

Opublikowano

Oj nie wiem bo ja w irlandii mieszkam i tu wszystko mam dostepne na wlasnej ulicy od domowej trawy przez lsd az po here domowa . Nie stresujcie sie ludzie jak macie mowic jakie to zlo to nie piszcie tutaj :P

wakow9.png
Opublikowano

Ja próbowałem parówki z biedronki (po wyjęciu z wrzątku ze starym ketchupem).

Miałem takiego chillouta że szok =D

W głowie mi się kręciło i tak jakoś kolorowo się zrobiło.

Polecam, ale nie zawsze działa.

Mówię prawdę ...

p.s. Z tego co wiem jedyny nieszkodliwy "narkotyk" to marihuana. Ja chyba nie spróbuję, bo nie wiem skąd wziąć nasienie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja próbowałem parówki z biedronki (po wyjęciu z wrzątku ze starym ketchupem).

Miałem takiego chillouta że szok =D

W głowie mi się kręciło i tak jakoś kolorowo się zrobiło.

Polecam, ale nie zawsze działa.

Mówię prawdę ...

p.s. Z tego co wiem jedyny nieszkodliwy "narkotyk" to marihuana. Ja chyba nie spróbuję, bo nie wiem skąd wziąć nasienie.

To po co masz avatar w kolorach rasty ?

Skad wziasc trawe 20 zl za grama przy wiekszych ilosciach pytasz pierwsza lepsza osobe na ulicy

wakow9.png
Opublikowano

Raz psychotrop 4-AcO-DMT, bo nie wierzyłem ze można mieć rożne halucynacje, że widzi się zwierzęta, niebieski śnieg, latające dywany itp., teraz mogę potwierdzić że można. Nigdy więcej nie wezmę psychodelików bo myślałem ze umrę.

Parę razy zioło, ale to prawie każdy kiedyś spróbował, mi nie przypasowało.

Alkohol najlepszy.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

To po co masz avatar w kolorach rasty ?

Skad wziasc trawe 20 zl za grama przy wiekszych ilosciach pytasz pierwsza lepsza osobe na ulicy

To co, muszę palić marihuane żeby mieć taki avatar ?? super...

Pierwszą lepszą osobę?

W moim mieście nie znajdę pewnie.

Jeszcze wcisną mi jakiś syf z dodatkiem uzależniającym i będę miał problemy.

Lepiej samemu wyhodować, a nasiona nie idzie znaleźć. Bym sobie na parapecie postawił . ^^

p.s. Na allegro sprawdzałem i nasionka nie ma (one legalne są).

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

ajj tam dajcie spokój nie mam 18 lat.

Jebią mnie akurat te narkotyki.

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale dragi itp. to największe gówno.

Nie dość, że paprzesz sobie mózg, to zatruwasz życie sobie i innym.

Pal trawę, przynajmniej naturalna =P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...